McDonalds använder dålig engelska

Någon annan som sett McDonalds nya "top secret" reklam? "Top secret! Happy meal can now beställas enligt tallriksomdellen". Haha, dålig engelska säger jag! ^^ Men jag förstår inte hur man kan göra ett snabbmatshak nyttig? Hamburgarna ska alltså göras snabbt OCH vara nyttigt? Snälla, de som tror på nyckelhålsmärkt på McDonalds är naiva, nyttig mat görs utav groddar och bönor hemmalagat i ens eget kök. Nåja, nu är jag väl lite hård kanske. Visst, minimorötter är ju nyttigare än pommes frites, men ändå!

Jag saknar dem gamla McDonalds reklamerna. Minns ni denna? Haha, jag garvar fortfarande åt den - stackars bebis!!! XD


Ikväll blir det The Unborn!

Måndag idag, och jag inser nu att sportlovet inte är ren och glädjefull inbillning - dte är på ritkigt. Visst ska man fira ledigheten, ikväll blir det "The Unborn" på bio med en massa härliga människor! Ska bli väldigt kul! :D Det enda knepiga är att filmen varken gick i Kista eller i stan, så vi får ta en liten tripp antingen till Vällingbys bio eller Heron City... eeehh... någon som vet om de är bra? Jag kommer känna mig så lost. Som jag sade en gång när jag tappade bort mig i en förklaring: "Nu lostade du mig".Hmm... ja, jag ska väl dra mig tillbaka. Pussar och kramar till er!!!


"Konstnärens" vilopaus!

Ohoy!

Konstnären Sandra på g! ;P Haha, nä inte direkt. Men jag har en garderob i källaren som måste målas. Det tar sin lilla tid och jag är ganska darrig på hand, men det är väl bra träning för den kreativa kapaciteten. (Skärgårdstema)
 


För övrigt vill jag ta och gnälla på det jäkla vädret - snön! Bort säger jag bara! Jag vill ha vår, och jag vet att som liten var man stormförtjust om snön låg gnistrande klar och vit utanför eftersom att man då hade anledning att vara glad (snöbollskrig, snögubbe, bygga snökojor som smälte efter mindre än 3 dagar senare, åka pulka för att dratta i ändan eller rakt in i den taggiga snårbusken nedanför kullen, osv, osv.) Men det är inte så att jag just nu i denna stund vill sätta på mig overallen och galonbyxorna, springa som en galning i snön och göra snöänglar tills kylan kryper in i nacken på mig. Nej, sommaren är i mitt sikte just nu, inget annat!

Nu ska jag väl gå tillbaka till arbetet (jag tjänar ju trots allt 50 kr i timmen! Dags att sööölaaa!!!) XP

Albi (the racist dragon)


Sportlov!

SPORTLOV! Jag säger bara en sak: "Äntligen!"

Idag har dagen tillbringats med syster min, vi åkte till Stinsen och shoppade lite, väldigt mysigt. Sen vart det hem och färga henne blond, eller åtminstone blondare. Welcome to the club, sis! Blondin så fin. Och våga inte döma mig som dum! Nå, inte för att jag aldrig gör blonda saker, men ni vet vad jag menar.Nu har jag äntligen köpt "Twilight" av Stephanie Meyer och hoppas verkligen att den är så bra som jag har hört. Folk har sagt att den engelska versionen är bättre, att den blir B på svenska, och jag kan förstå det. Ibland kan jag hata svenska språket, det är så platt och tråkigt på ett sätt. Det blir en helt annan skillnad med engelska. Som t ex när man ska uttrycka sig. Jag kan komma på det perfekta ordet jag vill beskriva på engelska, men om jag försöker hitta ett liknande ord på svenska blir det ganska lamt och tråkigt.
 
Övrigt: Några vänner från Söderhamn var på besök fredag till lördag, och Hanna och Kajsa var förstås med. Därför vart det "hela havet stormar" till en massa disneylåtar, popcorn över hela golvet och kvällen avslutades med "Kung fu panda" där jag var den enda som höll mig vaken hela vägen till slutet. Jag tycker om den filmen, den var söt och rolig :D

Hör av mig, ni får ha ett så skönt lov allihop! Och bara så ni vet, jag kommer inte gå någonstans, ska stanna hemma hela lovet så ni kommer antagligen höra mycket från mig :)
POK


Besegrad av en dörr. Inte bra för mina meriter.

Kära bloggen

Jag är både förbannad och glad just nu.
   Glad
- vi hade sista LL-lektionen idag (det är inte därför jag är glad, forstätt läsa!) och vi avslutade med en liten självförtroende-övning. Alla fick ett papper med en blomkruka på (fråga mig inte varför) där man skulle skriva sitt eget namn och därefter skicka runt den där alla skulle skriva någonting positivt om en själv. När man fick tillbaka pappret blev man alldeles varm i hjärtat! Gud va folk kan vara gulliga ibland, jag måste bara säga det! Några började till och med gråta, så sött hade berömmet öst över var och en. Det fick mig att le lite sådär fånigt, ni vet, jag hoppas att det endast var inombords :D Tack allihop för fina orden, vi behöver alla lite beröm då och då!
   Förbannad - Jag och Gabbe sprang som vanligt för att hinna med bussen till sollentuna stn. Jag hade tyvärr högklackat på mig denna dag och är väldigt dålig på att springa då, men Gabbe satte full fart över skolgården. Just när dörrarna stängdes hoppade hon fram och pressade upp dörren igen. Då stod den öppen ända tills jag kom fram och lite smidigt sådär tänkte jag göra samma sak och öppna dörren när den var påväg att stänga. Men nej, tydligen villa busschauffören inte ha mig på bussen! Jag var nära att klämmas och fick tillslut inse att jag blivit besegrad av den där jäkla, envisa bussdörren. Snopen och förbannad stod jag där på trottoaren och Gabbe stod på andra sidan dörren. FA-AN!
   Glad - En ny buss anlände 20 sekunder senare och gick direkt hem till mig! ^^ Tur i oturen eller vad?OH YEAY! Nu är jag överlycklig! Vi har skaffat en ny tv!!! :D Den är uuursnyygg och det var inte länge som vi behövde överleva med bara en fungerande tv. Åh, nu kan man äntligen myspysa lite framför "Top Model" eller "The Simpsons" utan att någon klagar och säger: "Nä, men nu är det sporten!" eller "Åh... *suck*. Måste vi se på det HÄR?"

HIHI. A very happy person I am, with a bad set of english words :P
Pussar och kramar och värme!

Grey's Anatomy!

Helloj!

Tänkte bara kika in en kortis innan läggdags... jo, klockan är ju bara 22.11, väldigt tidigt I KNOW men jag är helt utmattad! Antagligen efter all press från matten och träningen :P
   Någon som har missat säsongspremiären av Grey's Anatomy? Det var nu ikväll kl 21.00, väldigt bra program det där! Det var ett tag jag inte längre uppskattade det, det vart lite tråkigt, men jag tror faktiskt att serien är på uppgång. Jag hoppas att det ska komma lite fler av våra favoritserier snart, saknar att alltid ha ett program att se på kl nio. Är det fortfarande protester i USA från manusskrivarnas sida? Det hörde jag ju i och för sig för flera månader sedan, men vem vet. Vi behöver tv-serier, och då menar jag inte mat- snickar- inrednings- eller sjukhusprogram. Jag menar drama, humor, ironi, allt detta blandat med en gnutta klyscha och budskap i det hela. Då är jag nöjd ^^Nej, nu är jag trött. Godnatt på er allihop! <3

Gympaful, dagens bloggtips - detta kan leda till en bedrövlig framtid!

18/2
Kära bloggen...

Nu är det gjort. Jag har haft matte-nationella... inte roligt alls! Jag var nervös hela morgonen och under typ hela tiden jag hade provet också, alla 3 timmarna! Jag var jättestressad under minst halva tiden, trodde hela tidne att det var mindre än en halvtimme kvar och jag spände mig så hårt att jag fick ont i huvudet. Och medan andra satt och prasslade med sina godispapper och kolor halade jag upp en rutten banan ur väskan. Haha, smidigt Sandra! Men inte visste väl jag att man skulle bli sugen? Nå, den där bananen kom väl till hands åtminstone (till att äta alltså!!!)

Nu tänker jag faktiskt ta och citera en viss liten människa. Vi har mailat ett tag nu på Facebook, hon går på min dans, och hon skriver väldigt roliga grejer! När jag frågade henne vad jag skulle skriva om på bloggen, jag har fortfarande idétorka känns det som, sade hon det här:
"Men okej ett seriöst råd? Skriv om hur jävligt det är med kort ombytning till gympan speciellt när man har trånga (så trånga att man får märken-trånga) jeans och får problem att ta på dem. Dessutom att folk/ledningen/kommunen/skolan vill välja att vi ska se ut som skit, för att vi knappt hinner till lektionen. Hur ska vi då fixa mitt hår och smink snyggt?!
De väljer att vi ska se ut som skit och inte få någon parter livet. De vill att vi ska se ut som fula pluggisar som inte får någon att leva med för att jag är så ful utan smink när man är gympaful eller att man är snygg och kommer försent. Om man kommer försent råkar man ju ut för den JÄVLA HELVETES 15 minuters regeln och får utskällning/sur blick = då blir man sur men snygg. Försening resulterar med 20 % frånvaro och inget studiebidrag, inget studiebidrag resulterar i omotivation i skolan och lägre betyg. Lägre betyg resulterar i att man flyttar till typ någon håla på landet och stannar där. Får fula barn som skriker och jobbar på ica. Blir bitter och ful, ungefär som en fulare version som om jag skulle ha skitit i sminket på gymnasiet och varit helt enkelt Gympaful."

 - Olivia

Ja, jag tänker då ta och börja klaga tror jag! Vi ska kämpa för en längre dusch-o-smink-tid!!! Haha! XD
POK

Livet är underbart när underlivet är bart - (?!)

17/2 -09

Kära bloggen

Nu har jag fått tips från min kära vän Olivia att skriva om motorsågsmasaker med en massa blodiga barn ivolverade... mmm, jo tydligen skulle det locka till sig läsare. Jag tror inte riktigt det ^^ Haha, nä men vi brukar skoja om när Pink drar fram en motorsåg i hennes musikvideo "So what", hon ser lite ut som en galning.
   Nu har jag i alla fall pluggat som en galning! (Haha, ordvalet var väl lite finurligt) Jag är verkligen less på matte och det är nationella imorgon. I 3 timmar. Jag är jättenervös. Jag tror faktiskt inte att det finns plats i min hjärna för så mycket mer nu, jag har den fullproppad med formler och ekvationer, och dessutom det mer personliga: press, stress och framtiden. Varför just framtiden är väl för att min syster pratar om vad hon ska göra efter gymnasiet. Hon ska resa bort. Jag vill inte bli lämnad kvar här, ensam, med mina föräldrar!!! Snälla! Okej, kanske att jag tar i en aning, men ni förstår väl ändå vad jag menar? Väl hemma kommer jag inte att ha någon att verkligen prata med.

Dagens citat: "Livet är underbart när underlivet är bart." Haha XD Lite sjukt om jag får säga det själv. Ändå ganska fyndigt.

Det är dag 3 utan en extra tv och det tär verkligen mina fyrkantsformade ögon och fjärrkontrollsgripande händer. Att sitta nere i källaren, hoppressad med resten av familjen och se på nyheterna är inte riktigt vad jag uppskattar efter en jävligt lång, jobbig skoldag. 

Jag höll på att glömma: det är tydligen min namnsdag idag :D Inte för att det är en så stor grej, men min familj tycker om att förstora upp saker och ting. Åtminstone mamma. Hon hade köpt en present till och med, men den hade hon glömt på jobbet så hon var jätteledsen när hon kom hem. Söta mamma! Haha, jag bryr mig ärligt talat inte om namnsdagar, dessutom får jag dåligt samvete om de ger mig presenter. Då har jag liksom en skyldighet att ge dem presenter på deras namnsdagar! Suck...

I alla fall, önska mig lycka till på provet! Jag kommer i alla fall hålla hårt i tummarna hela natten ^^ POKGrattis Sandra! (Alltså, ni andra Sandror där ute, jag är ingen egoist...! Bortsett från att jag är bäst, men det visste ni ju redan) XP


Blue, rasp, straw och... mögelost...?


Nu har jag svenska - och jag är uttråkad. Ska kanske ta och försöka skriva in till skrivartävlingen här på Rudbeck, men deadline är tills på fredag och ämnet är hemligheter... hm, knepigt knepigt. Någon som har förslag? Eller vill ni inte ha för stor konkurrens... ^^ Jag har just nu idétorka på alla möjliga plan och att ha svenskalektion är ganska så onödigt just nu. Men jag får väl ta och tvinga ned fingrarna mot tangentbordet. Det borde gå tillslut.

Pussar och kramar :)


Är det bara jag eller är världen väldigt trög just nu?

Huh, va trögt det går. Och då menar jag allt - hela den här dagen (seg-seg måndag), min hjärna, bussar, våren, Internet... och vår ena tv är paj. OMG! Hur ska familjen överleva på en enda tv och en enda dator med fungerande Internet??? Okej, låt mig måla upp ett typiskt scenario: mamma och pappa tittar på sporten där nere (blä för sport säger jag) och Jessi har erövrat datorn och liknar en hacker framför tangentbordet. Vad återstår då till mig att göra? Känns som att leva på medeltiden, så bortskämd man har blivit. Detta kanske är ett tecken som ska få mig att vakna. Kanske är det mitt öde att lägga all fritid till att sticka vantar och måla porträtt. Haha. Ni kommer antagligen få höra ganska lite av mig, men jag lovar att kämpa för platsen framför datorn, jag ska strida in i det sista!

På dansen
är det roligt och det går framåt. Vi har börjat på en koreografi till låten "Nice" av Chris Brown. Skitbra tycker jag, riktigt skön gung och en efterlängtad street må jag säga. Vi hade en ganska rolig uppvärmning idag, det gällde att hela tiden gå i takt med musiken. Sedan sade vår lärare till oss att tänka på en person i rummet och därefter hålla sig så nära personen som möjligt. Haha, det blev en klump förstås. Sen gällde det att gå så långt bort från en annan person som möjligt. Tillsist skulle man tänka på två pers, en man skulle gå nära och en långt bort. Ni kan väl tänka er hur det blev, det hände att den man skulle undvika skulle vara nära en själv! Haha, det vart lite roliga led kan jag säga ^^POK

En burk majs

15/2 -09
Kära bloggen...

Sitter och äter en burk majs, är förvånad över hur gott det är! :D Annars har jag tråkigt, denna söndag är trög och jag har inte gjort annat än pluggat och joggat. Jo, jag kör min 1 ggr per vecka-jogging, väldigt skönt faktiskt.

Bara 1 vecka kvar till sportlovet - YEAY! Det ska bli så jäkla skönt!!! Nu sitter man som på nålar och stirrar på klockan, känns som att hjärtat bultar i takt med sekundvisaren.

*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*
Men tillslut reste hon sig. Länge såg hon på rosen i sina händer. Länge stod hon där, helt blickstilla. Länge stod hon där och tänkte: Jag är inte lycklig. Tillslut släppte hon ned rosen. Den föll genom luften och landade utan ett ljud bredvid de andra blommorna på kistan. Hennes föräldrar ropade igen. Lisabeth slöt ögonen och önskade att hon var någon annanstans. Hon önskade att hon var med Lillian, i himlen. Men eftersom att det inte var möjligt, gick hon till bilen. Solen bländade henne. Vinden var sval och frisk. Inte ett enda regnmoln i sikte. Lisabeth svor inombords. Helvete, helvete, helvete. Ingenting skulle ordna sig. Tiden skulle inte läka alla hennes sår. Kanske några, de minst såren, men Lillians död skulle aldrig läka. Det skulle finnas kvar i Lisabeths medvetande, det skulle hindra henne från att leva ett normalt liv. Fast hon hade ju aldrig levt ett normalt liv ändå. Hon har ju alltid varit udda. Utanför. Kanske att hon inte hörde hemma på planeten Jorden. Men nu var hon i alla fall här. Och hon var fast.
*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*Glad alla hjärtans dag!

Jo, idag borde man ju vara glad. Det är alla hjärtans dag, en dag med sockersöta hjärtan, förälskade par och så mycket rosa och rött att jag blir blind. Men inte muntrar nallar, rosor eller choklad upp (jag stryker det där sista, choklad muntrar ju alltid upp!), åtminstone inte för den som är singel. *Snyft*. Nej, därför tillbringade jag min lördag med mina vänner och jag må säga, utan dem skulle jag vara väldigt ensam. Ni är bäst tjejer! Jag hade en väldigt mysig eftermiddag med er på Espressohouse där vi tog en fika. Jag tog som vanligt en stor, fet, saftig chokladmuffin. Som sagt, choklad muntrar ju alltid upp ^^ Tyvärr hann vi inte umgås särskilt länge, men snart är det sportlov och då ses vi igen. Pussar på er tjejer! 

Nåväl, jag kan väl ge er andra pussar också ;P Haha, Happy Valentine's Day! och många varma kramar från singel-Sandra ;)


"Det tar 5 år att lära sig prata, men det tar för fan 50 år att lära sig hålla käften!"

Jag är då ingen teaterfantast har jag upptäckt (har nog vetat det länge förresten, har fram till nu endast sett amatörpjäser där en person spelar alla rollerna, ser lite roligt ut faktiskt!) men i fredags var jag med min mentorsgrupp för att se en pjäs på kulturhuset som heter 3 systrar. Den var 3 timmar lång och världigt förvirrande. Den hade liksom inget mål, vilket för mig var jäkligt konstigt. Deras budskap med pjäsen var ungefär att de inte visste vad meningen med livet var och att de skulle arbeta tills de fick reda på det. Usch, det var deprimerande! Som om livet går ut på att arbeta tills du dör. En ganska deprimerande pjäs med andra ord. Fast den var väl okej, bra skådespelare och man skrattade då och då. Dessutom var ju inte sällskapet alldeles fel :) Min favoritreplik var "Det tar 5 år att lära sig prata, men det tar för fan 50 år att lära sig hålla käften!" 

                           

Direkt efter pjäsens avslut hoppade jag på tunnelbanan till tekniska högskolan, därefter på roslagsbanan till Vallentuna där Sandra, Therese och Felicia väntade. Haha, sen hände något kul. När jag klev av roslagsbanan tyckte Sandra att vi skulle gå på igen för att åka en station till, och vi kom just fram till dörrarna när de skulle stänga. Men Therese kastade sig fram och klämde sig in genom den smala springan, men vi hann inte med! Så hon stod där inne helt förtvivlad, medan vi andra stod utanför och försökte få ut henne. Tydligen skulle man bara klicka på "öppna"-knappen, men det var väl vi för blonda för, vi stod och skrek genom glasrutan i ett par minuter ^^ Haha! Hursomhelst kom vi på i ialla fall, så det löste sig. Resten av kvällen åt vi en massa godis och kollade på The Grudge 3. Den var hyfsat bra men inte så trovärdig, dem hade slarvat lite med alla läskiga människor och hade glömt liksom alla "specialeffekter" kan man väl säga, det såg ut som att monstrena hade doppats i ett enormt glas mjölk. Men läskig var den!

Japp, det var min fredag det :D Hejdå på er!

"Inte undra på att vi har en förvrängd bild av skönhet..."

Usch, nej, det här var droppen, jag är så jäkla förbannad. Innan jag fortsätter med ämnet, ta en titt på den här videon, den kommer att förklara varför jag är så jäkla upprörd!!!När jag såg den här videon blev jag så jäkla chockad och rädd. Ändå är det här något vanligt, något som varje tonåring känner (jag vet inte om ALLA känner så, men väldigt många, utan att folk tror det) och jag tycker vi lever i en så jäkla sjuk värld där alla ska vara så smala. Det anses ju vara skönhet, men vem bestämde vad som är skönhet här i världen? Det är propaganda och massmedia som hjärntvättat oss med dessa bilder, bilder på vackra tjejer med stora läppar och bröst, smala höfter, magar, ben osv osv osv - i all oändlighet! Varför kan vi inte förstå att alla är lika vackra på sitt eget lilla speciella sätt? Varför är vi alla så pantade? Jag kan komma på mig själv med att stå framför spegeln och tänka hemska tankar, och då skäms jag, ärligt talat. För jag är ändå nöjd med min kropp och om det inte vore för alla andra och för alla jäkla affischer man ser på hot babes som är "idealet", så skulle jag ha ett så mycket större självförtroende.

Alla ni där ute representerar skönhet, vare sig ni tror det eller ej. Vi kan inte jämföra oss med varandra, det blir bara fel då, eftersom att då skulle ju alla var lika och det skulle bli en mardröm! Vad ni anser om er kropp är endast vad DU tänker, alla andra tycker att du är fin. Förstår du inte det? Jag är fan rädd och jag tycker det är så hemskt för de som blivit så illa hjärntvättade av dagens samhälle att de utsätter sig själva för svält och blir anorektiker och bulimiker.

För att se mer, klicka in dig på http://www.campaignforrealbeauty.se/dsef07/t5.aspx?id=11491
Om du håller med min åsikt, kommentera! Det här är fan inte mänskligt. Det är så lite vi inte ser, vi blundar för sanningen som händer i så många hem, i så många tonåringars förtvivlade huvuden. Jag hoppas att världen någon dag kan sluta sträva efter ett särskilt underskönt ideal och se den verkliga skönheten. Den inuti dig, men även den utanpå, eftersom att vi antagligen har en förvrängd bild av vad skönhet egentligen är...

Over and out - Kämpa för en bättre värld. Allting börjar med en inställning, en åsikt. En dröm.

Nu är man "handikappad" och går som en kärring med rullator...

Kära bloggen...

Fuck, fuck, fuck. Jag har sträckt ryggen och jag vettefan hur jag lyckades. Imorse skyndade jag och Gabbe över ängen mot Rudbeck och såklart var det snorhalt ute. Helt plötsligt halkar jag till men ramlar inte, som tur var. Men så kommer den här jäkla smärtan och det känns som att muskeln på högersidan av ryggen ska hoppa ut. Hade lite andningssvårigheter till en början, muskeln tryckte till typ lungan. Helt weird.
   
Hm.
Har inte så mycket att säga idag. Men kommer kanske senare när jag behöver lätta mitt hjärta ^^


  

Unforgettable, that's what you are

Unforgettable, that's what you are
Unforgettable, though near or far
Like a song of love that clings to me
How the thought of you does things to me
Never before has someone been more

Idag var jag på begravning. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga för att beskriva hela denna galna dag, jag vill ha ett ord som passar. Tyvärr kommer jag inte finna något. Jag har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv. Dock trots att det gör ont i bröstet är det en lättnad att ha det gjort och det var skönt att få släppa fram tårarna. Mina ögon är fortfarande röda och det där hålet i magen har inte riktigt försvunnit än, bara gjort sig påmind. 
    Morgonen började hyfsat. Skönt med sovmorgon åtminstone. Jag satte på mig min begravningsklädsel - svart tunika, svarta leggings och en svart kofta över det hela. Runt halsen hängde en blomma i silver. Sen kom alla gästerna. De var fler än jag trodde och de flesta hade jag aldrig träffat förut. Det var synd att träffa dem alla under sådana här omständigheter. Jag var den yngste bland dem alla, och jag var tillsammans med min syster och våra två kusiner de enda från "den yngre generationen", resten var över 40. Det var svårt att hålla tårarna inne, de strömmade upp redan innan vi lämnat huset. Sen åkte vi alla till Silverdal, ca 10 min från vårt hus, mot kapellet som låg skymd bakom de höga tallar. Vi tilldelades varsin ros och jag höll krampaktigt tag i den, nästan så hårt att taggarna stack mig i fingrarna. Därefter väntade vi. När tillslut kyrkklockorna började ringa reste vi oss och gick långsamt in i salen. Där stod mormors kista, omringad av vackra blombuketter och banderoller. Hennes foto stod på locket. Allting var mycket vackert och jag minns fortfarande hur jag tyst funderade över hur många näsdukar jag borde använda. Ceremonin var väldigt skön på ett sätt, vi satt där för att lyssna på orgelspel av t ex "Unforgettable", "Den blomstertid nu kommer" och "What a wonderful world" och bara grät. Mot slutet fick alla gå fram och ta farväl och lägga sin ros på mormors kista. Jag tycker så synd om morfar, det gjorde ont i hjärtat att se honom stå där och prata med mormor som om hon verkligen var där och det hoppas jag att hon var, att hon hörde hans ord innan han lade rosen där på duken. 
   När själva begravningen var över gick vi ner mot en stuga där vi skulle äta smörgåstårta och fika. Det var mysigt och trevligt att prata med släktingarna, har ju inte sett vissa på flera år och andra aldrig. Resten av dagen tillbringade vi hemma hos oss allihop. En efter en åkte de, tillslut var huset tomt. Lika tomt som mitt huvud ungefär, tankarna var som bortblåsta.
   Som sagt så kan jag inte beskriva det bättre än så.

Jag vill bara säga att jag älskar dig mormor, det viskade jag när jag lade rosen på din kista. För oss kommer du alltid att finnas här, det vet jag. Och innerst inne vet jag att din smärta lättades då änglarna förde dig med sig.Unforgettable, in every way
And forever more, that's how you'll stay...

En tripp till polisstationen

Kära kära kära bloggen...

"Jag är oskyldig! Jag lovar, på hedersord!"
Jag hade lust att skrika det när jag stod där inne på polisstationen. Såklart hade jag ju inte "åkt fast" eller gjort något olagligt över huvudtaget, så misstolka mig inte nu. Jag var bara där för att lämna av en upphittad nyckel och nu efteråt vet jag verkligen hur de anklagade känner sig när de sitter inlåst i ett förhörsrum, och man tänker: "vaddå? Det är ju hur lätt som helst att ljuga! Sluta stamma och svettas så jäkla mycket!" Men till och med jag, lilla oskyldiga Sandra, som bara var där för att lämna en nyckel, blev nervös. Polisen ställde frågorna som om det varit ett förhör och jag såg nästan hur han dömde mig med blicken. Det var inte roligt. Nej, jag ville ju bara bli av med den satans nyckeln så fort som möjligt, men nej, han skulle fråga efter namn och telefonnummer, vart jag hittat nyckeln (här vart det pinsamt, jag kollade ju inte riktigt vilken gata det var på) och hur länge sen det var (här vart det ännu pinsammare. Han trodde förstås att jag hittat den samma dag... men det var närmare bestämt en vecka sen). När "förhöret" väl var klart drog jag Gabbe med mig ut därifrån, så fort som möjligt. Jag skulle aldrig kunna bli kriminell. Det skulle bara sluta med att jag försa mig och jag kan föreställa mig att vårt samtal skulle bli ungefär såhär:
Polisen: Godmorgon, hur står det till?
Jag: Inte så bra, om jag ska vara ärlig.
Polisen: Jasså? Och hur kommer det sig?
Jag: Jo, jag knivhögg mitt ex imorse och dumpade honom i diket utanför E4:an. Du vet, vid korsningen där? Hursomhelst, sen dess har jag känt mig lite deppig. Men oroa dig inte, jag är påväg uppåt igen, jag en hyfsat positiv inställning!
Ajajaj. Busted.

Nej, men förutom mitt dubbelliv som slarvig mördare sliter jag just nu i garderoben efter svarta klädesplagg. Nej, jag ska inte klä ut mig till emo, (ursäkta uttrycket om det upprör någon, det är inte meningen att vara ett påhopp!) jag ska på begravning imorgon... Usch. Det kommer bli hemskt. Jag är verkligen inte van vid begravningar, vilket jag är glad för, men jag är lite orolig. Jag har bara gått på en enda begravning tidigare, men då var jag sisådär 3-4 år och sprang antagligen runt kistan utan minsta lilla respekt. Nu är man 16, och detta kommer bli en begravning jag sent kommer glömma. Både på gott och ont, antar jag. Något jag vet är att jag kommer gråta och hela tiden kommer jag känna det där stora hålet i magen...


Ben&Jerry's - Mumsfillibaba!

Käääära bloggen

Min eftermiddag kom att se ut som sådan: jag och min syster gick till centrum och köpte oss varsin Ben&Jerrys :D Yeay! Snacka om att jag blev glad! Det var faktiskt första gången jag smakade och jag valde förstås den mest omtalande - Strawberry Cheescake. Den var väldigt god, men jag måste säga att jag antagligen hade för höga förväntningar... den var samma smak helt igenom, lite roligare om det är lite blandat tycker jag. Jessi valde Half baked som innehöll brownie, kakbitar, choklad- och vaniljglass. Den var lite godare tror jag, fast Ben&Jerrys är ju bara lyxig i sig att köpa och de skapar nog den roligaste och godaste glassen i världen (okej, åtminstone vad jag smakat hitills!) Men glassarna har dem allra galnaste namnen som samtidigt får det att dregla i munnen... ^^Ojoj, ska snart gå och sova och börjar tala om glass... inte bra, nu vart jag ju sugen! Hursomhelst, imorgon är det tisdag (men vi ska ha lektioner som på en måndag, väääldigt förvirrande kommer det bli) och nu ska jag gå och tjura för att min träning blev inställd utan att jag fick veta det - jag dök upp och allt var nedsläckt och låst... jippie...

Melodifestivalen = Blä

9/2 -09
Kära bloggen...

Melodifestivalen - urk. Är det bara jag som är trött på all detta pampam, klyschiga verser, dåligt rim, falsksång, "cool" dans osv osv? Jag kan hålla på i en evighet om ni vill. Nu sätter jag ner foten! Melodifestivalen tjänar ingenting till eftersom att vi hamnar (nästnästnäst) sist i Eurovision i alla fall. Förlåt att jag är negativ, men om vi ska komma någonvart kan vi väl ha vanliga låtar som vi hör på radion jämt och ständigt? Sverige är väl inte så dåliga på musik, vi ligger väl top 5 i världen när det gäller musik (då ska man väl bl a tacka ABBA för den platsen). Men så fort vi vill representera vår musik i en tävling kommer alla dessa hemska ballader och enformiga låtar och stjäl strålkastarljuset. Varför bryr jag mig så jävla mycket om det här egentligen? Tja, det är väl inte så lätt att missa den stora tävlingen. Jag tänker se finalen i alla fall, men bara för traditionens och supportens skull. INTE för nöjet... jag vill helst inte ha dessa trallvänliga, irriterande låtarna på huvudet -.- Dessa låtar fungerar ungefär som HSM (High School Musical) - de suger, men de lyckas ändå fastna på läpparna och man märker att man sjunger dem och till sin vilja börjar man kunna texterna också!!! Ånej...

                      

Nej, nu ska jag fokusera på mitt ständiga sökande efter jobb... Skriver mitt CV nu, vet inte riktigt vad jag ska säga. Men jag får väl dikta upp något som vanligt. Får se hur det går, imorgon ska jag till Stinsen och lämna av dem hos olika affärer. Håll tummarna!

POK

Dagbokssyndrom

8/2 -09
Kära bloggen...

Borde jag göra detta dagbokssyndrom till en vana? Jag var bara uttråkad vid tillfället och ville testa något nytt, men inte vet jag, ska jag kanske behålla detta galna sätt att tala (eller närmare bestämt skriva) med mig själv? Haha ;D Jag skriver ju ändå för mig själv, på ett sätt. Men jag vill ju ha åsikter och kommentarer, jag vill ju att NI ska tycka och tänka.
 
Idag har jag pluggat, precis som jag sa att jag skulle. Och det är verkligen utmattande. Nu när jag satte mig ner för att räkna några tal i matten dansade siffrorna framför mina ögon som flamenco-idioter höga på chili. Historiahemtentan är typ klar... tror jag... och även om det är obegränsat sidantal KAN inte jag skriva längre än 4 sidor, jag tycker det är lagom långt som det är!
   På morgonen (nåväl, runt 12-tiden) var jag ute och joggade igen. Ska verkligen satsa på det här, det känns bra!

Har inte så mycket att tillägga ärligt talat. Ska gå och äta middag nu. Ha det så bra så länge allihop! :)

Bloggboken - inte bara en dagbok...

7/2 -09
Kära bloggen...

Usch, vet inte riktigt om jag har varit nyttig eller onyttig denna början av helgen. Lite både och kanske. Vad som jag kan skriva upp på nytto-listan är väl motion! Motion genom en visit på cybertown där man bokstavligt talat svettas ihjäl (ursäkta för att jag kanske frambringar en motbjudande bild, men jag måste ju berätta hur duktigt andfådd jag blivit) och väldigt mycket promenerande. Idag till exempel, när Therese och Felicia hungrade efter gräddiga semlor (notera: den 24:e är det fettisdagen!) gick vi till oräkneliga ställen innan de bestämde sig för att gå ända till Coop borta vi Stinsen... det vart en jävla vandrandes kan jag säga! Först till Sollentuna centrum, runt där lite där man dessutom köpte en ny kofta till garderoben som ständigt skriker efter mer föda, vidare till Malmvägen till ett sött litet konditori där semlorna dock var slut, därefter till Konsum utan några bättre resultat och sen till Stinsen och Coop. Jag som trodde jag var duktig som motstod en semla blev dock djupt besviken på mig själv då kära Anna bjöd på en enorm kladdkaka. Inte kan man väl säga till till kladdkaka - som dessutom är gratis?
     Väl inne i Stinsen började vi gå runt till olika butiker för att fråga om sommarjobb. Jag är i stort behov av PENGAR eftersom att jag vill åka på språkresa i sommar 8) Hoppas, hoppas, hoppas att jag får åka! Det skulle vara jätteroligt! Hursomhelst så avböjde de flesta butikerna, andra bad oss skriva CV (som jag inte riktigt vet hur jag ska göra, om jag är ärlig, ska jag bara smöra om mig själv? Liksom reklam eller vaddå? Anställ nya Sandra Fröjd - den snabbaste tjej ni kan finna i stan, nu för endast 63 kr i timmen! WOW!). Andra bad oss komma tillbaka på måndagen. Tur att man är ledig då! :)
    Angående Cybertown-besöket är jag väl inte den bäste, om man säger så. Lite försiktigt kan jag väl lägga fram att jag kom näst sista av alla spelande... för 2:a gången. Men den här gången krigade jag som den värste Rambow there is, jag kastade mig handlöst mot golvet med pistolen tryckt mot bröstet och avfyrade laserskotten med ett vrål av smärta. Okej, jag erkänenr väl att jag överdrev liiiiiiite men jag agerade faktiskt den här gången trots att vi blev omringade av det röda och gula laget. Vi, dem blå, förlorade förstås. Jag börjar misstänka att det var tack vare mig. Men jag slår bort tanken, bara för att en sekund intala mig något annat.
   Jahapp, melodifestivalen ikväll då. Ska jag titta? Nääää... tror inte det. Dock ger traditionerna mig dåligt samvete, men förra året var jag väl inte heller någon flitig patriot som satt med svenskaflaggorna krampaktigt i nävarna och med ett brett schlagerleende på läpparna. Inte riktigt min favorit av musik helt enkelt. Det har blivit för oseriöst och jag lyssnar hellre på min Ipod med Daughtry, Paramore och Neverstore (bland förstås många andra) än på klyschiga ballader och boogiedansande, fånflinande förre detta idoldeltagare. SÅ! Nu har jag lagt fram min åsikt om saken. 

Nu önskar jag er en fortsatt trevlig lördagskväll (okej... för klyschigt?) Och snälla, snälla, håll er borta från parkbänkarna och dikena - dem tillhör redan fullgubbarna. 

                    

PS. Tack hörni för en trevlig fredagkväll, det var mycket roligt och det får vi göra om! ^^ Pussar till er <3
 

Hur kan en sked fastna på läppen?

Nu har jag försökt redigera lite bilder med lite program som kom med min systemkamera, men dem är inte särskilt vidare bra. Nåja, man kan ju alltid försöka ändra lite och hur mkt amatör jag än känner mig klickar jag på allt och testar mig fram helt enkelt.Torsdag idag, inget särskilt har hänt. Ska antagligen ta och börja koka pastan snart innan syrran kmr hem - det blir pestopasta a la systrar! ;P Imorgon har jag svenskaredovisning om just en bok som heter "2 systrar" vilket är väl passande? :) jag ska låtsas vara författaren och berätta varför jag skrivit boken och lite om handlingen som jag skrev etc etc...
Dagens roliga: Elin härmar "Vassil" (lr heter han så?) i Lotta på bråkmakargatan perfekt! Sedan får jag väl tacka Therese som fastnade med skeden i läppen när hon åt glass... du kan verkligen få någon att skratta :D

Exakt 2 veckor har gått nu. Och det börjar liksom närma sig ett "avslut", men jag tycker det går riktigt bra. Lite svårt var det väl på LL igen då ämnet död dök upp på nytt. Men jag är ju defenitivt inte den enda som behövde hålla tårarna inne. Varma kramar till alla er som förlorat någon. Det är verkligen inte roligt och jag hoppas att hålet i era magar har upplösts nu och att ni finner styrkan att gå vidare.

Hejsvejs

Tyst minut för en nedlagd skoaffär

Sex saker du gjort idag:
1. ätiti en enorm chokladmuffin
2. dansat
3. haft en tyst minut för en nedlagd skoaffär
4. blivit lycklig när vi såg att en ny skoaffären öppnade precis runt hörnet
5. sjungit blinka lilla stjärna på kinesiska 
6. insett att hämnd inte lönar sigPussar och kramar

Dags att vaaaaaaakkkkknnnnnnaaaaaaaaa! (Haha, hög på choklad för tillfället..)

Hej på er alla fiskmåsar!
Varför jag är så glad? Svaret: Chokladmuffin. Jo, jag och Gabriella gick genom centrum på väg hem och vad gör man inte än att gå in på ICA och rätt in på bakeriverkstaden? Haha. Ni känner väl mig? Om inte, kan jag avslöja att jag alltid lyckas bryta mina nyårslöften. Nej, jag ska skärpa mig, jag lovar. Fy för godis (som jag åt här i helgen, ajajaj), fy för bakverk (varför är de så himmelskt goda?) och FY för glass/semlor/grädde. Åh, vad jag önskar att jag bodde i Tvärtom-världen, där allt detta var nyttigt! Fast... då hade det nog inte varit gott heller ;) 

Känns som att jag har varit utom räckhåll för uppmuntrande blogginlägg på sistone. Därför tänkte jag införa en kort resumé på vissa missade händelser:

- Mollys första dag utomhus!!! (Hon var konstigt nog feg till en början, den dampungen. Mycket underligt.)
- Jag har en sådan plågsam längtan till våren! Kan knappt vänta tills jag får ta av mig alla vinterlager! (Blek hy, långkallingar, jackor, koftor, koftor och åter koftor i all oändlighet...)
- Mamma slog sönder pepparkakshuset (i all sin iver... -.-)
- Träningen fortsätter :D dags att dansa igen och det känns härligt!
- I loooooove my ipod!!! Vet inte hur jag kunde överleva utan den! :)
- Mysteriet på den dansande bebisen fortsätter på tv - hur f*n kan en overklig bebis hålla så länge??... ja, det var väl det hela.
Nu ska jag plugga. Jippie... not. Men oroa er inte - I'll be back!
Pussar <3


Fruktsallad!

Home sweet home... inte för att jag har varit borta så länge, runt 8 timmar bara... suck...
Har ingen stor skrivlust just nu. Har kommit på dåliga tankar, men de ska nog snart försvinna."Vad spelar det för roll om du vinner hela världen men förlorar dig själv?" - Jesus

Nu ska jag äta fruktsallad med min kära syster och se på tv ^^ pok

Fryshuset, "Garagepoesi" och lääääskig film

Hej!

Har haft en skitbra helg i Vallentuna med Sandra, det var jättemysigt. På lördagkvällen såg vi på film (The Eye bl a) och köpte lite godis :P Tänkte faktiskt köpa Ben&Jerrys StrawberryCheescake först men det var stängt :( får ta dte en annan gång helt enkelt. Dagen efter åkte vi in till stan och shoppade en kortis (fast det vart typ bara "fönster"shopping, inte något direkt shoppande), tog en liten lunch på donken (som vanligt) ^^ och därefter var det dags för konsert i Fryshuset! Nåja var ju inga kändisar precis, men Sandras kompisar skulle spela så vi peppade dem rejält ;P Haha, men jag tyckte mkt om första bandet: Friday Gone Bad, dem var skitbra... och så såg dem ju inte alldeles fel ut heller :D Hihi. Sen såg vi även Sent of Silence (Sandras gamla kompisar) och Basement Poetry (ääääälskar acustisk gitarr! klingar så fint)Måndag idag då, tillbaka till plugget. Inget särskilt idag då, vad jag vet... eller minns.

Vill bara visa den här trailern "The Unborn", verkar skitläskig men vi kanske ska se den på bio ;P
 

Kramar, vi hörs ^^

RSS 2.0