På landet

 

Midsommarafton

Mina midsommrar brukar vara något mer traditionella än den allmänna stockholmarens. Med midsommarstången på landstället i Dalarna har vi en god anledning att fira denna härliga högtid. Det blir alltid blomplockning, fotboll, sillmiddagen och snapsen, stångresning och dans (med regn där till). Sedan dans i ladan. Underbara midsommar!
 
 

Foton från vernissagen

Här kommer äntligen lite foton från vernissagen på Edsviks konsthall för årskurs 1, 2013. Sålde en tavla också, så tyckte det blev en lyckad tillställning!
 
 

På väg

 
Klockan är 5.50 och jag är på väg till Värtahamnen med tjejerna för en weekend på Åland. Ska bli riktigt mysigt! Kom hem från landet igår så det blev ju bara att packa ny väska.
 
Hade det underbart på landet med min Sebastian, en hel vecka i Dalarna blev det med mestadels soligt väder. Vi firade 1årsdag med att åka en kvällsbåt på Siljan med tre rätters. Mysigt!

Vernissage

Oj då... senast jag lade upp något här var februari. Ber så hemskt mycket ursäkt, har fått ett par puffar nu att jag ska börja skriva och visa upp fler bilder igen. Och det ska jag!
 
Igår hade vi vernissage på Edsviks konstskola. Himla kul! En massa mingel, vin, snacks och konst, förstås. Fick en vägg med mina grejor på, känns ju himla bra att folk fotar och kollar och pekar. Men mest uppskattar jag alla mina släktingar och vänner som kom. Efteråt blev det middag på Papa grappa och sedan efterkrök till sent på kvällen. En perfekt dag!
 
 
Så nu har man helt plötsligt avslutat ett helt år av konst. Ingen mer samling i konsthallen, färglära eller luncha bland intorkade oljefläckar på köksbordet. Kommer inte sakna den skumma mikrovågsugnen, men jag kommer sakna klasskamraterna, lärarna och lärandet. 
 
Lägger upp fler bilder sen, när jag hittat min jäkla systemkamera...

RSS 2.0