How I met your mother

Hemma igen och utanför faller snön... igen, fortfarande, hela dagen har det hållit på och jag är trött på det satans vita! Ge mig VÅR!

Okej, ska inte älta för mycket i det. Kvällens ämne tyckte jag var lite passande för mig, eftersom att jag är ett tv-freak - en "ny" tv-serie. Varför jag säger "ny" är för att den inte är så ny, men för mig är den ganska så ny. Jag upptäckte serien för ett par månader sen tror jag, om inte än mer, men huvudsaken är att den dök upp så plötsligt att jag tänkte att: ja, men det här måste vara ännu en sådan där humor-serie om en familj med en misslyckande pappa, trubbiga tonåringar och ängslig mamma. Eller något åt det hållet. Ni vet, de där serierna som de kämpar med för att hålla vid liv, men som kanske visas i tre avsnitt eller så. Sen ser man inte skymten av dem igen.
   Men det här var skillnad. Jag började titta på programmet, rastlös som jag var, och upptäckte snart att jag satt och skrattade. Jag skrattar inte åt många serier, det är väl mest till "Vänner" det dras i mungiporna, men det här var nästan BÄTTRE än Vänner, och då är det jäkligt bra! Jag pratar om tv-serien "How I met your mother". Har du inte sett den tycker jag att du ska göra det - den går på tv3 kl 18.30.



Det var väl allt från mig! Pussar och kramar från tv-freaket #1!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0