Planer, sommar, skratt och lycka

Tre veckor har nu gått av sommarlovet. Åh, det går för fort! Nej då, jag ska inte klaga, har ju åtta veckor kvar så det är lugnt. Har träffat kompisar på sistone. Igår var det picknick med ett helt gäng härliga människor i Edsbergsparken, pannkakor för min del, och sen lite brännboll på det (mitt lag vann, ofc, kanske inte pga mig men i alla fall)! Idag var vi i Solna centrum för Sandra var på arbetsintervju (vilket gick bra btw) och shoppade lite. Sen låg vi på min altan och gassade i solen. Superskönt! Sol - jag har saknat dig!

Imorgon ska jag och mamma upp till landet, så nu blir det packa av. Ska vara där över midsommar (fast med småglina, söta men kvävande...) och ända fram till tisdag, så det blir sex dagar! Ganska länge... men det är enda gången jag kommer besöka landet i sommar, troligtvis, pga jobb och så. Det kommer bli kul, soligt ska det bli har jag hört.

Vill bara avsluta med att beskriva hur jag känner mig just nu: jävligt bra. Jag har en varm känsla i magen och det tackar jag mina vänner för. Särskilt för Sandra, du är verkligen en liten solstråle och jag är så glad över att vi kommer allt närmare varann. Jag tycker du är så grymt stark och renhjärtad så du vet inte vad.

                               

Lite sur är jag för att många jobbar/är bortresta nu, fy på er: saknar er (!), men jag överlever haha! Nej, jag mår riktigt bra nu. Den här bilden förklarar verkligen vad jag menar...

Let the world see your smile!


Tillsammans

Veckans tema var defenitivt kärlek. Jag själv var inte på plats för att se bröllopet, nej jag satt framför tv:n. Men där ser man allting å mycket bättre, eller hur? Allt jag egentligen vill säga om kronprinsessan Victoria och hennes prins Daniel är att det kunde nog inte bli bättre. Allting var så fint, de såg båda så enormt lyckliga ut, deras leenden lyste. Tårtan kunde inte varit längre, den såg helt unerbar ut. Det regnade inte, vilket jag är extremt förvånad över. Dessutom blev det lyckliga paret tårögda vid vigseln. Aaw! Bäst var nog Daniels tal till Victoria och han fick med rätta stående ovationer. Bara att höra dem där "simpla", lätta orden: "jag älskar dig", ja det är fint att höra. 


                            

                Den 19 juni 2010 gifte sig kronprinsessan Victoria. Det är häftigt att uppleva något sådant.


Fin dag

                      Fin dag idag. Dopp i Rösjön med Majsan. Lunch med mamma. Sommarlov är allt bra härligt!

                     

                     

Nu är biljetterna till Göteborg beställda. Åh, vad jag är taggad! Det blir ändå mycket resande den här sommaren med!

Godnatt

Har spenderat kvällen med Jessi och kollat musikal hemma i tv-soffan: Chess. Riktigt bra, skitbra sångare men lite sorlig historia. Alla filmer slutar inte med slutet gott, allting gott. Tyvärr.



Sovgott!

Kanelhörnan

Therese! Förslag på framtida café har dykt upp: Vad tycks? Ni andra får självklart ge kritik!

Strösslet
Kanelhörnan
Tårtan
Tårtbiten
Gräddfoten (flum!)
Miffans muffins
Smulan
Cupid

                   Aah... Vet inte om de är bra, men man kan ju alltid bolla lite. Der här ska verkligen ske!

                                  

                                                   Systeryster och jag. Ojoj, va vackert.

(Lite för) söta mandelbakelser

Nu har jag bakat en kaka tillsammans med min framtida kollega, vi improviserade fram ett recept till en bakelse som vi antagligen kommer ha på vårat café i framtiden, när vi är 65 år och pensionerade. Ni får gärna ställa upp som personal om ni vill, eller som kunder går också bra. Har inte kommit på något namn än, så hittar ni på något bra kan ni alltid kommentera!

                                         

                  Vårt bakverk blev inte den bästa, men övning ger färdighet! Vi har ju ett par år på oss...

Well can't you see that it's just raining? It ain't no need to go outside...

Hade en underbar dag igår. Solen sken och tillsammans med Anna, Tess och Olivia gick vi och såg en massa roliga, söta, knasiga utställningar på vid Slussen och Skeppsholmen: Love 2010! Finast var nog det hus som IKEA byggt upp, som skulle föreställa lite av Victoria och Daniels bröllop/hus. Fyllt av vackert glaserade muffins och bröllopstårtor, blomsterarrangemang och mycket annat fint. Rutschkanan bara behövde vi åka. Hihi. 

        Idag är det lite annorlunda. Vaknade av regnet som smattrade mot rutan, och det regnar än. Fint. 

                 

On and on

            Wiiieee! Nu har den kommit: On and on. Lyssnar, drogar, älskar. My music, that's what it is.                             
                              
                                 

   Ska in till stan med Olivia, Anna och Tess och titta på Love 2010, de har lite olika utställningar. Ska bli kul!
   Ha det bra!

Från fotostudion

Här kommer några bilder från en improviserad fotostudio med två underbara galningar. Några blev riktigt bra!

                 

       

                 

                 

                 

                 

         

                  

                   

                  

                   

Tjejer, ni är bäst!

This is joy

                Sommarlovet flyter på. Har umgåtts med vänner idag, riktigt mysigt!

   


Gult och blått, black and gold...

Allra sista dansuppvisningen för denna termin. Ja, till nationaldagens ära var det lite av en show i Edsbergsparken så då dansade vi där. Inte den bästa showen, inte dne bästa publiken heller... Men man får ju köra på ändå. Sedan är det ju självklart roligt att dansa ändå!

Snart ska jag, Anna och Tess ut och springa. Tycker det är väldigt hurtigt och duktigt av oss! Ja, man får ju inte sluta med träningen för att man har lov!

Ha en bra nationaldag allesammans!

                 


De senaste dagarna

Hej!

Har haft en härlig sommarlovsdag vid Rösjön med Anna, Tess, Erik och Anders. Badade för andra gången i år, faktiskt ganska så skönt. Vi låg och solade, käkade glass och bara var. Härligt säger jag bara.

Nu tänkte jag ta och sätta mig ned och verkligen skriva om föregående dagar, så ni får väl läsa så mycket ni kan, haha!

Tisdag: Ledig. Åkte till pappas jobb och vi käka en supergod thai/kinesisk buffé. Man kunde ju ta hur mycket som helst, men en portion räckte gott och väl! (Låt mig säga att den portionen fick knappt plats på tallriken!) Senare på kvällen åkte några väner och jag in till stan och såg på Sex and the city 2! Den var riktigt bra tyckte jag, alla i publiken garvade åt skämten och ja, jag tror den var bättre än 1an faktiskt!


                      

Onsdag: Ledig. Åkte in till stan med Maja och shoppade. Det bidde en söt kjol från Zara och en isglass som passade bra när vi satt i sole en stund och tittade på studentflaken som åkte förbi.

Torsdag: Skolavslutning! Fika i klassrummet med mentorsgruppen, sedan en liten show med dans, sång och dåliga skämt. 

             

             

             

              

             

Sedan - freedome! Ett gäng åkte in till gamla stan, vi vandrade runt vid slottet och däromkring. Tog djurgårdsfäjan till Grönan (gick ej in dit dock) och sedan lade vi oss på Kungsholmen på en gräsplätt, där ågra av oss sedan badade. En härlig dag att starta lovet med! På kvällen var vi några stycken hos Maja, hade kul med at sjunga singstar bland annat.

             

             

             

             

             

             

Fredag: Studentdags! Började med champangefrukost i Edsbergsparken för att hjälpa Fia och Petra att tagga till. Åh, shit va jag blev sugen på att ta studenten! När jag testade studentmössan var det som en kraft där i gjorde mig helt övertaggad och för ett tag fick jag för mig att det var jag som skle ta studenten. Sedan var vi på Rudbecksskolan och såg på Fias utspring. Det var härligt att se henne, hon var sprudlande glad med tindrande ögon! Sedan åkte de iväg i sin coola flak-bil. Efter det for jag iväg til min sysslings studentmottagning, där jag fick träffa massa släkt. Och äta en hel massa.

                

                            

                

                              

                




Sommarlov!

Har haft det väldigt fullt upp på sistone, och för det har jag bara ett ord: sommarlov. Va fan, jag kan skriva sen. Jag har elva veckor på mig!

Vill bara gratta alla mina vänner som tagit studenten idag! Grattis!!! Jag kan bara säga att fy fan va själv man blev taggad inför nästa år... då smäller det!


RSS 2.0