Rocky road

En helg fick jag spendera med mina härliga tjejer: Sandra, Anna, Fia och Tess. Vi hyrde bil och åkte till mitt landställe i Dalarna, vilket blev minst sagt en lyckad helg! På fredagkvällen när vi kom upp hade vi kräftskiva med allt som hör därtill, vi stannade upp till halv sex och pratade om allt. Så himla kul, har inte haft så roligt på länge! Dagen efter blev det bada, eller främst sola, vid Salutjärn. Sedan bar det av till Rättvik där vi gick och käkade på Sjövillan vid Siljan. Sista dagen åkte vi rodel och badade i Siljan... typ. En underbar, efterlängtad helg!


Sommar på bild

Har äntligen hittat kamerasladden till datorn, så nu har jag kunnat lägga över foton. Så här kommer min sommar i korta drag:

I början av sommaren skulle lilla Isabell döpas, en väldigt fint dop med sång från båda föräldrarna Cissi och Ramon. Jättefint!

Pappa, Jessi och jag tog en kort weekend-tripp till Norrviken och Pia. Som den grönälskare hon är, och då syftar jag på färgen inte miljön, var det mesta i hennes lägenhet just grönt. Köket här nedan står verkligen ut! Vi käkade middag på "Asken", shoppade i stan och hade det allmänt trevligt.


Jag och mamma tog en långhelg i Göteborg. Bara bort från Stockholm och jobb ett tag, det var väldigt skönt. Vi hann med både en dag på Liseberg, ett flertal turistattraktioner som sightseeing-båten Paddan, ett besök på Trädgårdsföreningens vackra park och en tur i Göteborgshjulet. Dessutom träffade vi mammas kusiner över en middag. En jättekul, trevlig, mysig helg med mamsen!


Så! En del av min sommar (bortsett från jobbet då rå... men det är nog inte så kul att titta på).


Min inre monolog

När jag får sådana här urgulliga kommentarer som ibland kan dyka upp, kommentarer om mina bilder och teckningar vill säga, blir jag så himla glad! Jag har också fått tips på att börja sälja mina verk och jag har faktiskt tagit mig en funderare. MEN...

... jag ställer jämt så höga krav på mig själv. Jag är och har nog aldrig varit 100% nöjd med någonting, och det är ju lite sorgligt. Självklart inser jag hur långt jag har kommit från att rita streckgubbar till det här. Men att se andra bloggare och deras verk, ja det både inspirerar och drar mig nedåt mot jorden igen. Jag ställer skyhöga krav på mig själv, det har jag alltid gjort. Det är ju bra i sig, man pushar sig själv och kommer långt. Men det är lite jobbigt att vara så missnöjd.

MEN det är det här jag vill göra. Jag älskar när min kreativitet flödar och jag kan sitta med pennan i hand och timmarna bara flyger förbi utan att jag ens hinner se upp från mitt block. När man kan sätta sin egen fantasi på papper. Att komma in på Högskolan i Gävle skulle vara en dröm som slår in, för jag vet hur mycket potential jag har och hur långt jag kan komma om någon bara ger mig lite lärdomar på vägen.

                            

SLUTSATS: Om efterfrågan skulle dyka upp och ni vill ha ett porträtt utfört får jag se vart jag hamnar.

I drömmarna


Sandra

                 

Med block och penna

Hemma i ett tomt hus, med resten av familjen utstrött lite varstans: pappa på landet, syrran i Turklandet och mamma på en båt någonstans. Jag? Framför datorn och ett skrivbord täckt av suddspån, pennor och diverse. Kreativiteten tar fart på nytt, fingrarna vill bara teckna teckna och teckna. Idag var det Norrviken-bad med Fia, riktigt mysigt! Ska fan bättra på brännan lite mer nu när helvetetsveckan med jobbet är över - sex dagar i rad, majoriteten stängningspass. Men jag trivs definitivt, hoppas bara jag får stanna kvar till hösten...

Gav mig på ett självporträtt av Anna, blev sisådär nöjd med resultatet. Men det var roligt att göra den i alla fall!


                     

Är lite seg på foton från min Canon, de kommer snart! Med bl a dopbilder och foton från Götet med mamsen!

RSS 2.0