En annorlunda midsommar!

Ja, inte blev det ett vanligt midsommarfirande i år. Eftersom att jag fick arbeta på midsommarafton, mitt första riktiga arbetspass(!), var det ingen fråga om jag skulle åka upp till landet som vanligt. Istället blev det att fira med vännerna, först med en härlig middag och därefter lite chill umgänge med folk hos Anna och Tess. Middagen blev jättegod, jag är glad att vi åt fläskfilé istället för vanligt midsommarbord, då äter jag ju bara kättbullar och prinskorvar typ. Dessutom blev det en massa jordgubbar, kladdkaka och smoothies.Midsommardagen blev väldigt lugn och skön. Tillsammans med Anna, Tess och Evelina åkte vi till Kista och tittade på bio - Kronjuvelerna. Den var jättebra! Svensk film blir bara bättre och bättre. Det var verkligen en film jag kan rekommendera, jag både grät och skrattade, den var väldigt fin.

                                        

Hur vet man att någon har ett hjärta av guld? Jo, i vatten så sjunker dem, sjunker som stenar till bottnen.

Tack och hej till studenten

Innan vi lade undan studentmössan tog jag och Emilia oss ut för att fota till tackkort.Sjung om studentens lyckliga dar...

Så... jag har tagit studenten. Den dag man väntat på så länge är nu över, kvar återstår början på resten av mitt oförutsägbara liv, början på äventyret. Jag är glad nu, jag är taggad, men på min studentdag upplevde jag en känlslomässig berg-och-dal-bana mellan sorg och lycka. Men dagen var verkligen lyckad. Först champangefrukost, mingla med alla kära treor i Edsbergsparken. Sedan möte med mentorsgruppen, kladdkaka och latinska citat från Ms Backman. Sedan var det liten konsert i aulan, och här började tårarna strömma på mig. Herregud, när alla treor sjöng med i "Fix you", det var så vackert. Sedan - utspring. Åh herregud va fort det gick! Plötsligt sprang vi alla genom skolan och sedan ut på skolgården, jag grät och skrattade och sjöng studentsången på en och samma gång. Kommer aldrig glömma det ögonblicket...
Flakåket var självklart hur kul som helst! Blev kladdig och stank, men ändå! Hem och ta en dusch, hälsa på alla fina gäster och släkten och äta god mat. Även här blev det tårar från min sida, det var så fint alltihop! Pappa höll tal, jag fick fina ord på vägen från både farfar och min syster. Ja, det var helt enkelt en underbar kväll. Men kvällen slutade inte där - dags för gubbskiva!

Fy fan va vi e bra... vi klarade det! Och nu återstår livet. Kommer aldrig glömma Rudbeck, stämningen och människorna, det här har varit de tre bästa åren i mitt liv - hitills!

Än klappar hjärtan med friska slag, åh den ljusnande framtid är vår!

Studentlunchen!


Fattar inte...

Studentlunch imorgon, ska bli så himla roligt! Ska också måla på flak-lakanen innan, ååh, flak! Helt otroligt att efter tolv år av skola är det snart slut. Nä, jag fattar fortfarande inte.

        

Idag var jag på Ica Maxi och fick mer information om mtt jobb. Det var mycket nytt att hålla reda på, jag fick också testa jobbkläder och fick ett eget skåp, och blip-grej! Haha, taggad på att jobba faktiskt, ska bli roligt.

Snart...

Jag börjar sakta men säkert inse att jag snart tar studenten. Jag testade klänning, skor och mössa igår, och jag började hoppa upp och ner. Herregud, studenten! Det kommer bli en stressig vecka, med mottagningsplanering och bak och allt... va roligt det ska bli!

Vaxholm

Igår hade jag en sådan där underbar, härlig, solig sommardag man bara kan uppleva på ett sommarlov i Sverige. Jag brände mig lite, men det är förståeligt, eftersom att vi var på Vaxholms mysiga strand nästan hela dagen. Det var jättemysigt och jag hade jättekul. Vi spelade volleyboll, solade, badade (mitt första bad i år!), åt jordgubbar, ananas och annat gott, spelade kort och mycket annat. En riktig sommardag verkligen, så nu längtar jag till mitt "riktiga" sommarlov börjar. Kommer bara få tre veckor ledighet, men ändå.


RSS 2.0