Mörkblond + Ljusblond = Brunt/Rött/Grått... IG i matte?

Nu är man lite putt. Färgade håret igår kväll med anna och therese, vilket var jätteroligt, men resultatet vart inte det jag ville. Jag ville färga ljusare, bli lite sådär sprudlande blond inför nyår och så. Men vad får man? En blandning av grått, brunt och rött typ. Med andra ord blev håret mörkare och heeelt utan slingor. Boooring. Blev lite besviken. Om man köper en blond hårfärg ska man väl få det oxå? Men man vet ju hur det blir om man skulle klaga. Det är självrisk, det är ju inte alltid 100% säkert och jag blir ju inte som den vackra donnan på kartongen ;P Nåja, det kunde varit värre. Kunde blivit lila lr blått. Tror inte riktigt att jag skulle kunna bära upp en sådan färg... :)

   Idag är det iaf nyårsafton och vi ska till sandra i vallentuna och fira. Får se om vi kmr gå på fest lr inte, men man kan ju hoppas :P haha, så länge jag har mina kompisar med mig kmr det bli kul.

Gott nytt år på er alla!!!
                                                                                                                                      

No more champagne
And the fireworks are through
Here we are, me and you
Feeling lost and feeling blue
It's the end of the party
And the morning seems so grey
So unlike yesterday
            Now's the time for us to say...                                               

Happy new year
Happy new year
May we all have a vision now and then
Of a world where every neighbour is a friend
Happy new year
Happy new year
May we all have our hopes, our will to try
If we don't we might as well lay down and die
You and I



En udda art

Finns det någon som jag därute?
Någon som inte är en plugghäst men som inte är öppen?
Någon som tycker om att festa och dansa men som inte är social?
Någon som är glad men samtidigt osäker på sig själv?
Någon som helst vill skapa ett nytt ord, ett ord som bättre beskriver mig, varken blyg eller tyst men inte heller framfusig och självsäker.
Någon som kan skriva detta utan att skämmas, men som samtidigt inte kan berätta alltför mycket.
Jag frågar igen: Finns det någon som jag därute? Jag bara undrar. Annars kan jag väl placeras i en helt ny, udda art. Mellan nörden och den populära. Mellan varmt och kallt. Mellan dag och natt. Någon som glittrar där den sitter i skuggorna.
Jag bara undrar. Svara mig, för jag vill inte vara udda men inte heller som alla andra. Jag är l:et i mellan, jag är d:et i udda.
Måste jag fråga en gång till? Måste jag upprepa mig? Eller är det så att du helt enkelt inte lyssnar?

//Det skrikande spöket

Julhelgen i Dalarna















































































































































2008

Grattis "gamling"!

Jag vill utbringa många gratulationer till min kära storasyster Jessi, som fyller 18 idag! Grattis, grattis, GRATTIS! Hoppas du får en härlig kväll med vännerna och att lunchen med familjen i stan vart mysig :)

                               

Älskar dig en massa! Pussar och kramar, lillasyrran <3

I'M BACK!

Yes, så ligger det till! Har haft en helt underbar julhelg på landstället med decimeterhög, glittrig, vit snö och en medeltemperatur på 10 minusgrader... lite kallt, jag vet, och därför var det väl inte så konstigt att man blev förkyld :P Jag har hunnit med en massa olika grejer, bl a åka skidor i Bjursås, åka spark/släde, julpyntat, fikat på "Fricks konditori" som är ett måste om man besöker Rättvik osv. Men vi åkte ju först och främst upp för att fira jul. Och en jul blev det allt, med glögg och pepparkakor, Kalle Anka och klappar, usla rim och lekar. Och nu måste jag bara få berätta: Jag har fått en systemkamera!!! :D Fan, jag blev så glad att jag grät, haha (kan skylla på att syrran fick en londonresa av sin pojkvän precis innan och både hon och mamma började störtböla, vilket ledde till ännu mer blödighet då jag öppnade mitt paket...) Jag fick en Canon EOS 1000D som ser ut såhär:

                                          

Och med en sådan kamera i handen kände jag mig verkligen som ett proffs, vilket gjorde att jag fotade runt 500 bilder under hela helgen. Här kommer ett utkast av min helg:




Ja, det var i stort sett allt. Men jag ska nog fixa en flik där jag kan lägga fram fler bilder... säger till när jag är klar, då kan ni gärna ta en titt :)

Hursomhelst är jag ändå glad över att vara hemma... fast man lämnade ett jäkla vackert vinterland bakom sig och det svider lite att lämna det.
POK på er alla :) Sandra has left the building


Dan före dan före dopparedan

Och plötsligt är det kväll och dan före dan före dopparedan är snart slut, vilket leder oss till dan före dopparedan. 

Jisses, tiden har gått väldigt fort. Man allt har ju ändå gott som smort. Gäster, ja det hade vi denna kväll. Då är det hög tid att le och vara snäll. Förlåt, det hör ju till högtiden att vara duktig på att rimma. Men just nu känns orden som en bortkommen dimma. Hahaha!

Imorgon kmr jag att packa en massa, vilket kanske hindrar mig från att sätta mig framför datorn och skriva. Om jag inte hör av mig imorgon vill jag bara säga:

God Jul på er alla!



A christmascard from me to you :)

Am I walking on sunshine?

Godmorning sunshine :P (kl är 12.15...)

Ska dra till stinsen snart, måste köpa jessis födelsedagspresent innan vi åker och det börjar bli lite stressigt. Igår slog jag in alla mina nyinköpta julklappar vilket var mysigt och skönt. Älskar att pyssla och komma på rim. Tyvärr är jag inte så bra på det, det blir mer rim som inte rimmar... Typ: På julafton alla glada ska vara, men inte du för du är ful. Typ såna, skitdåliga rim som bara nedvärderar människor XP



Nu måste jag gå så jag inte missar bussen
POK på er :D

Viruset sprider sig...

Ojoj är det meningen att man ska sova nu, en söndagkväll, med ont i halsen? Äh, det är ju ändå lov :)

Har varit en väldigt lummig, maniskt tid under denna dag och kvällen innan, som även involverar panik, skratt och spyor... nejnejnej, ingen fylla, det började låta som det när jag rabblade upp det. Nej, vi (jag, anna, tessi och sofia) skulel hem till sandra i vallentuna på kvällen för en helt vanlig filmkväll (planerna var att se saw 5) men ingenting, och då menar jag INGENTING blev som planerat.
   Först kutade jag till sollentuna stn helt i onödan pga den satans mobilen som var 5 min för tidig...
   Sen vart det jävligt mkt strul vid roslagsbanan, bl a gick vi typ värsta omvägarna runt motorvägen och gick upp på fel sida av spåret...
   Därefter var alla helt utmattade efter den 1½timmes långa resan och vi väntade med att sätta på filmen eftersom att ingen ville somna till den.
   Det var efter detta som det RIKTIGT oväntade hände. Vi satt på golvet och ät en massa mandariner (anna och sofia hade köpt varsin påse med dem, skitgoda och riktigt billiga faktiskt!) när anna sa att hon inte mådde så bra. Efter en stund kutade hon in på toaletten och vi förstod att det antingen var matförgiftning lr vinterkräksjukan. Stackare!!!! Alla var helt ur kontroll och vi gick igenom typ allt anna hade ätit men kom fram till att det var vinterkräksjukan. Så ni kan väl förstå om vi ställde in "the sleepover". Sofias jättesnälla mamma kom och hämtade oss efter att vi knarkat i oss en massa vitpepparkorn (det ska tydligen hjälpa, ta runt 10 st, men tugga för guds skull inte på dem! Det smakar ju skit!) och sedan dess har vi alla varit i farozonen. Känns lite som att man blev behandlad som ett levande, vandrande virus, blev tvingade av mina föräldrar att hoppa in i duschen så fort jag kom hem. Jag säger bara stackars anna! Hoppas du mår bättre snart <3<3<3<3

 

Har hört att vinterkräksjukan sprider sig i sthlm just nu. Usch! Lyssna allihop - håll er borta från viruset!!! Knarka vitpepparkorn om ni ännu inte blivit smittade och om någon i din närhet är det. Det är inte INTE kul att bli smittad invid julhelgen. Jag hoppas att jag inte har blivit smittad... håll tummarna åt mig. Kmr antagligen ligga utslagen imorgon med en hink i famnen... blä.

Smittsamma kramar (behöver inte tas emot om ni inte vill)


Greetings from Sandra "the shopping girl"

Hej!

Nu är jag tillbaka från en plats av liv och rörelse, men främst många hundra julklappsgiriga människor - Kista Centrum :) Nu är jag alltså klar med mina julklappar (Jippie!) men har syrrans 18-dag framför mig (suck...), hon fyller år den 29 december, vilket gör att jag känenr mig jäääkligt stressad då vi åker till dalarna på tisdag och kmr inte hem förrän på söndagen och hon fyller år på måndagen... ni fattar vinkeln. Hon ska fylla 18! Och då kan man inte bara köpa vadsomhelst, lr hur? Fast jag kmr vara ganska så pank efter julen... är lite förvirrad just nu.

Så om ni har lust att donera en slant, säg till. Haha, skämtar bara ;D

                                            

Igår och idag har jag varit med anna, tessi, sandra och sofia. Vi var i stan igår och kista idag. Känner mig ganska så hängig men ska ändå till vallentuna ikväll. Japp. Så får det bli. Nu sitter man alltså och väntar på att middagen ska bli klar och tömmer halva chokladjulkalendern för att tysta den galet kurrande magen :P

Jullovet har alltså tagit en bra start och jag har fått fly ifrån sängen som skriker "du kommer bli sjuk igen!"  Jag ORKAR inte vila mer. Klarar inte av att ligga i sängen mer än två dagar i sträck, klarar knappt 1. Jag behöver komma ut och röra på mig. Vilket jag tänker göra.

POK
/ Sandra "the Shopping girl"

P.S Jag har ingen pudel som håller min handväska. Men visst vore väl det lite roligt? ;)

JULLOV!!!!!

YEAY! Nu är det jullov o jag är överlycklig!!!
Therese tkr inte att man kan vara "över"lycklig, tydligen... jaa driiiiveeer haha :)
Har sett julshow med bl a min knasiga mentor kerstin som spelade mormor, den pjäsen var jättebra och kerstin var absolut bäst! (utifall att hon skulle läsa alltså...) XD haha nää jag driver igen. Jag är på driv-humör idag :P

Ska dra till stan sen med anna, tessi, sofia, evelina och sandra <3 ska bli kul, måste köpa dem sista julklapparna.

Ha ett bra jullov allihop! POK


Jag älskar jordgubbsträd!

Hej på er! Vad tycks om min nya design? Haha, kanske inte passar inför julen och så, men tyckte den var lite söt :P notera jordgubbsträdet i bakgrunden, en sådan skulle man ju kunna dö för att ha i sin trädgård! :D
   Idag mår jag lite bättre, fast jag gick bara till skolan för att göra so-provet på morgonen. Det gick väldigt bra och det är så skönt att det är över. Har märkt att alla är typ sjuka nu, men att de stannar kvar i skolan... då känner man sig lite... ja, jag vet inte riktigt... lat? Vilket ord är det jag söker?

Kan knappt fatta att det är skolavslutning imorgon! Fan va skönt det ska bli med LOV! Hihihihihihi har varit skoltrött under en längre tid och får därför fnatt om jag tänker på denna två½ vecka av ledighet :)

Sammanfattning då rå: Högst upp på min önskelista just nu ligger jordgubbsträdet. Det skulle vara väldigt gott att ha :P



POK Den "nydesignade" Sandra

Welcome to my life... my boring life for the moment...



Hm. Tja, såhär ser en jävla tråk-so-lektion ut... ENJOY!
Jag är uttråkad... huvudet bultar som bara den... jäkligt uttråkad... så uttråkad att jag inte kommer på nåt annat att säga...

Till alla er febriga där ute: Håll huvudet kallt! :)

Sjuuuuuuuuuuuuk

Hej... idag mår jag inte bra... jag är hemma just nu, är sjuk! Japp, just nu oxå, i slutet då det snart är lov. Det är så typiskt mig att bli sjuk vid loven! :'( suck. jaha, vad ska man göra idag då? måste plugga, har ju prov tills imorgon. tittade på en film på tv som hette "all i want för christmas", den var väl okej, en typisk film att se när man inte har nåt att göra.

jag kmr säkert återkomma med lite roligare grejer. Men just nu känns det som att någon proppat mitt huvud fullt med bomull och stoppat ned en taggtråd i halsen. Usch, usch, usch.

"All the single ladies" dancing around

Nu är jag på riktigt danshumör :) varför? jo, vi dansade idag på gympa-lektionen! Hihi. Först vart det en helgalen juldans som ingen hängde med i och därefter skulle alla killar till gymmet och tjejerna göra nåt frivilligt. Detta ledde alltså till dans. Jag som går på dans tycker ju det är skitkul, men jag är inte riktigt kapabel att dansa inför alla helt ensam... men elin, emelie och gabbe tvingade mig och det slutade med att alla trodde att jag var skitbra och att jag kunde lära ut dem en koreografi! Aah! Piiiinsamt... jag kände mig som ett fån, det är mkt roligare att dansa tillsammans! Jag menar, jag kan dansa för en publik med typ 200 pers, men skillnaden då är att jag inte är ensam.
   Hursomhelst, vi började alla göra en koreografi till låten "all the single ladies", vilket passar mig XP det var verkligen jättekul! Jag hoppas att vi kan fortsätta med det! :)


Här är då låten, jag blir så glad av den! :D Älskar rytmen och deras dans <3 


Beyonce Knowles - Single Ladies music video lyrics

Pok :P

Klänningen som är menad att bli bortglömd

Hmm... funderar på hur jag kan göra bloggen roligare för läsarna. En tävling kanske? Tja, så här innan jul skulle väl det var trevligt? Jag får ta och fundera lite på det.

Idag är man glad :) Matte- och kinesiskaprovet är avklarat! Verkligen skönt att ha det gjort. Nu återstår svenskaredovisning, historiauppgift och samhällsk-prov. Yeay... Men det är bara 4 dagar kvar nu ^^ Ska bli så jäkla skönt! På tisdag (om nästan en vecka) åker jag upp till Dalarna över julen och firar med familjen och familjen Säfström. Det ska bli riktigt mysigt, vi ska hugga vår egen gran (här i sthlm har man plastgran...) och antagligen åka spark/kälke. Åh, hoppas på snö, men det är oftast en garanti där uppe i norr.

                                                

Har redan valt ut min outfit till julafton/nyår. Fast det är meningen att jag ska glömma den, för mamma har köpt den till mig i julklapp och jag och jessi ska få våra utvalda klänningar på morgonen :D Detta är då min klänning, fast i mörkturkos (jag vet att jag kanske tjatar ut färgen, har den på mössa och vantar, men jag ääääälskar färgen för tillfället!)

                                            

Ska fundera ut roligar gerejer nu: bl a julklappar till vissa personer som bara är till för att vara roliga... om ni har nåt tips så kan ni väl gärna dela med er :)
POK

Felaktig julsång och förvirrande julrim

Tjolahopp!

Har varit ute och gått lite, mina öron är röda som hallon. Har varit rastlös heeeela dagen, försökte plugga men känner inte att det är så kritiskt än. Har övat på "Bjällerklang" eller "Ling er xiang ding dang" som det heter på kinesiska ^^

Ding ding dang, ding ding dang, ling er xiang ding dang. Women huaxue duo kuaile, women zuo zai xueqiao shang!

                                      

Värmande kramar i detta huttriga höstväder...




 

"Denna bör du inte ha när du är ute och simmar... Äsch, vem försöker jag lura? Jag kan ju inte rimma!" God Jul önskar Sandra


Det blir ingen jul i år, enligt de hoppfulla...

Hej på er :)

Är lite ledsen nu faktiskt. Det är ju ingen SNÖ! Ja, jag vet att jag borde vara van vid det här laget, jag har bott i Sverige i hela mitt liv och de senaste jularna har varit lika snölösa som i den tropiska regnskogen. Men man slutar aldrig hoppas och härom dagen var jag på en blogg när en massa kommenterat och sagt: "Det blir ingen jul utan snö!" Tja, då blir det väl ingen jul, då!

Igår (fredag) fick vi gymma på idrotten. Det avr faktiskt kul och man kände sig nyttig. Ska nog ta och besöka den lite mer under lovet. Fast man kände sig ganska så dum där man stod med läraren, med ett papper i handen och lyssnade på hennes instruktioner. Alla muskelknuttar där inne sneglade lite roat på oss -.- hade historiaprov som gick åt **** för jag skrev ganska mkt men det kändes som att jag bara skrev skit och jag ville ha minst en timme till på mig. Vi hade iaf tur och det muntliga kinesiskaprovet är förflyttat tills på måndag, fast jag tror inte det kmr hjälpa. Vi fick ta en snabb titt på de frågor hon skulle ställa och jag fattade typ ingenting. Dels skulle man kunna besvara en fråga: helt skirven i kinesiska tecken!!! AAAAH - Hjälp! 
   På kvällen var det planerat att man skulle se idolfinalen, men det vart det inte. Fast det är ju svårt att inte höra vem som vann - Kevin. Jag har egentligen inte följt idol i år, det var en kompis som ville kolla men det vart inställt. Tillbringade kvällen med anna och tessi och ett mkt långt telefonsamtal med sandra :)

Här kmr en liten bild från "backstage" inför dansuppvisningen i onsdags

                                   

Haha! Jag, elin och emelie är taggade inför att vara freaky! :P

Nå, det var väl allt. Fast jag lyckas alltid glömma någonting. Ska ta det lite lugnt idag, tror jag kmr få en förkylning (mmm, precis rätt tajming oxå: den vecka då jag har 3 prov och 1 redovisning!!!! FUCK!)

POK på er alla



  


Alice i underlandet VS. Star Wars

Ojoj, redan torsdag och jag missade att skriva om gårdagen. Men jag hade verkligen fullt upp så jag hann inte. Igår var det dags för DANSUPPVISNING!! :) Yeay! Det var som vanligt jätteroligt, jag älskar att stå på scenen och höra musikens dån när den går i takt med min puls, jag älskar hur adrenalinet växer sig större och ger mig en kanonkick av självförstroende! Haha. Det var sagotema (har jag kanske sagt förut?) och vi var "alice i underlandet" och "star wars" (alla hade vita tunikor och princess leia-frisyrer, haha). Själv föredrog jag Alice i underlandet, den var fettrolig :) Fick inga blackouts denna gång (fast det har jag typ bara fått 1-2 ggr, och det var på mitt första uppträdande i sollentuna centrum.... DET var inte roligt!) men jag rullade in i ett par st i vår första dans, och på den andra vart det jättetrångt för vi var runt 20 pers på scen och jag fick klämma mig förbi en hop människor. Hursomhelst, det var skitkul :D

                                        
         (Gammal bild - vi dansade till "thriller" :P)

Har haft historiaprov, vilket inte gick sådär jääättebra... trodde Ludvig XVI var kung av england... men det var han ju inte...
  
Missade en teater igår i skolan (behövde ju gå tidigare för scenrep osv) som hette "a beautiful thing" som jag hörde var jättebra! Därför vart jag ju lite less när vi hade diskussion om det idag på LL. Jag hade ju ingenting att säga förutom att delta i diskussionen om homosexualitet. Tydligen hade teatern väckt stora reaktioner... :P 

Nu är det inte långt kvar till julavslutningen, jag kan knappt vänta! Det är dryga veckan kvar... :D JIPPIE! 
POK nu orkar jag inte skriva mer. Och jag har ingen inspiration. ;)

Som Bambi på is...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!

Så känner jag just nu. Allt är piss och jag har så mkt att göra men för lite tid! Måste plugga till provet i övermorgon, men jag måste fixa kläder och annan styling inför dansuppvisningen imorgon :( och vad gör jag?? sätter mig framför datorn. Japp, ibland är man dum, men jag orkar inte längre!!!! Efter skolan stannade jag kvar i en timme för scenrepet som började kl 5, men vi startade inte förrän en halvtimme senare. Två timmar senare står jag på parkeringen och väntar på bilen, jag är hungrig, törstig, trött och allmänt seg. Jag vill bara skrika för jag har så mkt inuti mig som bubblar upp till ytan just i detta ögonblick och jag kan börja grina när som helst nu. Suck. Ingen bra eftermiddag.

Men resten av dagen har varit rolig iaf. Åkte skridskor på gympan idag, det var fettkul :) var lite vinglig till en början... och jag fortsatte vara vinglig hela tiden XD haha! Roligast var när några fick gå hem och några stannade kvar (jag hade ju scenrepet att vänta på) och vi var 6 st som spelade bandy. Det var typ bara Lukas och Oliver som spelade, vi tjejer var lite mindre seriösa. Elin ramlade ett par gånger :D haha, men det var för den goda sakens skull, hon kastade sig efter bollen! :)

Nu ska jag gå, det är desperete housewifes, ha det bäst!

                                              
Gammal bild från skridskoåknign i Söderhamn.

Min handled knarkar

Sitter och gungar i takt med "A wonderful christmastime" med Paul McCartney. Haha, skön jullåt, den rekommenderar jag :D 
  Vad har hänt för intressant idag då? Gabriella fick utbrott när hon missade bussen, vilket gjorde mig skräckslagen för jag har väääldigt känsliga överarmar och får lätt blåmärken ;P har sjungit "bjällerklang" på kinesiska... haha det vart en katastrof! Hela klassen hängde med på ding, ding, dang, men sen mumlade alla fram orden och fick slita som djur för att hänga med i texten. Jag har en massa prov nu i slutet - 5 prov och 1 inlämning, ÄN SÅ LÄNGE... och jag hoppas att det förblir så för jag vill inte vara halvt död på jullovet. 

Dagens kommentar: "Min handled knarkar." Hahahaha! Elin skulle säga "Min handled knarrar", men så blev det helt fel och vi skrattade gott XD

Dagens bild:

                                          

Haha! Det nya modet, en modernare jul? Jo, det får ju plats med fler julklappar, så det är ju en fördel :D

Over and out ^^

Ge mig traditionella fönster!

Hej på er :)

Denna söndag har varit en vääldigt julig dag! Nja, allt hade i och för sig vart mkt bättre med snö på tomten, men det gick utan. Idag har vi:

- Bakat lussekransar
- Bakat knäck
- Gjort pepparkakshus (men vi är en sån där lat familj som har köpt färdiggjorda väggar och tak, men vi satte ihop den och pyntade den fint med non-stop och glasyr!)
- Pyntat granen
- Lyssnat på enormt mkt julmusik
- Pyntat huset med onödiga men ack så söta prydnader :D



Med andra ord har jag ätit väldigt mkt som man inte borde göra. Men men, vad ska man göra om man är en gottegris? :P

I lördags var jag i stan med min mamma och Jessi och vi lyckades köpa in en hel del julklappar. Vi gick oxå förbi NKs skyltfönster! Dem var fina, fast jag börjar tycka att de var bättre förr. Haha, nu låter jag gammal XD Nä, men förr var det massa tomtar och snö och djur på is och en massa juliga saker. Nu är det mer ett skyltfönster överröst med leksaker. No no, jag vill ha dem traditionella fönstrena tillbaka!
   Iaf, sen åt vi lunch på kungshallen och påväg hem stötte jag på några från dansen; elin, emelie och johanna. Det var trevligt att få träffa dem och prata lite :)



Oj, det blev mkt bilder här! Så det var ungefär min helg. Eller, ja, på fredagen var jag med anna, tessi och censie och julshoppa då med.

Vi hörs <3


Z-fredag!

Hey!! :D

Har fått positiv respons på förra inlägget vilket jag bara kan bocka och niga för. Det glädjer mig att ni säger så fina saker :)
   Nu är jag hemma och har ätit middag, men innan har jag (på denna härliga z-fredag) vart i stinsen och julshoppat... lr, ja, det vart bara en julklapp, men en bra en! Hittade en till syrran min, men jag kan nog inte avslöja vad det blev utifall hon skulle läsa detta inlägg. Hursomhelst så hade jag jättetrevligt på shoppingturen och tillslut kom oxå keso förbi, som jag inte träffat på jättelänge känns det som. Det var roligt. Sen vart det en väldigt snabb fika, fast anna och therese behövde sticka tidigare och försvann väldigt fort. Jag och keso flängde runt i hela stinsen och träffade på hennes nyfödda brorson som är typ 11 dagar gammal. Jättesööööt! Vi följde med dem till H&M och kollade på söta bebiskläder som man kunde dö för att få på sig :P seriöst, jag önskar att jag var en bebis igen. Dem har de mest gulligaste, trendigaste kläderna som finns! Jag kan liksom komma på mig sj att tänka: ojojoj vilken fin kjol! om den fanns i min strl skulle jag inte tveka en sekund på att köpa den! 
   Ikväll ska jag till keso (ska försöka dra med mig tvillingarna, men vet inte om dem kmr) och det blir antagligen film och lite wii-spelande :P Ha det så bra!


A pretty big piece of me

Har precis kommit hem från Gabbi. Har faktiskt haft mkt trevligt (okej, nej, inte faktiskt) med tjejerna. Vi bakade kladdkaka, sjöng "hotel california" (som elin btw spelade mkt bra på piano och hon lärde mig spela barna i bullebyn! tack så mkt <3) sen vart det typ en timme då vi satt och skulle välja film XD haha, fan va jag garva! det vart tillslut "grinchen" (till min stora besvikelse, haha!) men den tittade ändå ingen av oss på typ för det vart vääääldigt mkt flum mellan emelie och elin. Haha, ni skulle inte tro mig om jag berättade vad dem gjorde... Ni muntrade verkligen upp mig, tjejer. Det vill jag tacka er alla tre för :) hoppas vi kan göra något sådant igen <3

                                       

Huvudämnet ikväll vart ändå förmågor och talanger. Pianospel, sång och modellande. Därför var det väl inte så konstigt att jag kom på den stora frågan när jag vandrade hemåt - vilken är min stora talang? Jag menar, alla är väl bra på något? Dåså, nu kommer det. The big piece of me. Den mörka sidan av mig som jag knappt pratat med mina närmaste vänner om. Jag, Sandra Fröjd, har skrivit en roman. Den är just nu runt 250 sidor lång (utan radavstånd, strl 12) och den är ännu inte klar. Så ligger det till. Och detta pratar jag inte om med många, kan ni förstå. Det liksom har aldrig kommit upp i samtalsämnet med mina vänner och det känns bara onödigt att prata om det. Det känns liksom som att skryta, men jag vet inte ens om den är så bra. Det kan vara en 250 sidor lång historia med skit. Vad vet jag? Det enda jag vet är att jag tycker om att skriva, hur dåligt det än är. Och jag tänker fortsätta :)

Vill ni ha ett smakprov? Nja... jag är tveksam... 

"Allt flöt på i en sådan hisnande fart att Lisabeth aldrig hann stanna upp och inse det faktum att hon var en femton år gammal deprimerad, trist människa som inte gjorde annat än lät livet flyta på.

   Carpe diem. Fan heller."


Nej, nu får det vara nog. Ska gå och lägga mig, mina ögon värker av utmattning. Men den här kvällen visade sig ändå vara en härlig kväll och jag ska försöka glömma det onda för en stund. Bara i skrivandet kan jag försvinna.  
POK <3

Tillbaka till botten...

Man kan må toppen nästan hela dagen ut. Sen, på bara några sekunder, är man på botten igen. Fuck this shit! Varför, varför, varför kan jag aldrig vara nöjd?????

Nej, nu ska jag se på det positiva och dra på mig leendet igen. Imorgon: z-dag!!! :D gör mig gladare iaf. Då ska det bli julshopping utav bara den med kära anna och tessi, mina små ögonstenar! Senare ikväll är det planerat att jag ska till gabbe och vi ska med elin och emelie se på nån film och vara lite onyttiga :)

Men jag är verkligen nere i botten nu och jag hatar det. Kan inte knuten öppna sig i bröstet? Kan inte personerna som gör det här mot mig sluta? Fattar inte h*n att det gör ont att bli påmind???
   Jag ber dig. Sluta. Det är över nu och jag vill inte se dig mer.


Brainfreeze

                                                                           
            

Wo ai ni


                                          


Ska till dansen snart. Är väldigt upprymd :D Fast jag har inget att skriva om idag... Så ni får nöja er med lite otydlig kinesiska och en släng kyssar <3


It's raining in my head

Serisöt. Mina muskler värker fortfarande... Vi hade en väääldigt jobbig träning idag på gympalektionen - boxning. Och jag trodde liksom inte att det skulle vara så farligt, jag hade ju boxat förut. Men där fick jag så jag teg! Dem sista 20 minutrarna var outhärdliga! Jag var jättesvettig, röd som en tomat och med håret på ända. Allas händer skakade efteråt och då menar jag SKAKADE. Jag kan knappt skriva nu utan att det känns helt jävla fel. Fast det var väldigt roligt och man känner sig nyttig efter att man fått kämpa så där :)

Annars? Jo då, det rullar framåt, långsamt men framåt. Imorse lyssnade jag på den här texten:

Why does it feel like it's raining in my head
I don't understand
Why are you always complaining about me
You don't even know who I am

Om ni dömer mig efter det ni läser och det ni tror, så dömer ni mig efter omslaget. Det skulle ta mkt längre tid att lära känna mig än att bara läsa några sidor. Det är ett fritt land att tycka som man vill. Men håll det för dig själv om ingen vill lyssna.

Zaijian! ^^




Fear factor? Nej, lyckokakor!

Jag får väl ta och börja med att ursäkta min knäppgök till sötnos :P hon var på en hejdundrades flumhumör. För det andra ska jag väl säga att jag har nu kommit hem från skolan. På vägen hem från centrum gick jag och gabbe för att köpa lite, som jag ville kalla det, "proviant för den långa hemvägen" (som egentligen var på tio minuter). När vi väl var inne på ica mötte vi elin och emelie, och de köpte som jag; fyra varsina lussebullar :P dem var supergoda! ska försöka spara några, men har redan ätit upp 2½...

                                         

Och på tal om lussebullar - vi hade ju då vår kinesiskaredovisning idag! Jag, Gabbe och Victor skulle berätta om lyckokakan och månkakan, och ni som redan hört vet ju hur min lyckokaksbakning gick -.- jag tror att de flesta blev lite besvikna när de efter redovisningen räcktes en seg, mjuk degklump med en lapp inuti :D hahaha! Nåja, det är ju smaken som räknas och de verkade tycka om dem (trots att de såg mkt äcklade ut i början när de grävde i kakburken, såg lite ut som att dem var med på "fear factor" och grävde runt i en skål med kackerlackor).
   Idag har jag försökt vara uppåt trots det molande mörkret inom mig, och jag lyckades ju ganska bra. Människor kring mig lyckas få mig att glömma det jobbiga. Vilket jag tackar så mkt för. Vissa förstår bara inte hur mkt dem gör genom att bara le lr vara vänlig. Man blir såå mkt gladare och trivsam i situationen :) jag tackar er människor för att vara så glädjegivna och omtänksamma. Ni får alla i er omgivning att må bra.
   Nu ska jag väl ta och äta upp de sista bullarna... lr så pluggar jag :) hmm... svårt beslut...

POK för glada människor! :D

Vem e bäst????????????????????????????

Tjo o inte Shoo för fan !!!!!!!!!!!!


NU e de lunch o sandra e as mätt efter snuskiga biffar o ris ;P mycket trevligt hehehe
hon har kollat på ett rosa racket o tycker de e fin fin XD hahahhahhahhhahahhhah Sn vill hon oxå säga att alla ska veta att Anna e alltid  allra bäst o kommer alltid förs :D så alla vet om de asså hon tyckte de va viktigt 

massa hemliga kramar från den hemlig beundrare av den fantastiska bloggen O.o


RSS 2.0