Beställ teckningar och illustrationer

Vill du piffa upp väggarna i sovrummet eller ha ett specialdesignat födelsedagskort? Nu ger jag mig i kast att ta emot beställningar på teckningar och illustrationer. Jag gör allt från porträtt till landskap och flygande flodhästar, det är bara att skriva i ett mail vad du vill ha så skickar jag ett original på posten.

Du kan beställa i teknikerna: olja, akryl, akvarell, tusch, promarkers eller blyerts.

Om du vill beställa ett porträtt vill jag att du bifogar ett fotografi i mailet, och du får givetvis skriva ned önskemål på detaljer och bakgrunder utöver fotot som du vill ha med, t ex en blomma i högra hörnet. Är du mer intresserad av exempelvis en barnboksillustration är det bara att skriva ned vad du vill ha. Du kan också ge mig friare tyglar, men några riktlinjer kan ju alltid vara bra!

Priser:
Beroende på storlek på beställningen (A2, A3, A4, A5 t ex) samt beroende på hur mycket material det krävs för bilden, det vill säga om du önskar bara ha en liten figur utan bakgrund eller en mer komplicerad och detaljrik teckning, varierar priset. Jag sätter priset utefter vad du skrivit i mailet och det ändras inte förutom om du vill göra drastiska tillägg. Priserna lär gå mellan 200-1500 kr.

Hur lång tid arbetet kommer att ta beror helt på beställningen samt hur mycket jag har på gång i livet. Men jag kommer försöka lägga ned all min fritid på arbetet för att du ska få hem bilden så fort som möjligt.

När jag är klar skickar jag först teckningen i ett mail, så att du kan komma med ändringar och önskemål om du inte är nöjd. Är du missnöjd med hela bilden får du betala det ursprungliga priset samt halva priset av det för att jag ska börja om från början.

Du kan skicka en beställning till min mailadress: sandra.frojd@hotmail.com

                                  


RSS 2.0