Debut

Hade en superbra kväll på Mosebacke igår. Jag och Olivia irrade runt ett tag innan vi kom fram klockan fem och grindarna öppnades. Sedan väntade vi i två timmar i ösregnet, vilket var väldigt oturligt och blött, men tillsammans hade vi kul. Dessvärre, när vi stod redo framför scenen klockan sju, taggade till tusen, säger dem att de måste skjuta upp en timme pga regnet. Så vi får vänta en timme till - tre timmar sammanlagt! Nej, då blev man lite sur... men så fort Oskar Linnros entrade scenen glömde man det. Det var en helt grymt bra konsert, alla i publiken sjöng med och hoppade och dansade. Ja, det var verkligen asbra! Och som grädde på moset hällde han en vattenflaska över sig själv som tack för att vi stått ute i regnet och väntat på honom. Hihi.

    

  

  

  

  

    

  

Efter konserten åkte jag och Olivia hem och, eftersom att Oskar Linnros bett oss att inte se på tv eller datorn när vi kom hem (för att vara nyttiga antar jag), bakade vi en äppelpaj. En väldigt experimentell sådan, med musli och special k, men det var faktiskt riktigt gott. Tack för en härlig kväll, tjejen! Hade hur kul som helst!

Idag åkte jag med Sollentunakidzen till Märsta för att promenera på måfå. Ja, vi fann ett jättemysigt café och sen hann vi träffa Evelina också som kunde guida oss genom Märsta centrum. Riktigt mysigt!

Imorgon är det alltså sista dagen på sommarlovet. Oj. Känns helt sjukt när man säger det så...



Tillsist någor litet till Olivia, du vet vad det är:



Kommentarer
Postat av: jessica

han är ju ganska så snygg!!!

2010-08-18 @ 23:17:57
Postat av: Sandra

sv.

jaaa men lr hur? fast somliga bilder var ju mindre smickrande, haha ;D

2010-08-18 @ 23:32:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0