Gott nytt år!

2010 alltså. Ser konstigt ut när man skriver det, som om det är framtiden eller något i den stilen. I alla fall, 2010 alltså, och mitt nyår var väldigt kul!

Vi startade dagen med shopping i Kista, det blev ett par jeans, en halsduk och en ny foundation. Sen middag at moi, tacos med Tessi, Anna och Sandra. Lite förkrök, om man kan kalla det så (haha) och se kom Petra och Fia för en stund. Därefter tog vi bussen för att åka hem till Oscar. Dessvärre hann vi inte ända fram förrän dramatiken skedde...

Vi gick genom den kalla snön och närmade oss lägenheten, när plötsligt Petra stannar upp och säger att hon inte mår så bra. I nästa stund faller hon framåt på knä och ner i snön. Hon svimmade! För en sekund står vi alla bara runthenne och stirrar, sen springer vi fram. Efter en stund kvicknar hon till och vi fdörsöker få henne upp på fötter, men då svimmade hon igen. Så vi ringde ambulans och föräldrar, det slutade med att hnnes föräldrar kom och hämtade henne, ambulan¨sen skulle ändå ta en halvtimme. Det konstiga var var att hon knappt hade druckit! Nu mår on bättre, men vi hoppas på att det inte är något allvarligt. Krya på dig, Petra!

Bortsett från det var det en mycket lyckad kväll. Vi hade världens utsikt från balkongen, såg alla Sollentunas fyverkerier, det blev dans och skratt och mycket prat. Klockan fem var vi hemma hos Anna och Therese och somnade. 

                             
            
                           

                           

                          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0