My week with me, my fever and Marylin

De senaste två dagarna har jag varit hemma och vart sjuk... ömsom feber, ömsom bomull i skallen och täppta bihålor... Men mår mycket bättre nu, så imorgon blir det hårdplugg för körkortet med Maja - jag har nämligen bokat UPPKÖRNING! Är både skitnervös och ivrig, vill bara få det gjort!

I lördags, innan hela sjukincidenten, var det tjejkväll! Middag i Kista och biljard, sen ett glas öl på O'learys. Blev en helkul kväll, vi var typ tio tjejer, tyckte det var så himla coolt av oss att gå och spela biljard! Det är kul, även om det ofta går helt fel...
   Dagen efter blev seg som väntat, men shoppade med Tess i Kista: ett par shorts och en kjol för 100 kr tillsammans - tyckte jag var bra? Sen gick vi på bio och såg "My week with Marilyn". Den var bra, lite intressant att se hur Marylin Monroe antagligen var!

                             

Wonderwoman!

                         

Färgerna blev lite muppiga i scannern, men så blev den!

2012 - början

Dagarna går fort även om man inte jobbar häcken av sig. Har varit ledig nu tre dagar i sträck, vilket känns konstigt, men ändå hittar man saker att göra.

I måndags gick jag på Balettakademins prova-på klasser. Så himla kul! Har inte dansat på riktigt på ett halvår, eller mer till och med! Jag, Kajsa och Amanda körde jazz och sedan commercial jazz. Mycket har man tappat, men vi kom ändå rätt fort in i det hela igen. Dem är ju bara så hiiimla duktiga...

Har pluggat mycket körkort och nu ska jag bannemej boka uppkörning. Det får bli privat, men men. Jag är taggad! Speciellt när min kära vän Therese skaffade körkort idag: GRATTIS!!!

Idag blev det lite shopping i stan med Frida och Maja; det blev fler promarkers (skin tones), en militärgrön kofta och ett träningslinne. Allt med presentkort! Aah, så himla skönt att kunna shoppa egna julklappar ibland!

                          

Saknar dansen...

Wonder woman

                         

Min kära vän Olivia har bett mig göra Wonder woman. Ska bara lägga till lite färg så blir den fulländad, hoppas hon blir nöjd!


Irritation?

Jag behöver hjälp: lite inspiration. Tänkte avsluta serien jag påböjade för ett tag sen, men en ruta är nu blank. Vet ni något sjukt irriterande som skulle kunna hända i vardagen i Stockholm? Eller något man kunde vara överoptimistiskt över, som är störande?                 

                              

Jag får väl ta en paus från serien ett tag för att komma på något... men är tacksam för någon hjälpsam kommentar!

Coola musikvideor!

Jag älskar musikvideor som har krävt hårt jobb och slit för att göra. Man kanske inte ofta tänker på hur mycket jobb som krävs, och för vissa videor kan det ta flera månader och ÅR att göra. Här ha jag två favoriter. Den ena videon hade tydligen tagit typ 3 år att göra, allting enbart i jelly beans. Fan va coolt!
 
          
         
           

Vet ni någon bra, kreativ video?

Nitton

Nitton. Åldern som ligger i kläm. 18 och 20 är ju stora grejer, men självklart ska man ju fira lite ändå. Börjar dagen med en superhärlig frukost med pappsen, scrambled eggs med bacon och sedan pannkakor med jordgubbar, hallon och vispad grädde. Kan det bli en bättre start på morgonen?

Snart ska jag iväg till gamla stan för en lunch med mamma, sedan en fika med pappa och syster, sedan middag med fina tjejerna. Mycket fram och tillbaka, men så ska det ju vara!

           

Gott slut... och början!

Ville bara säga gott nytt år! Ut med det gamla och in med det nya! Firade en härlig nyår på Odenplan, god trerättersmiddag och sedan fyrverkeriskådning på en kulle, utsikt över hela stan. Underbart! Bästa kommentaren i år (hitills:)

- Shit, va fina fyrverkerier.
- A, och dem där röda där, dom är jättefina!
- Emilia... det är lamporna på en lyftkran...

Hahaha! Aja, gott nytt slut och början, nu håller vi tummarna för att 2012 blir det bästa året (och inte vårt sista...).

        

RSS 2.0