Min lilla hörna

Tittar halvslött på TV samtidigt som jag påbörjar lite målande. Så himla länge sen sist, har inte målat sen maj! Det är verkligen dags.

Har förresten kommit in på kulturvetarprogrammet till hösten, ska bli jättekul! Är verkligen taggad!
Staffli!

Köpte ett staffli äntligen! Nu känns det som att jag verkligen kan sätta igång och måla.
Utomhusaktivitet

Jag jobade med "Fastrotad" igår på min lediga dag, och det blev liksom min utomhusaktivitet. Brände ena sidan av kroppen däremot. Glömde bort att jag satt ute i solen, så det blev en härligt kräftröd axel att sova på. 
 
 
 
 

Fastrotad

 

Bukett

 
Gjord i olja
 

Ett projekt - 50 detaljer

Hej på er! Nu har jag funderat, och för att jag inte ska ligga på latsidan i sommar har jag kommit på ett projekt för mig själv. Jag kallar den "50 detaljer". Som jag säkert nämnt tidigare älskar jag när en bild har hundra små detaljer, ett ba exempel är konstnären Sven Nordqvist som tecknar till Pettson och Findus. Så det jag vill göra är en bild med 50 detaljer; föremål, djur och en massa andra ting. Men jag behöver lite hjäp!
 
Kommer ni på några bra detaljer man kan ha med på en sådn bild? Det kan vara nästan vad som helst, så ska jag försöka få det att funka i en enda bild. Lägg gärna något i en kommentar!
 
 
"Jag skriver inte i första hand för att berätta en historia för någon annan, utan snarare för att själv få återvända till den fria värld som en saga kan berätta om. Fantasin är viktig i en barnbok, att visa på andra möjligheter än de vanliga, att bjuda in barnen till en annan värld än vardagens." - Sven Nordqvist
 
Blir så inspirerad! Det är lite så jag tänker när jag gör bilder, att få fram fantasin och det omöjliga i en annars till syntes möjlig värld, det är oftast mitt mål. 

Gäsp

Det är kul att klottra. Så det så. (Inte på något meningsfullt dock! Tänkte vara lite övertydlig.)Allsång på Skansen

Som stockholmare har jag alltid tyckt att man behöver gå på allsång. Så nu äntligen bidde det av! Oskar Linnros var klart stjärnan, han är så jäkla bra tycker jag. Lisa Nilson sjunger väldigt bra, och Måns är roligast utan manus! Men de klyschiga skämten tillhör antar jag.


Nakenmodell

 
Knappt 3 dagars studie, olja. Såld!
 

Krabbkrabat

Idag blev det shopping och middag i Kista centrum med tjejerna. Det blev pizza för min och Sofias del, men i en av Fias musslor låg en liten liten krabat... en krabba! Urgullig liten grej, kanske inte så fräscht dock, vet inte...


RSS 2.0