Sorg

Nej, jag är inte ledsen! Men uppgiften i skolan var att plocka en lapp med ett ord: och jag fick SORG. Jaha, tänkte jag, kul! Deppigt värre. Men det var konstigt nog kul att måla denna, blev väldigt nöjd faktiskt!
 

Rum från minne

Så här fint kan det vara på skolan ibland. Härliga Edsvik!
Nu är skolan igång igen i full rulle, den här veckan ska vi bland annat måla ett rum ur vårt hem, enbart från minnet. Jag valde min lilla kreativa hörna i mitt sovrum, har lite mer att jobba på. Jättesvårt att försöka minnas!

Nyårsmiddag!


Svansjön

Hej svejs! Jättelängesedan jag skrev, sorry, men har haft ett underbart jullov (minus sjukdagar o div) så har inte riktigt gett denna plats tanke. Men nu är julen över, så som nyår och kvar återstår min födelsedag: 20 år. Ska bli skoj, känner: äntligen! För detta och för Fia som fyller 22 firades vi genom en trevlig middag ute med tjejerna: plankstek vare här! Fick jättefina burkar/lådor av tjejerna, (jag är en samlare, hihi) prydda med fina foton! Därefter överraskade vi Fia med att gå och se Svansjön på Dansens hus! Den var jättebra! Blev så taggad på att dansa när jag såg den... 
 
Foto:Mats Bäcker

RSS 2.0