Fredag i oktober

Var hos en kompis idag i Märsta, vi gjorde egna hamburgare med halluomi, zucchini och tzatsiki! Mums! Har säkerligen stavat fel på något av dem orden men men. Har förskaffat mig ett block som jag kan teckna i på resande fot, väldigt bra när man ska åka långt!


Seriejobb

Träffade Jane och Jessica idag för att jobba med Third Wheel Party. Vi kom g
fram till ett halloween-special, förhoppningsvis hinner vi lägga ut den lagom tills dess!
Nonsens

Lite vardagligt tecknande när man är uttråkad!

Evelinas glänta

Vad kul att du gillade den, det gör mig så glad! 
 
Akvarell, promarkers, bläck
 

Serie in-progress

Har varit himla dålig på uppdatering, ska försöka bättra mig. Jag får skylla på plugget, så himla mycket läsning! Men jag kan tipsa om en serie som jag jobbar på med två vänner; Jane och Jessica. Serien heter "Third Wheel Party" och handlar om tre olika personer som trots sina olikheter blir vänner. Det är en work-in-progress-grej, så varje onsdag ska det läggas upp en ny sida. Kika in om ni vill!
 
http://www.smackjeeves.com/comicprofile.php?id=130115
 
 
Lite kul att få testa på manga, har inte mycket erfarenheter av det (bilderna ovan har Jessica och Jane tecknat), är newbie men det är alltid kul att testa på nya tekniker! Så förhoppningsvis får vi ut mycket lärdomar och kul från den här serien, mycket gör vi detta är att vi vill utvecklas och bli bättre!

Lördag förmiddag

Vad gör man när man låter skolböckerna ligga stilla en stund? Tecknar lite. Lite kul när man inte har en specifik idé utan det bara växer fram något!
Rosbukett nr 3

Dålig kvalité på bilden, men här är i alla fall den tredje rosbuketter i olja.

RSS 2.0