Graffiti och skymningssagor

       

Grattis Jessica!

Grattis på 21-årsdagen syster! Tråkigt att jag inte kunde vara med på överraskningsfesten, den förtjänade du verkligen! Tagg inför ikväll! Älskar dig!Jul, jul, strålande jul

Det blev en härlig, mysig, riktig jul i år. I och med flytten till Viby förra året hade vi inte ens en julgran hemma, men nu slog vi på stort med allt! Det enda som blev en total failure, som sagt, var lussebullarna... men nu har vi kommit på det, det är seriöst något fel på ugnen! För hur kan man misslyckas med lussebullar? Dem blev liksom fem kg tunga, men ändå skitsmå!

Julsällskapet blev väldigt litet; jag, pappa, Jessica och hennes pojkvän German. Men trevligt vart det! Det blev självklart Kalle Anka, och det godaste julbord jag någonsin ätit. Jag tror också jag har lärt mig gilla sill, det är något nytt!


            


      


          

Så himla fina julklappar har man fått också! Ja, kort sagt, en mysig jul. Nu härnäst ska jag snart till mamma för en andra jul, och sedan utgång till Sommar...! Lite ironiskt?


God jul!

Nu är det julafton! Och den första julen jag firar i radhuset i Viby, vilket ger en helt annan känsla. Har inte haft samma brinnande längtan som tidigare år, men nu när den är här välkomnar jag julen med öppna armar och ett brett leende. Har jobbat veckan lång så vi fick ruscha med lite julstök nu kvällen innan: lussebullebak (total failure tyvärr, börjar undra om det är något fel på ugnen?? Hehe, ok, kanske dålig ursäkt...) julklappsshopping, samt slå in dem och skriva rim (Jag är bäst på rim. Det vill säga rim som inte har något med själva julklappen att göra.), stoppa nejlikor i apelsiner, göra köttbullar, jansons och potatisgratäng. Mycket jobb, men mysigt.

Blev dessutom klar med teckningen min syster ska ge till sin pojkvän. Blev ju lite stressad av det också, och som vaanligt inte helt nöjd, men rätt så nöjd i alla fall. Ska bli kul att se hur han reagerar imorgon!
 
        

God jul på er alla!!!

Photoshoot

Igår tog Maja med mig på en photoshoot på The Studio. All styling var gratis, man kom in dit och blev sminkad och fixad i håret, det var verkligen lyx! Så himla roligt, fick verkligen känna på hur det var att vara modell för en dag! Lite nervös var jag inför själva fotograferingen, men et visad sig att fotografen gav en poser att göra hela tiden, så det var skönt. Nu besitter jag 70 bilder som man faktiskt kan säga att man är stolt över, och det är ju inte ofta man kan säga det!

                        
                         

                         

                         

Tack Maja för att jag fick följa med, så HIMLA ROLIGT! <3

Sandrorna i Lanzarote!

Tillbaka i verkligheten igen! Har varit hemma nu i snart en vecka, och Lanzarote verkar så långt borta. Det var så himla roligt och härligt, ville inte lämna stället. Jag och Sandra hade bokat hotellrum med all inclusive, så all mat åt vi på hotellet, förutom någon enstaka gång då vi åt ute. Faktiskt förvånansvärt god mat var det på hotellet i alla fall, med kockar vid spisarna som direkt kunde ta ens beställning. Fräscha omeletter och melon till frukost varje dag, det var inte så dåligt det!

Dag 1: Lämnar huset 4.00, alldeles groggy kommer vi fram till Arlanda. Där blir det sedan frukost och lite fönstershopping och riktigt shopping (skaffade mig boken "Niceville", fast den engelska versionen: "The Help".)Flyget går på ca 5 timmar, och sedan kommer vi fram till paradiset. Superfint hotell, och förutom problemet att hitta vårt hotellrum (våningarna gick i följden 0, 2, 3, 4... vart är ettan??) så var det en härlig första dag, med en långpromenad på stranden.


Dag 2: Pga lite mulet väder på morgonen bestämde vi oss för att åka till shoppingcentret Biosfera i Puerto del Carmen. Ett väldigt bra ställe, det blev en hel del shopping, varav några julklappar. Vi åt lunch på restaurang innan vi åkte tillbaka till hotellet.

Dag 3: Åter en mulen dag, lite surmulna över det, men vi åkte och besökte Arrecife. Lite strul blev det, vi tog en buss där vi inte visste vart vi skulle hoppa av, så vi hamnade i "ghettot". Haha, a vi passade inte riktigt in där... Men det var bra att se det tror jag. Sedan hittade vi en shoppinggata också. Därefter hann vi tillbaka till hotellet och ligga vid poolen och ta första pool-doppet: iskallt!

Dag 4: Bussutflykt! Vi åkte runt hela dagen på den norra halvan av Lanzarote, vilket låter som en lång färd, men ön är inte stor. Vi fick se väldigt mycket fint: en kaktuspark, en grotta med naturinspirerad konst-trädgård, en utsiktsplats högt upp på ett berg, "Palmernas dal" och lite annat. Det var väldigt roligt att se lite av Lanzarote!
Dag 5 och 6 blev det sol och bad i hav och pool, inte mycket bilder från det. Dag 7, sista dagen, åkte vi till Rancho Texas Zoo. Det fanns många djur att se, och tre olika shower med örnar, sjölejon och pappegojor. På kvällen var vi ute och åt middag på en mysig restaurang. Ett perfekt avslut på semestern!


Awesome resa! Cruise!!!


Resfeber

Imorgon är det Lanzarote som gäller. Så himla taggad!!!

Blue Star Club – Sol Lanzarote - Bild 2
Blue Star Club – Sol Lanzarote - Bild 3
Blue Star Club – Sol Lanzarote - Bild 6
Blue Star Club – Sol Lanzarote - Bild 17

Vi åker från huset kl 4 på morgonen... Pigg och glad! Som tur är kan jag sova på flyg, så det lär väl inte bli några problem.

RSS 2.0