Behåll ni era deprimerande-baciller för er själva!

Nä, vet ni vad? Jag är trött på gnället, trött på tjatet, trött på klagandet och TRÖTT deppandet! Snälla människor, jag kan inte be er att le för det skulle bara bli falska leenden och ni skulle få ont i mungiporna tillslut, men ni ska veta att det alltid kommer finnas någon där för dig som märker hur du mår trots att du inte tror de, och denna någon kommer tillslut må lika dåligt som du. Det smittar liksom av sig. Jo, det är sant! Vissa människor har en tendens att förstöra ens eget humör. Det är inte roligt.

Jag har på sistone varit uppåt. Jag känner att jag vet vart jag har mitt liv, vem jag är och vart jag är på väg. Det känns riktigt skönt faktiskt. För det är bara jobbigt och smärtsamt att deppa och tycka synd om sig själv. Nåja, nu har inte jag så mycket att säga till om, ni har det säkert värre med att brottas med känslorna, men jag ville bara säga det :)

Efter skolan idag stannade jag, gabbe och maja kvar för att sätta igång med koreografin inför gympan. Det gick väldigt bra, tjejerna var jätteduktiga! :D fast det tog ju en stund innan dem fick in rytmen, gabbe hade stora problem med att hålla balansen... ;P Sen kom majas kompis johanna förbi med två enoorma marabou-chokladkakor som vi hade tackat nej till först, men som hon dök upp med iaf och då kan man ju inte säga nej, det är ju som en drog! Det var trevligt med lite publik oxå ;) sen var det dags att dra hem, där jag tränade lite till.

Imorgon är det MR-dag på Rudbeck (ingen z-dag för mig med andra ord) :( men det blir nog väldigt slappt iaf.
Vi hörs tills vidare... eller nåt :)
POK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0