Vallentuna - ute på landet?

Hejsvejs!

Ska snart dra till Sandra i Vallentuna, det är lite knepigt att ta sig dit får jag säga. Ska sova över för att vi sedan ska till stan och shoppa + gå på en konsert där några hon känner ska spela. Det ska bli väldigt roligt ^^ så slipper jag sitta hemma hela helgen och plugga...

Hejdåååå <3

Cyanide and happiness

Puh! Nu är jag hemma från skolan och sista lektionen hade jag kinesiskaprov... men det gick faktiskt bättre än väntat, det var ganska lätt :D Därför är jag nu på bra humör. Plus att historiahemprovet ska lämnas in senare än jag trott. Hallelujah!

Gårdagen var bra. Jag var på ytterst bra humör och en viss Friday fyllde år! GRATTIS gumman! ^^ (i efterskott då rå) Men så krasch bom var jag nere på vanlig marknivå (eller något lägre) då vi hade levnadslära. Vi skulle börja med ett nytt ämne: Liv och död. Ajajaj. Fanfanfan. Varför just nu? Kunde vi inte börjat med det några veckor tidigare? Jag satt under tystnad och fick hålla tillbaka tårarna under nästan hela lektionen. Inte roligt :'( Och det slog mig att det var en veckan sedan hon försvann på torsdagen. Nåja, jag tänker inte på det lika ofta längre. Men det gör ju fortfarande ont. 

Något som får mig på bra humör i alla fall, för er som är nere också, kan jag rekommendera "cyanide and happiness" XD Hihi, skitroliga serier som är helt dumma och som egentligen, i längden, är ganska tråkiga. Men, hursomhelst, här kommer en: 



Haha! OBS: Endast för folk med dålig humor (som jag) ^^ 
Varma kramar på er

Plugg, plugg, plugg (och ändå sitter jag framför datorn...)

Kämpar med kinesiskan... :( Han yu hen nan!


STRESSAD!

Det blev ingen kinesiskarestaurang idag trots allt. Men det är jag ganska lättad för, eftersom att jag har så sjuuuukt mkt att tänka på just nu. Jag har fått historiahemprov som ska vara inlämnat på måndag (jippie), kinesiskaprov på fredag (dubbel-jippie), musikanalysen tills på fredag, matte att jobba ikapp med och kommande kursprov som inte lockar särskilt mycket...

BLÄ.

Vet inte om jag ska hoppa över träningen idag eller inte. Får se.
Kramar på er, stressa inte ihjäl er som jag...

Idag rann tårarna igen

När jag klev innanför dörren väl hemma efter den långa promenaden från skolan stod min syster där i hallen. Det var så underbart skönt att se henne. Det tog inte lång stund förränn vi satt i köket och grät. Det var väldigt skönt att ha någon att prata med, har stängt inne känslorna mycket nu under dem senaste dagarna.



Förutom det: Grattis till Emelie som fyller år idag! GRATTIS tjejen!
Annars: Kul att prata med dig Gabbe ^^ btw, du babblar inte, jag har bara en tuff tid just nu och det är skönt att låta munnen vila ibland :)
Kinesiskarestaurang imorgon med kinesiskaklassen :D får se hur det kmr smaka!

POK

Breakdance - en utmaning

Hej...

Idag var jag ledig från skolan (ÖppetHus-komp) men prioriterade inte tiden särskilt väl. Försökte plugga, men hann bara med lite matte och att lojt bläddra genom kinesiskan. Imorgon är det samhällskunskaps-debatt. Det är meningen att jag ska kunna centerpartiets syn på sjukvärd utantill... får se hur det kmr gå. Annars har jag hängt lite med kompisar, köpte bl a en semla på ett sött litet konditori på malmvägen och har tittat på alldeles för mkt tv.

Kändes som en helt vanlig trist söndag, men eftersom att det var måndag idag behövde jag släpa mig till träningen. Vår lärare var sjuk idag och vi fick en vikarie som hetet Robin och var helt grym på break/streetdance. Vi är mer åt det moderna-dans-hållet och gör rörelserna väldigt strikta om mna ska säga så, men här handlade allting om känslan och att vara lågt ner mot golvet. Det var väldigt roligt och absolut en utmaning. Efter 5 år inom dansen har jag lätt för jazz och modernt, jag har lärt mig en del, men nu var det som att ta sina första steg på nytt. Kändes mig lite dum, men äsch, det var roligt i alla fall :)

      

Jag fann det ironiska i det hela. Just när jag skrev ett inlägg om allas gnäll och klagomål på livet och bestämde mig för att vara positiv gentemot alla andra, hände något så hemskt att jag föll tillbaka, jag blev liksom knuffad till min utgånspunkt. Blev jag inte tillåten till att var glad? Är det meningen att det här svarta hålet i magen aldrig ska försvinna? 

Nu ska jag sova. Godnatt <3

I've tried so hard to tell myself that you're gone

Livet rullar konstigt nog vidare. Som om inget har hänt. 

I lördags var det Öppet Hus på Rudbeck, hade kinesiska och historia (Janne körde någon sorts jeopardy, mitt "lag" var inte den bästa... ^^ Haha, skämtar bara, vi rockade fett! Vi fick 400 poäng! Nåja, det fick ju alla, men i alla fall!) Jag åt sedan lunch i skolan (det var ju tacos, så varför inte?) med Anna, Therese och Olivia. Sedan tog vi bussen till Stinsen, där bl a jag och Olivia skulle uppträda på skolmässan med ett kort dansnummer (och när jag säger kort menar jag kort, typ 30 sekunder). Sen vart det shopping och på kvällen var jag med några tjejkompisar och vi pratade i timmar. Mycket trevligt.

Men det är bara fasaden av ett ännu ostört liv. Så fort jag blir ensam minns jag sorgen, minns den där jäkla dagen och hur ont det gjorde och fortfarande gör. Önskar min syster var här. Jag behöver henne nu, hon är en av dem som skulle förstå. Jag behöver en trygg axel att gråta mot.

I'm so tired of being here
Suppressed by all my childish fears
And if you have to leave
I wish that you would just leave
'Cause your presence still lingers here
And it won't leave me alone

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have
All of me

You used to captivate me
By your resonating life
Now I'm bound by the life you've left behind
Your face it haunts
My once pleasant dreams
Your voice it chased away
All the sanity in me

I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me
I've been alone all along 





Gott nytt (kinesiskt) år!

Hej på er

Är lite muntrare idag, även om det är väldigt svårt att bära smärtan. Känns bokstavligen talat som att jag har ett enormt stort hål i magen som vrålar åt mig att gråta, skriker tills jag blir döv när jag trycker ner tårarna djupt ned i halsen. Det går i vågor, när jag glömmer att det alls har hänt är det skönt och nästan som vanligt. Men det är värst när man kommer ihåg det, man inser den svidande sanningen och kan inte fatta att det verkligen har hänt.
   Något som fick mig att glömma allt var i alla fall den kinesiska nyårsutställningen vår klass besökte på The Nordic Confucius Institute. Det var väldigt roligt och intressant, vi fick uppleva allt från kinesisk folkdans till kung-fu och pekingopera (som snarare påminner om en kvävd mus eller nåt) XP. Mot slutet kom det bästa - maten! Vi fick nudlar, dumplings (typ kuddar med kött/grönsaker i, väldigt goda!) och vårrullar. Och inte tog man bara EN portion inte :P



Oj nu kom anna! :D ska gå nu, HEJDÅ!

Fan också...

Har inte så mycket att säga. Det här var bland de värsta dagarna i hela mitt liv.

Saknar dig


Behåll ni era deprimerande-baciller för er själva!

Nä, vet ni vad? Jag är trött på gnället, trött på tjatet, trött på klagandet och TRÖTT deppandet! Snälla människor, jag kan inte be er att le för det skulle bara bli falska leenden och ni skulle få ont i mungiporna tillslut, men ni ska veta att det alltid kommer finnas någon där för dig som märker hur du mår trots att du inte tror de, och denna någon kommer tillslut må lika dåligt som du. Det smittar liksom av sig. Jo, det är sant! Vissa människor har en tendens att förstöra ens eget humör. Det är inte roligt.

Jag har på sistone varit uppåt. Jag känner att jag vet vart jag har mitt liv, vem jag är och vart jag är på väg. Det känns riktigt skönt faktiskt. För det är bara jobbigt och smärtsamt att deppa och tycka synd om sig själv. Nåja, nu har inte jag så mycket att säga till om, ni har det säkert värre med att brottas med känslorna, men jag ville bara säga det :)

Efter skolan idag stannade jag, gabbe och maja kvar för att sätta igång med koreografin inför gympan. Det gick väldigt bra, tjejerna var jätteduktiga! :D fast det tog ju en stund innan dem fick in rytmen, gabbe hade stora problem med att hålla balansen... ;P Sen kom majas kompis johanna förbi med två enoorma marabou-chokladkakor som vi hade tackat nej till först, men som hon dök upp med iaf och då kan man ju inte säga nej, det är ju som en drog! Det var trevligt med lite publik oxå ;) sen var det dags att dra hem, där jag tränade lite till.

Imorgon är det MR-dag på Rudbeck (ingen z-dag för mig med andra ord) :( men det blir nog väldigt slappt iaf.
Vi hörs tills vidare... eller nåt :)
POK

Isvak - här kommer jag!

Nu är det gjort alltså. Jag har hoppat i en isvak och jag kan säga er en sak, det var inte skönt.

Dagen började med en tripp till stinsen där jag tog en fika med frida och elin, det vart en macka och två tredjedels kakor :P väldigt mysigt. Sen gick vi till skolan för att få lite info om valet inför inriktningen och annat, sen svenska (som jag tycker är helt onödigt just nu för vi gör inte ett jävla skit!!!) sen var det dags. Vi var bara sju pers som skulle hoppa i isvaken: jag, frida, elin, clara, julia, fredrik och sam. Resten var trååååkmååånsar XP Jag tycker man ska ta chansen när man väl får pröva! Jag fick hoppa i näst sist och det var inte kul att vänta, det började snöa/regna och mina skor läckte in. Tillslut var det min tur iaf och jag gick ut på isen med en stav i ena handen och gjorde mig redo. När man väl kom fram till kanten tog jag ett steg och PLUMS så var jag i vattnet. Jag skrek inte (vilket jag med tanke på kylan borde ha gjort) men jag fick panik och världens chock. Jag vart rädd då ryggsäcken (som fungerade som en flytväst) fick mig att ligga parallelt med vattnet, vilket var läskigt, och jag fick kämpa ett tag med isdubbarna innan jag tillslut hävde mig upp och kravlade mig fram. Sen vart det snabbt till omklädningsrummet där vi modiga tjejer som hade hoppat i stod i duschen i typ en halvtimme med det varma vattnet rinnande ^^ haha, det var verkligen en upplevelse som jag inte ångrar!

Känner mig fortfarande frussen, trots att jag tog en kopp te. Funderar på att krypa ner under duntäcket ett tag :D
POK

100:e inlägget!

Hallooooooj allihop!!! :D Detta är mitt 100:e inlägg! *stolt* ^^

Imorgon är det dags för ett litet dopp i isvaken, jag är vääldigt nervös. Jag tycker det ska bli kul och det är bra att veta hur dem kmr kännas utifall att det skulle hända på riktigt, men jag vet att när jag väl kmr stå där vid iskanten och stirra ner i det svarta vattnet kmr jag börja tveka... Nej, jag ska göra det! Just nu springer jag runt som en galning i huset för att hitta dem varmaste, lämpligaste kläderna jag kan hitta :) måste ju vara beredd på minusgraderna...

Hade dansträning idag och fick veta något roligt. På höstlovet (alltså det är ju mer än ett halvår dit, men ändå!!) kanske jag kommer få åka till holland för att uppträda!!! :D Helt gratis! Det är inte säkert än hur många som får åka, men det är typ 5-6 st och vår danslärare sammarbetar med någon tant i holland om något sorts eu-grejs som ska ha en tillställning där vi får chansen att se holland och bo där hos värdfamiljer! Och jag som precis pratade om att vilja åka på språkresa i sommar! Jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att jag får åka med, det skulle bli såå kul. Dessutom låter det väl liiite proffsigt oxå? "Vad jag ska göra på lovet? Äh, inge särskilt, ska åka till Holland för att uppträda bara". Hihi, visst kanske holland inte är värsta drömlandet, vad vet jag, men att bara att få resa tycker jag är härligt :) Ja, jag får väl helt enkelt vänta och se...
 


POK önska mig lycka till, nu ska jag sova! Godnatt!

"Ska vi byta skumbananer med varandra?"

Nu har jag kommit hem från julgrandsplundringen från mormor och morfar, som innebär fiskdamm, trisslotter (utan vinster ofc!!!) och en massa massa massa onyttigt som jag, trots mina nyårslöften, ätit av. Stolt är man ju inte direkt. Iaf, det var trevligt :)
   Igår kväll var jag med anna, tessi, sandra, sofia och felicia och såg "eden lake". Den var bra, fast jag hade förväntat mig att den skulle vara lite läskigare. Den var väldigt verklighetstrogen, vilket jag inte tycker är läskigt. Jag skräms mer av monster och äckliga vidunder som kryper fram ur skuggorna och oväntade platser, med dregel och blod och lösa leder och sådant. Sen åkte vi vidare till sofia (utan felicia, tyvärr) och såg "hannibal rising". Den var helt okej, väldigt störd. Men jag skulle vilja se dem andra filmerna i längan, "när lammen tystnar" t. ex. Med andra ord vart det en skräckfilms-kväll :)

  

Morgonen därpå var väldigt trög, är aldrig särskilt snabb när man sover över. Kom iväg runt tre iaf. Vi får ta och göra det här igen tjejer, det var jättekul! :D Ska väl ta och se den där andra skräckfilmen, den som verkligen verkade läskig!!! Åtminstone enligt min åsikt :)

POK

P.S. Rubriken är tillägnad sandra, som får oss att skratta väldigt mkt XD

Julen är borta, hoppfarallala!

Idag ska julen ut. Upp på vinden, fram med alla lådor, ner med alla julstjärnor och adventsljusstakar, bort med granen och glittret, bye bye till julen. På med julskivan en sista gång, blott ett år kvar tills vi hörs igen. Kvar blir det bara damm, bortglömda piprensare och ett tomt mörker som inte längre kan lysas upp av de färgglada juleljusen. Jag vill ha vår. Men det kommer säkerligen ta två månader innan jag får se något sånt.

               

Hejdå Julen. Vi ses om ett år ^^

Fritt fram för semlorna!

Först måste jag säga: Grattis, grattis, GRATTIS till min syster som har fixat körkortet idag!!! :D Pussar på dig och mkt duktigt gjort!

Därefter har jag inte så mkt mer att tillägga om jag ska vara ärlig... Eller jo, det är ju fredag :) Då är man glad, särskilt efter en god, gräddig liten semla! Japp, min kompis har redan ätit en och jag blev lite sur för vi är båda stora fan av bakelsen och hon brukar oftast äta fem semlor mer än mig årligen. Så i år ska hon ta och visa mig hennes semle-ställe (förknippar det med ett smultronställe, bortsett från att smultron faktiskt är gratis till skillnad från semlan). Vet inte riktigt om det är högtisd för semlan än, det är väl ändå i februari? Men äsch, om de säljs i skolans kafeteria så är det väl fritt fram.
   Det knepiga med semlor tycker jag är hur man ska äta dem. Tycker alltid att locket faller av och man borrar in näsan i gräddlagret och allt blir bara kladdigt. Dessutom hade vi planerat att äta semlorna på rasten innan sista lektionen, vilket gav oss ynka fem minuter på oss. Och jag äter inte upp en semla på mindre än fem minuter! Haha, så jag fick helt enkelt dumpa den andra halvan av semlan (den ouppätna, förstås!) i skåpet innan jag sprang iväg till kinesiskan.

                     

Synd att de äts under bara en tid av året. Nåja, desto större anledning att äta många :D
POK från "Grädden på moset" XP

Har lektion nu... men jag är riktigt förvirrad

Hittade lite hjärnövningar för ni kreativa där ute som jag tyckte var lite roligt ^^ Testa!

Uppvärmning:

1. Tänk på en siffra mellan 1 och 10




2. Tänk på ett verktyg




3. Tänk på en färg















(om du tänkte sju, hammare och rött eller blått hoppas jag att du inte är kreatör. Det är nämligen tydliga tecken på en icke-kreativ hjärna)







4. Tänk ut så många sätt du kan att använda en tegelsten. Skriv ditt svar i en kommentar, så kan jag berätta hur kreativ du är jämfört med andra.







5. Tänk dig att du har ett 1 m långt rör som är fastcementerat i marken. På botten ligger en pingisboll som precis går ner i röret. Hur ska du, utan att använda några som helst verktyg eller redskap, få ut bollen?

9 timmar utan mobilen...

Vet inte hur jag ska överleva. Kommer vara omottagbar de senaste 24 dygnen (förhoppningsvis) och ni kan endast nå mig genom att slå mig i skallen för min drullhet -.-

Hursomhelst fungerar all annan teknologi vid tillfället. Systemkameran kommer väl till hands när man är uttråkad.



POK :)

Är jag mentalt rubbad?

Dagen verkade ju gå riktigt bra till en början, men se vad fel jag hade. Inte kan en enda dag passera utan att min klumpighet ska ställa till det för mig. Börjar undra om jag inte ska få bo på mentalsjukhuset ändå. Jag ska berätta varför jag tänker som jag gör:

Jag har tappat bort min mobil. Tur då att den inte är ny, men i alla fall, jag var nöjd med den! Det konstiga var att jag inte har en aning om hur jag tappade bort den! Dels hade jag den i jeansfickan hela tiden och plötsligt fanns den inte där. Vaddå, kan man tappa en mobil som liksom "trillar" ut ur fickan utan att märka det? Den är ändå ganska stor, lite sådär tegelstensliknande men med fina finesser, därför borde den väl göra lite ljud ifrån sig om jag tappar den, eller borde jag inte åtminstone märka att det känns lite tomt i fickan? Är jag mentalt rubbad på något sätt? Har jag tappat känseln eller minnet?? Jag är orolig. Både för mig och för min kära mobil. Så snälla, om ni hittar en sådan här mobil (fast vit, w300i) någonstans i Rudbeck så tillhör den MIG!
                     
Ska väl ta och se om minnet inte brister trots allt. Verkar glömma allting idag. Kommer inte ens ihåg vilken tid min dansträning börjar! Är det 16.00 eller 17.00??? Jag får PANIIIIIK!

Hejdå. Nu ska jag ta och skamset gömma mig i ett hörn med en dumstrut på huvudet.

Godkväll, sömntuta!

Haha, tyckte det var lite kul med rubriken med tanke på mitt förra inlägg... XP Är på väldigt bra humör eftersom att jag lyckades sätta mig ner och plugga lite matte, så nu är jag snart ikapp planeringen igen. Lite svårt att skriva med tandborsten i munnen, men det ska nog gå :)
   Det var en kul dag idag. Svenskan var jäkligt slapp, behövde bara lyssna på andras presentationer. Sen var det idrott i 2 timmar, började med friskis och svettis. Trodde faktiskt inte det skulle vara så jobbigt, men där fick jag så jag teg ;D alldeles röd i ansiktet vart jag, röd som en tomat (en av mina stora ovanor) och jag blev lite irriterad på läraren som hela tiden sa: "sista ruschen nu!" och när man väl ruschat sade hon: "bara två ruschar kvar nu, kom igen!" och då hade man ju redan ruschat benen av sig och man ville bara lägga sig ner och dö. Sen kom det roliga iaf - dans :) fast jag tycker det är lite pinsamt med det i skolan, alla har ju så höga förväntningar om en då och så ska man visa nåt och de blir liksom besvikna...

ojojoj va jag skriver, börjar likna inläggen jag skrev i oktober/november då jag skrev typ 2-sidigt långa inlägg... fattar ibland inte att jag kan skriva så mkt :S

Ska väl säga godnatt lr nåt, jag är redo för att krypa ner under täcket och drömma om hur jag vinner 1 miljon ^^ haha, godnatt på er <3

God morgon, solstråle!

Så jävla skönt att man hinner skriva ett nytt inlägg innan skolan börjar... som sagt börjar man ju kl 13 idag ^^ jag är lycklig och utvilad! Fast även om jag har tid att skriva ett inlägg så har jag inte så mkt att skriva om... typiskt. Därför slängde jag ihop en del lite längre ner... :)

                  

Skriv första meningen från fem olika låtar och låt folk gissa vilka låtar det är:

1. I don't need to be anything other than a prison guard's son
2. I'm not a perfect person, there's many things I wish I didn't do
3. Well I heard there was a secret chord
4. She grabs the yellow bottle, she likes the way it hits her lips
5. Threw some chords together, the combination D-E-F

Kramar (Kommentera mera!)


Dansa för livet

Hej!
Har haft min första dansträning i år! Det var väldigt roligt, lite uppvärmningar och annat slappt, men det kändes bra att vara tillbaka i dem gamla kurvorna lr hur man nu ska säga ;) Tydligen har vi även fått vårt första "uppdrag", att uppträda i stinsen den 24:e januari, men det kmr nog inte bli för mig. Om jag inte misstar mig tror jag Rudbeck har öppet hus då och jag vet inte om man bara kan skita i det. Nåja, får väl se hur det blir.
   Jag är vääääldigt glad för jag har sovmorgon till kl 13.00 imorgon! :D och det enda vi kmr ha är svenska och två timmars gympa! Tydligen ska vi dansa på gympalektionen imorgon och det var ju passande att min träning började dagen innan. Är väl bra att komma in i gunget lite antar jag :)

Kramar på er, nu ska jag plugga lite (åtminstone försöka)
                                       
                                                 
 
(Bilder från en affisch över uppvisingar i Rudbecks aula, titta närmare på den röda bilden så får ni se en bortkommen tjej i bakgrunden... ^^)

Kan man bestämma sig för att vara lycklig?

Världen verkar vara väldigt grå just nu. Vilket gör det väldigt svårt för mig att vara glad. Men idag lyckades jag! :D Tillbaka till skolbänken och trots ångesten imorse när illamåendet anlände vid yoghurten mådde jag prima resten av dagen. Det är trots allt skönt att var tillbaka, fri från soffan som gav mig nackspärr :P

Angående mina periodvisa depressioner - vissa tycks lägga näsan i blöt angående vad orsaken är, men ska jag vara ärlig så är det aldrig riktigt så att jag vet den specifika orsaken. Ibland kan det vara allt möjligt. Så Ni (ni vet vilka ni är, haha!) får helt enkelt nöja er med tystnad.

Dagens fråga: Kan man bestämma sig för att vara lycklig? 



POK :)

Instängd

Nuläget:
Jag har lyckats äta utan att spy upp det igen! Ett mirakel! (Ni som inte läste mitt förra inkägg bör göra det, annars finns en stor risk för att ni misstänker mig för att vara en bulimiker/anorektiker lr va fan dem kallas) Igår åt jag två skorpor, en banan, en halv kopp blåbörssoppa och en skål gulaschsoppa... vilket är lite för att vara jag. Idag har jag ätit hittills en risifrutti, två tuggor banan och tortelini. Intressant? Nä inte direkt ^^
   Jag kanske kan gå till skolan imorgon. Det är mest kraftlösheten jag är orolig för, jag menar, utan mat är jag ju lika död som en sten och i det här läget saknar jag aptit. Hjärnan kmr säkert strejka i vilket fall som helst imorgon, men jag vill inte missa för mkt. Orkar inte hamna efter i plugget just nu i början.

 

Känner mig instängd, avisolerad från all civilisation bortsett från den reklamproducerande datorn och tv:n som snart ger mig fyrkantiga ögon. Jag behöver få komma ut, jag har fått nackspärr av att ligga i soffan hela dagarna!

Om jag inte blir piggare än så här kommer jag snart bryta mig ut.

Nej, nu ska jag väl gå tillbaka till soffan och begrava mig i en hög av filtar :P

Det var oundvikligt

Jag har fått vinterkräksjukan. Och det är verkligen inte roligt. Fick det igår, vaknade runt 6 på morgonen av illamåendet och jag visste med en gång att jag skulle kräkas. Usch! Det är så jäkla äckligt! Fast idag har jag inte kräkts någonting och förutom kraftlösheten för att inte äta någonting, yrseln och huvudvärken mår jag bra. Tyvärr har min pappa också blivit smittad och innan dess min syrra. Tycker lite synd om mamma, hon går liksom på nålar och försöker undvika oss allihop...

Synd att man ska missa helgen. Fick inte vara med och fira Sofia trots allt... Fan också...

Ner som en pannkaka, upp som en sol

Nu kan jag meddela att jag är gladare :D Haha, vet inte varför jag plötsligt ändrade mig, såg på gamla bilder från förr och jag började skratta. Bl a läste jag en massa "alla barnen"-skämt som är skitroliga! (Nja, om man har min humor vill säga) Här kmr några:

Alla barnen satt skönt i flygplanet förutom Inge, han var fastbunden under en vinge
Alla barnen åkte luftballong förutom Lasse, han fick åka i en Ica-kasse
Alla barnen jagade styckmördaren utom Ellen, hon låg på flera ställen
Alla barnen kan skriva sitt namn förutom Peter, han vet inte vad han heter

Japp, det är min humor det :)

Ska försöka rycka upp mig lite extra, var kanske bra att gräva lite i känslorna och tankarna och bara få det överstökat! Men vänta bara tills imorgon, då mår man piss igen. Man vet ju hur den visan går.

POK på er alla som lyckas få några leenden på sina läppar!!!



P.S de roliga/gamla/konstiga bilderna finns på "sandan" på bilddagboken :P

I play dead

Nu är man nere igen. Jag har upptäckt att jag inte lever för nuet. Jag lever för framtiden. Jag tänker hela tiden: äh, det går snart över. Snart slipper jag allt det här, all den smärtan. Senare i livet kommer jag inte bry mig om det här, det är bara en förbipasserande fas jag lever i nu. Det är fel att tänka så. Men jag kan inte styra min tankar.

Don't you understand?
I have to go through this
I belong to here, where no-one cares
and no-one loves
No light, no air to live in
A place called hate
The city of fear
I play dead

                                               

Vårterminen - fresh start!

Skolan har alltså börjat igen, dags för vårterminen som förhoppningsvis går snabbt och blir en tid av sol och skratt :D haha, vet inte vad jag skriver riktigt...
   Hade bara tre lektioner idag, vilket är väldigt skönt. Började med kinesiskan, där hela klassen sjöng happy birthday (fast den kinesiska versionen förstås) för mig -.- tack clara, tjusigt där! Haha, men det var roligt ändå :)

Vart strul med bussarna påväg hem men det slutade lyckligt iaf, hoppade på 607:an till karolinska. Ska bli roligt imorgon då Sofia fyller 18! Vi har pyntat hennes skåp med fotocollage, julglitter och presentsnören. När vi var klara och skådade vårt konstverk kom vi överrens om att vi verkligen borde få MVG i bild :P Haha, och allt detta utan att använda en sax! Tyckte jag var duktigt...

Så grattis på dig Sofia! Imorgon blir det nog en rätt så trevlig dag för dig... (punkt, punkt, punkt) :D



Nu ska jag njuta av min risifrutti och ipod. Hejdåååå!  

Födelsedagsöversikt

Har precis kommit hem från Kista, har käkat jättegod middag (pasta, för dem som undrar) och därefter tittade vi på Twilight. Den var jättebra! :D Oh gud va snygg robert pattinson var! Var nära att dreggla ett litet tag... han passar bra som vampyr ;P Den var värd att se tyckte jag och nu är det väl dags att köpa boken oxå. Hade faktiskt tänkt göra det innan, men kunde inte hålla mig, alla sa ju att filmen var så bra!
   Min födelsedag har varit bra... bortsett från en sak. Min syrra har fått vinterkräksjukan :'O jag vet att jag kmr bli smittad den här gången. Och det gör mig verkligen ledsen. Jag tycker så synd om Jessi, hon kunde inte ens se Twilight med oss :( uschusch! Jag har sagt det en gång tidigare, vinterkräksjukan sprider sig... fortfarande tydligen...

Bildvis kan man beskriva min födelsedag såhär:

                    

Imorgon börjar skolan... vet inte om jag kmr orka det, men det ska väl gå om man skaffar en väckarklocka som sprutar vatten på en när det är dags att vakna :)
POK

Sitter och väntar på midnatt

Jippie!

Klockan är några minuter över midnatt, alltså är det den 6:e januari - min födelsedag! :D Yeay! Jäkligt skönt att vara ledig, fast lite synd att man börjar skolan imorgon. Nåja, man ska väl vara glad ändå :)
    Tror inte att det kmr bli något särskilt imorgon faktiskt, lr jo jag ska till kista och äta middag och se på twilight :D den har jag velat se och det ska bli ritkigt kul :)

Godnatt på er



Midnight dreams


How did we get here?


Brittatårtor, vitlöksbröd och en hel massa annat

Ojoj, nu är det stress som gäller. Gästerna kommer snart, Jessi ska ha öppet hus för sin 18-årsdag, och jag känner att alla är spända inför släktingar å andra människor som man måste utbyta artighetsfraser med. Har varit på bio idag med småtjejerna Kajsa, Hanna och deras föräldrar. Det vart Madagaskar 2 ^^ har inte sett 1:an då, men det gick bra ändå, den var ganska bra. Sen var det bara att åka hem och göra sig festfin (lr kalasfin kanske man ska säga).

                                                    
 
Igår var det inte en så roligt dag för mig. Började med att jag åkte med Anna och Tessi till Täby C för att träffa Sandra där och shoppa lite (bl a presenter... :D) men det vart inte en lång stund för min del. Hade lite mensvärk till en början men så blev allt värre. Jag mådde illa, hade huvudvärk och magknip. Så vi rusade till närmaste apotek och köpte ipren, men det vart ju inte mkt bättre. Så jag ringde mamma just precis efter att jag fått yrsel och känts som att jag skulle svimma. Tillslut blev jag hämtad iaf och resten av dagen låg jag för det mesta och slappade... inte så roligt med andra ord. Hade ju planerat att gå på gym och allting, och så ska det förstöras pang bom. Inte kul. Inte kul alls!

Det får duga för idag. Jag hör av mig med mer :)
POK

2009 - och det första man gör är att återgå till femårsåldern

YES! Nu är det ett helt nytt år med en heeelt ny början... tja, vid såna här tider är jag alltid taggad på att "börja om från början" lr åtminstone ändra en del. Men det blir ju oftast precis som förra året. Ska försöka dra ner på gottandet... jag åt åtminstone inte nutella till frukost ;P haha!

Min nyårsafton har varit jättebra. Jag, Sandra, Anna och Therese var hos sandra i vallentuna för lite mysigt umgänge och andra planer... som dock inte blev av pga utebliven position XP hihi, men det var roligt ändå! Och det första vi gjorde det nya året (bortsett från att stirra beundrade på alla raketerna och fyrverkerierna) var att åka rutschkana på den lilla lekplatsen precis bredvid. Hahaha! Fettkul var det... lite blött om rumpan dock, men det får man tåla <3



Dagen efter vaknar man kvart över 1 och vi bestämmer oss för att stiga upp. Lite senare fick jag äntligen det hår jag ville ha - blont! :D blev van väldigt fort, känns bara som att det var sommar och att solen blekt det :) hursomhelst så blev det jättebra, tack tjejer! <3

Imorgon blir det nog shopping med brudarna och på kvällen blir det besök av vänner från norr :P

POK

RSS 2.0