Nej, nu har jag bestämt mig! (tror jag...)

Åh, jag är mer inspirerad än någonsin! Jag ska för tusan bli illustratör, på något sätt!

Veckan har ändå gått snabbt på jobbet. Idag är det fredag (vilket betyder helg om sju timmar) och jag ska dra till Olivias landställe tillsammans med Kajsa och Erika. Ska bli jättekul! Efter det är det en veckas arbete kvar, sen blir det åka av till danslägret på Ekerö direkt på måndag. Wiiieee!



Sitter faktiskt och ritar lite, även på jobbet (har ju inte så där överdrivet mycket att göra...) har en del post-it's som får bli mitt klotterplank, haha. Allt för att teckna.

Sitter och dagdrömmer

Saknar festivallivet! Särskilt när man har urtråkigt på jobbet och tittat på bilder som dessa...







Saknar er allihop! Vi får ta och göra en resa tillsammans snart igen.

Skoskaparen



Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Ja, för en sådan som har lite att göra på jobbet är det här en perfekt aktivitet: skoskapande! Tyckte den blev rätt så söt, skulle själv vilja ha ett par, haha! Så snälla hjälp mig att vinna: rösta!


Saknar ögonblicken under uppvisningar

Blir alltid lika varm inombords när jag får se gruppen dansa. Lite skakigt ibland, annars tycker jag vi är väldigt bra!



                  




Huvudsaken är inte riktigt hur det ser ut. Huvudsaken är den brinnande känslan inombords: adrenalin och kärlek.


Koreografi för 40 pers - check!

En bra söndag blev det. Amanda kom över och tillsammans började vi med att titta på lite dans-filmer. Danslägret närmar ju sig, ska vara borta 9-13 augusti, och tills dess ska vi ha gjort en koreografi till oss själva OCH för alla 40 danselever där. Puh! Men vi har faktiskt varit så duktiga att vi gjorde en hel komplett koreografi till hela låten "Eye of the tiger"! Temat är boxning, då hela temat på lägret är sport. Blev riktigt bra tycker jag, så nu längtar jag bara så oerhört tills vi får åka, ska bli skitkul. Sedan kommer vi inte bara vara tränare utan få vara med på kurserna. Åååh, daaaaans!

                     

                      Bara för att vi ser så himla fina ut på den här bilden... Längtar tills terminen börjar!


Tidvatten - inte riktigt klar

                     

                     

                     

Idag har jag ritat och målat lite. Hade en mysig kväll i Vallentuna igår med Maja och Sandra. Det blev godis, prat och film. Ja, och några av oss somnade i soffan...

While we wait

Alltså förlåt, men jag tröttnar aldrig på honom. Han är så jävla bra, helt enkelt.            

                    

Tänkte berätta om två grejer som hänt: en bra och en mindre bra.

Bra: Min kusin ska få barn! Yeay! Jag och mamma hade precis suttit och hoppats på att en släkting skulle ta och gifta sig snart så att vi skulle få kunna gå på bröllop. Jag älskar bröllop och tycker lite synd om er som inte vart på någon. Och nästa dag så säger mamma att min kusin är gravid. Woho! Åh, bebisar är så himla mysiga, längtar tills man får hålla i henne/honom.

Mindre bra: Jag säger "mindre bra" för det är inte direkt "dåligt", snarare "läskigt". Igår var första gången som jag fick följa ned till den omtalade källaren på jobbet. Det är ett enormt arkiv på bottnen av sjukhuset. Jag säger bara: en korsning mellan Saw-filmerna och The Shining typ. Usch! Arkiven var stora hyllor som löpte långt långt in i ett mörkt, kalt rum och jag var säker på att en massmördare skulle komma springandes i gångarna. DESSUTOM finns en hemsk korridor där nere som leder till psyket... Mm. Visst att jag kommer gå ner dit igen. Thomas, min handledare, säger att det kan finnas möjlighet för mig att gå ned dit: själv. Nähä du.

Annars är allting prima. Det är fredag, jag kommer få sluta en timme tidigare och är ganska så pigg. Sen har jag även påbörjat ett litet projekt, eller sysselsättning jag gör här på jobbet. Kan visa er sen när jag är klar...


Knight and day

Hade en jättemysig kväll igår med syster min. Vi åkte in till Kista, käkade supergod mat, shoppade (det bidde ett skärp, liten väska och ett par ballerina) och avslutade allt med bio: Knight and day. Den var bättre än vi trott, rolig och actionfylld. Tycker den är värd att se!

Tack för en skön kväll Jessi, vi har ju fan inte träffats på länge!

                      

Nu ska jag fortsätta jobba. Fast det är så himla trögt nu på morgonen...

Att dansa är att andas

Ni får gärna titta: vårat överraskningsnummer för Lina på senaste dansuppvisningen. Jag blir så himla glad när jag tittar på det. Tjejer, "DLTNT", ni är bäst! Åh, nu saknar jag dansen...




Your lipstick stain...

Hej åh hå, nu sitter jag här på jobbet på mitt alldeles egna kontor på Karolinska. Ska jobba i tre veckor framöver, men det är ganska soft arbete. Tycker det är lite roligt att pyssla med journalbetsällningar. Sen är det lite intressant också det man får läsa, tyvärr är det sekretessbelagt...

Arvikafestivalen var i alla fall grymt kul! Jag, Anna, Tess, Fia, Olivia, Erik, Maja och Johanna tältade tillsammans och vi träffade på många roliga människor. Bredvid oss, våra "grannar" det vill säga, var störtsköna och de flesta av killarna kunde spela gitarr så det var urmysigt att sitta och sjunga med dem. Jag kommer verkligen tänka tillbaka när jag hör låtar som "Hey soul sister" (sjöng vi typ 50 gånger), "Don't look back in anger", "Wonderwall" m.fl. Pch artisterna var grymma. Mina top tre var nog Maskinen (dansade i en hel timme, så jävla grymma!!!), Teddybears (alla härliga nostalgilåtar var med) och Regina Spektor. Andra artister vi såg var Johnossi, Donkeyboy, Takida, In flames, Kent, Robyn m.fl. Men jag måste säga att jag längtade hem sista dagen, vi hade haft mycket regn så allt var lerigt och blött och vått (jag är mera av ett torr-djur har jga märkt, dessutom är jag ingen erfaren campare) och bajamajorna... ja, dem kanske jag inte ens ska tala om.

Men vi hade i alla fall jättekul och jag skrayttar åt tanken åt allt roligt vi gjorde. Hoppas kunna lägga upp lite bilder senare. Åh, minnen!



Någon annan som såg CSI igår? Train var med! Sångaren var en av de huvudmisstänkta, haha!

Superhelg i Varberg!

Jag är väldigt nervös. Har lite fjärilar i magen, ska snart iväg till sommarjobbet på Karolinska. Det är introduktion idag med föreläsning, så jobbar börjar inte på riktigt förrän imorgon. Men ändå! Känner på mig att jag kommer tappa bort mig...

I helgen åkte jag till Varberg med Anna, Tess och Evelina, för att träffa Sara. På lördagen åkte vi till Liseberg (första gången för mig) och där hade vi jättekul. Det enda dåliga var att det första vi skulle åka var Flum Ride, vi var så svettiga, så vu stod i kö i nån kvart. Precis när vi kommer fram och ska sätta oss i stocken ropar dem i högtalarna att "det har uppstått tekniskt fel, någon ställde sig upp i banan så ni får ta och komma tillbaka om en stund". Lite synd. Men vi hann med att åka väldigt mycket, Balder var nog ändå roligast om jag måste välja en. Vi hade riktigt kul!

                           

Dagen efter cyklade vi till vattnet och badade, tror det var Kattegatt, men inte så länge för det fanns krabbor där, haha! Vi käkade glass på ett urmysigt fik, åkte tillbaka hem till Sara och bada i poolen och sen var det dags för oss att dra. Tåget hem gick ganska så segt, men vi fick en ny kompis på tåget: en kille runt 7 år. Han sprutade vatten på oss med vattenpistolen (och vi skrattade ihjäl oss) och sen ville han att vi skulle leka med hans leksaker. Gulligt, men lite jobbigt efter ett tag... Efter sex timmar tågresa var jag äntligen hemma. Ointresserad av VM-finalen, desto mer intresserad av sängen.

En superhelg i alla fall. Känner lite stress däremot (började blöda näsblod igen, måste ha något med det att göra, eller?), åker ju redan på onsdag igen. Men är skittaggad inför Arvika. Ska bli askul!

                             



Don't you go die on me!

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag har just fått uppleva hur det känns när en kompis dör. Tack och lov inte på riktigt, men fy fan vad verkligt det kändes.

Jag drömde en mardröm där jag och några kompisar skulle gå på en fotbollsmatch. Vi hade platser på första raden där vi till och med hade våra fötter på gräsplanen. Det fanns en sitts där jag var nära att sätta mig men så kom Sofia bakom mig och jag erbjöd henne den istället. Hon var lika glad som alltid. Sen när matchen väl började blev det något sorts bråk mellan spelarna och de krockade med några av sittplatserna. Jag var en bit ifrån så jag blev orolig. Jag frågade en sköterska om Fia och hon bara såg på mig och sa: Tyvärr.

I nästa stund vaknar jag upp, hulkandes av gråt med huvudet borrat i huvudkudden. Snart märker jag att jag blöder näsblod, vilket gör det bara ännu värre. Jessi får helt enkelt hjälpa mig, jag bloda ned ganska mycket på både kudden och täcket. Nä, usch att drömmar ska vara så verkliga! Jag minns i drömmen att det enda jag kunde tänka på var: om jag bara hade satt mig där istället, det hade kunnat vara jag...

Så om jag är extra ängslig om mina vänner just idag är det därför. Gå inte och dö nu, för jag älskar er alla så himla mycket och jag tror inte att man fattar vad man har förrän det försvinner.



Bye bye "reeeksallad"

Ligger på altanen och solar... aaah, va härligt. Bara för att man är tillbaka i Sverige betyder absolut inte att man inte kan sola!

Ikväll blir det "Eclipse" med några kompisar i Kista, ska bli lite spännande. Har däremot inte direkt "sett fram emot" den här filmen eller något, det är väl mer en film man ska se. Fast jag minns att när jag sett "New moon" ville jag direkt se nästa film, så jag tror ändå den kommer bli bra! 

Det närmar sig helg också, vilket betyer Götborg. Wohoo! Ska bli skitkul! Hoppas jag får lite göteborgsdialekt med mig hem, det skulle bli hur kul som helst. Inge mer "reeeeeksallad" eller "tjeeeenare". Bye bye stockholmska.

                  

Vill tillägga med en viss stolthet att igår var jag ute med Therese och tränade: 40 min intervall och direkt efter 25 min jogging. Duktigt eller vad? Hehehe... måste vara i form inför danslägret ju!


Resan till Frankrike

Nu är jag hemma från tjejresan till södra Frankrike, där jag var tillsammans med mamma, syrran, moster, kusin och halvkusin. Vi bodde i en ursöt stad som hette Sorédei Perpignan, på hotellet St. Jaques, där vi stannade i fem dagar. Trots att vi inte var där så väldans länge har vi hunnit med jättmycket och vi har upplevt väldigt mycket: allt från intriger i den lilla byn som man snabbt lärde känna några av byborna till att gå i vingårdarna och simma i det klara blå vattnet. Det har varit helt underbart, med minst 30 grader varje dag bortsett från sista dagen då det regnade en stund. Jag längtar redan tillbaka till de vita stränderna, palmerna, bergen, de söta husen, språket (jag har faktiskt lärt mig en hel del!) och särskilt vår egna lilla favoritrestaurang (Alberts bar, ungefär).

    

    

      

    

    

     

    

      

    

    

    

      

    

      

    

    

      

      

    

          

    

      

     

    

      

    

    

    

      

    

    

      

    

      

    

Det har som sagt hänt ganska så mycket grejer, så jag tänker faktiskt vara så fräck och bara skriva små stödord som kommer få mig att minnas allting. Många internskämt alltså, men det blir lätt så om man är sex svenskor i Frankrike! Är ni extra nyfikna på ett specifikt ord är det bara att fråga! 

Sura lapplisa, Gula Farbrorn, King Kong, Skriet, Slisken, Engelskaläraren, Alberts bar, Maffian, Dokusåpan, Cyklisterna, Dörea, Galaxi, Dörrarna, Vingubben, Skyltarna, "Grillspett!", Sjunde platsen, Nattbadet, NRJ, Tanten med stolen, Kniven, "This is Ryanair", Munskölj, Daniel Westling-smilet, "Moi!".     

Midsommar

    

    

      

    

    

    

    

    

      

    

    

    

    

      

    

    

      

    

Har haft en härlig liten mini-weekend på landet. Midsommarafton var mysig, firade tillsammans med släkten. Sedan har vi också badat i sjön nära vårt hus, i Siljan, åkt rodel och haft mycket kul!


RSS 2.0