Vad ska jag göra nu?

Igår satte jag mig framför datorn för att lista upp de olika högskolor och program jag vill söka till i höst. Mitt första val var självklart Serie-och bildberättarprogrammet i Gävle, något som jag har velat göra så länge nu! Livet har liksom kretsat till att jag möjligen skulle få kunna komma dit. Men då fär jag läs på hemsidan:

"Serie- och bildberättarprogrammet startar inte hösten 2012. Programmet kommer att vidareutvecklas och återkommer hösten 2013 med ett..."

POPP! Bubblan sprack. måste jag vänta ETT ÅR TILL? Nej, det kändes skit rent utav, alla mina planer raserades och plötsligt stod jag vid det där satans vägskälet igen, förvirrad över vad jag skulle göra nu. Ett helt år ska jag vänta... Vad ska jag göra nu?

Jag funderar seriöst bara på att ta mitt pick och pack, flytta till Kina ett halvår och lära mig språket och hänge mig åt tecknandet. Ja, jag är seriös. Jag vill ha något nytt, en ny miljö. Ska jag våga?

        

                 Greetings from France

Jag hann klart! Min egna speciella studentpresent till Frida. Så himla roligt att se hur mycket hon tyckte om den. Grattis igen, tjejen! Kommer sakna dig så mycket när du drar till Frankrike!


                      

Lake Bled


In the workshop

                                       

Måste bli klar... Har suttit 1½ timme nu med att skissa fram grunden, och är ännu inte klar. Måste bli klar tills ikväll. Får hoppas jag hinner!

Brownie-cheesecake-muffin!

Har haft en väldigt mysig dag idag med min kära vän Olivia, som har flyttat till Växjö i typ Småland, vilket är alltför långt bort. Men nu var hon på återbesök så vi tog oss en tripp till staden för att vandra längst med Drottninggatan och utforska de affärer som jag inte är så bekant med. Vi var inne på Beyond retro hur länge som helst, jättekul när man väl tittar efter, finns ju allt möjligt där! Hittade en söt liten blommig klänning. Rullade vidare till ett mysigt café som var specialister på muffins, så jag tog den rekommenderade brownie-cheesecake-muffinsen: MUMS!

Hursomhelst så hade jag en jättetrevlig dag med min vän som jag saknat. Jag kommer våldgästa dig någon dag, det vet du!

                                                      

Skidhelg i norr

Har haft en urmysig helg i Söderhamn med min andra familj. Det blev skidor i Järvsö, en massa spel och singstar och bara underbart familjemys helt enkelt. Det var väldigt kul att ha körkort under helgen också, fick köra mycket bil! Har saknat mina små tjejer, Hanna och Kajsa, dom är så underbara!

                     
                                                                               Så små ni var då!

Mycket jobb har det blivit nu när körkortet är ur vägen. Har fått lära upp två nya i kassan, det har varit riktigt roligt och annorlunda. Börjar inse att jag jobbat på Ica nu i 9 månader!

Hämtade mitt körkort idag också!!! Så himla skönt att ha det i handen! Yeeaaaay!!!


Jag kan köra bil!

Den 9e februari 2012 hände det äntligen - JAG TOG MITT KÖRKORT! Åh, fy fan va skönt! En tyngd har verkligen lyft från mina axlar, jag är så lättad! Hela veckan har varit galen, en riktig berg-och-dalbana av nerver och stress. Men nu har all nervositet, all press bara försvunnit ur kroppen. Jag har blivit 5 kg lättare.

Firade med B&J när jag kom hem efter jobbet, har smilat hela dagen. Uppkörningen gick bra (obviously), men var självklart nervös över smågrejer. Men en halvtimme går fortare än man tror, och när min körledare sade: "Ja, du är godkänd."... de var de bästa ord jag hört på länge.

Annat kul: Jag gav blod igår! Riktigt spännande, har velat bli blodgivare enda sedan jag fyllde 18, så det var på tiden. De var väldigt snälla där i och med att det var min försa blodgivning, satt med mig hela tiden och berättade all jag behövde veta. Under halvlitern blod ungefär tog de, lite coolt att se blodpåsen och tänka - det där är mitt! Så mitt tips - ge blod! Det kanske låter läskigt och äckligt, men det är en fin sak. Allt blod behövs.

    

I'm sooooo happy!!!


Teorin - check!

Oj, det har gått lite långt sen jag senast skrev här... Har varit stress, stress me jobb och plugg inför körkort. Och apropå körkort:

Jag klarade Teorin!!! Så himla skönt att ha en del avklarad, en tyngd lyfte från mina axlar. Sen är det uppkörning i övermorgon, får hoppas på det bästa där också.

Fick jobba för första gången själv i infomationen idag på Ica. Lite småläbbigt! Mycket ansvar och stress, men roligt också!

   

För övrigt: hetaste ämnet just nu är RESA! Jag och systeryster ska åka till Californien i vår! Så himla kul, har alltid velat åka till USA! Dessutom ska vi åka med pappa till Prag (hans julklapp till oss, fina pappa), och sen så planerar tjejorna för fullt inför vår resa i sommar. Pekar just nu mot Bulgarien, så vi får se hur det blir. Åh, resa! Det finns ju inget bättre!

RSS 2.0