Jack Sparrow!

                

Så himla kul... jag börjar lära mig se humorn i Jessis alla låtar...

Mitt liv efter studenten... just nu

Över en månad har gått sedan studenten, snart två. Det är redan slutet av juli och det känns som ett sommarlov utan att skolan väntar efter. Men vad har hänt då?

Jobb - Jag jobbar främst kassa på Ica Maxi och har kommit in i det rätt så bra. Det är faktiskt kul! Idag fick jag jobba första gången på Minihuset, där föräldrarna kan lämna sina barn. Det var soft att vara med dem, måla, rita och titta på film. Ja... och andra mindre roliga saker som att städa upp efter lekarna sen, men men! Sen var det självscanning och kassa, därefter min första stängning. Jag jobbar mer och mer nu, nästa vecka blir det sex dagar i rad... Jag kommer dö.

Högskola - Jag har ju haft mina planer. Söka till Gävles serie- och bildberättarprogram i vår, tillsammans med andra program. Men nu visar de sig att man bara kan söka dit till hösten. Så jag kommer jobba i ett år (!) och söka till någon kurs till vårterminen istället, sedan söka till allting i hösten. Just nu är det alltså illustratör, litteraturvetenskap, estetik, informatör och översättare som intresserar mig, bland annat. Skriva, teckna och språk är det som gäller!

Fritid - Har spenderat mycket tid med mina vänner. Det har blivit mycket, mycket shopping, Grönan, promenerande, bada, sola osv. Snart åker tjejgänget med till landet över en helg, det ska bli trevligt. Sen ska jag till Göteborg med mamma också, roligt! Men sommaren är inte över än, mycket väntar.

Pinsamt - Fick en spricka i lilltån för någon månad sedan... ja, jag är inte den som brukar skada mig, därför var det här lite pinsamt. Hur gick det till? Jag sparkade i en vägg. Nej, jag var inte arg. Jag sparkade på en ballong... Som ni förstår står detta under pinsamt, vilket det också är!

                              

RSS 2.0