Ballerina... eller gesiha... eller indier?

Två skoldagar kvar nu... det är helt galet.

Var i stan idag med tjejerna för att shoppa inför den sista skivan (förutom gubbskivan!) - all around the world! Jag har gått ifrån leopard till balettdansös till geisha och indier... vet fortfarande inte riktigt vad det blir. Anna ska vara jamaican, vilket kommer bli roligt, hon ska måla sig mörk! Fan va coolt!

Eftersom jag ville vara balettdansös först ville jag gå in i Dans och gymshop, en dansklädesaffär i stan. Jag skäms lite, för under alla mina åtta år som dansare har jag aldrig vågat gå in där. Men nu gjorde jag det! Och det var underbart - det ökade verkligen saknaden efter dans. Dem vackra balettkjolarna och skorna, bodys i alla färger och vida byxor, ja jag får shoppa där någon gång. Men just nu har jag inte direkt plånkan för det.

Köpte studentskor idag! Skitsnygga svarta pumps, dock gör det självklart ont att gå i dem. Men ska man vara fin får man lida pin, ska gå in dem den här sista veckan, hihi!

                                        img

I mitt hjärta

Igår hade jag min allra sista dansuppvisning på kulturskolan. Efter åtta år är det nu slut. Sorgligt, men sant. Jag fick åtminstone en bra sista show och fick avsluta den med en rolig african-dance. Jag kommer sakna den delen av mitt liv! Vara i logerna och springa omkring, stå taggad inför att gå in på scen, dansa med de starka strålkastarna mot en. Men mest kommer jag sakna träningarna då jag dansade i danssalen med alla fina tjejer. Har haft så himla bra år med dem och sammanhållningen har blivit super. Dansen tar självklart inte slut här, bara för nu.

   
   
   
   
   
   

Dance like there's no tomorrow <3

Gömstället - bort från alltKlar! Nu när jag ser på den inser jag att jag verkligen skulle behöva ett sådant här gömställe då och då.

Det är början mot slutet

Okej, vad är på gång? Har hänt så mycket nu, det är dags att ta igen allting:

- Jag har fått jobb! Från och med v 27 ska jag börja jobba i kassan på Ica Maxi i Häggvik, ska bli skitkul! Åh, så himla skönt att slippa den här ångesten och förvirringen jag antagligen skulle få dagen efter studenten. Nu vet jag vad som händer i sommar och höst. Jag är taggad!

- Bara sju skoldagar kvar. Helt sjukt! Har bara ett prov och en labbrapport kvar, alla andra dagar består av sköna lektioner. Har nu för tiden bara en eller två lektioner per dag.

- Dansuppvisning på torsdag och fredag, vilken blir min sista (förhoppningsvis bara min sista med kulturskolan). Så himla sorgligt på något sätt, att efter 8 år ska jag sluta med dansandet. Jag kommer antagligen börja med dansen igen, fast på annat håll. Men det är synd att grupperna splittras. Därför kommer jag satsa järnet nu på sista uppvisningarna i afrikanskt dansnummer, i "staden vaknar"-numret och i "speldoseballerina"-numret. 

                              
                               

Inte helt rätt

                

Nä, det är ju inte riktigt rätt... Men vänta bara, bättre ska det bli!

Happy

Jag fick ett samtal precis. Jag har fått en arbetsintervju på Ica maxi. ÅÅÅH, äntligen att jag får någonting ut av att springa runt och dela ut CV:n! Är så himla glad och nervös! Intervjun är imorgon, har aldrig varit på någon tidigare så har ingen aning om vad jag ska göra eller säga... men jag ska bara vara mig själv! Vi får väl se hur det går.

Har z-dag idag, så det är mycket plugg på gång. Mattekursprov och naturkunskapsprov nästa vecka, inte så kul, men dte är typ det sista jag har i skolan. Holy cow, inte långt kvar nu!

   

Nu är den hääääääääääääääääääääääär!!!

NU fick jag äntligen min studentmössa!!! AAAAAAAHH, det är inte långt kvar nu. Den sitter som en smäck och är helt felfri, vilket jag är så glad för eftersom att jag inte skulle ha tid för att skicka tillbaka den. Nästa gång ni ser mig ha den här på mig är från min studentdag... IIIIIIHHHHHH!!!


I wanna rock'n roll all night...

I torsdags var jag på rockskivan, så jag och min härliga projektgrupp fixade oss tillsammans och förade innan. Hade jättekul, dessutom var Metro ett väldigt bra ställe! Taggar redan till Rave-skivan där...


På fredagen åkte jag på kryssning till Åland tillsammans med syrran, mamma, Rickard, moster och hennes man, morfar och morbror. Morfar hade precis fyllt 80 och morbror 50 så vi firade dem. Det var jättetrevligt, vi åt jättegod mat (på lördagen fick vi lunchbuffé - ååååh... det fanns varmt och kallt, tacos och minst fem olika desserter!) och hade allmänt kul. Men nbär jag kom hem var jag rätt så sliten, dessutom hade jag lyckats få en förkylning. Men men, det var det värt!

RSS 2.0