Bananen, Jappen, Vinet och Leffe

Har haft en underbar helg i Tierp på Olivias landställe tillsammans med Kajsa och Erika. Vi åkte upp på fredagen någon gång runt sex-tiden efter jobbet. På kvällen satt vi inne och spelade roliga spel; Drak-borgen (som för övrigt är värsta nörd-tv-spel-spelet fast i brädform, där man är små gubbar med olika styrkor och liv, inspirerat av "Sagan om Ringen".) och sen blev det lite Mix-max (minns ni det, när man skulle samla en hel kropp och det var hatt, huvud, kropp och fötter för sig - nostalgi!), tillsammans med en supergod vinbärspaj.

 

















Lördagen började det med dåligt väder, men vi sov länge så det gjorde ingenting. Sen tog vi cyklarna och cyklade runt i skogar och förbi fält, fotade och hälsade på nyfikna kossor. Senare lyxades det till med tre-rätters: honungsmelon och skinka till förrätt, korv-och-kyckling-sallad-a-la-tierp och till efterrätt hade söta Olivia gjort petit-chour (om jag nu stavade rätt har jag ingen aning om) med grädde och hallon. Mumma! Sen blev det fransk film, "Amelie från Montmartre", en jättesöt film med urgulliga detaljer och lite sådär halvt galen.



 









 



 

 



 



Söndagen hade vi fint väder så då satt vi ute på en filt, solade och spelade Alfapet. På vägen hem till Sollentuna bytte vi tåg vid Väsby, och eftersom att vi var så godissugna tänkte vi köpa två godisnappar-påsar för 20 kr. Så vi stoppar i pengarna och tåget rullar in så vi blir lite stressad, och gissa vad som händer då? Bara EN påse ramlar ned, den andra fastnade! Frustrerade bankar vi skiten ur godisautomaten, men vi inser att vi är besegrade och lunkar småmulna på tåget med en ynka godispåse för 20 kr. Jäkla godisautomater! Däremot blir näste människa som ska köpa napparna glad, den får nog tre påsar...

En bra helg i alla fall. Nu är det bara en veckas arbete kvar, sedan helg och därefter dansläger!

Kommentarer
Postat av: Amanda

åå draborgen har min flashlärare på rudbeck gjort xD

2010-08-10 @ 07:19:05
URL: http://moew.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0