California del 4 - San Francisco

Road trip! Efter vår helg i L.A fick vi några dagar i Santa Barbara. Men eftersom det blev lite mulet sade vi "Äh, va fan, vi åker till San Francisco!" Så jag och Jessi tog och hyrde oss en bil och tog en riktigt american road trip! 6 timmar, men det gick väldigt fort tack vare gottgott till färdkost, samt den underbara natur vi åkte genom. Bara att åka på motorvägen var så underbart vackert!
Dag 1: Framme i San Francisco, och första dagen blev en enda lång promenad för att se Alcatraz, Pier 39, Chinatown, Fisherman´s Warf, Lombard Street (den krokigaste vägen i världen) och självklart The Golden Gate bridge! Underbar dag, som avslutades med en middag på piren.
Sjölejon!
Lunch för dagen blev på Rainforest Café, som är precis vad det heter: En restaurang helt i djungel-klimat! Så himla coolt att käka i en "regnskog", så himla fint! Dessutom beställde vi in en väldigt rolig sak, soppa i bröd! Jättegott!
Dag 2: Hemfärd till Santa Barbara. Vi hann med lite shopping och dessutom en lyxig frukost på restaurang, vi beställde bl a in crepes med jordgubbar och banan, med det färskpressad juice... Åh! En härlig tid i SF, en supercool stad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0