Kalas

Nej, jag ska inte på kalas dessvärre. Har tentatider åter igen, den här gången ska vi undersöka barnverksamheten på ett museum, så jag sitter här helt plötsligt med en broschyr med en tillhörande klippdocka... Vi får se hur detta blir! Det är än så länge väldigt roligt med Barnkultur för övrigt, man får ett helt nytt perspektiv på barnens ställning i samhället, och hur vuxna utövar ett omedvetet maktutövande över dem...
 
Akvarell, tusch
 
 

Gladiolus

Mamma fick en till gladiolus-tavla i födelsedagspresent, denna lite mer abstrakt än jag brukar göra, men det var rätt roligt att testa.
 
Akvarell
 
 

Tågluff

Har ju helt glömt bort att skriva om min och min kompis Evelinas tågluff! Vi reste tre veckor i olika länder i Europa: Kroatien (Split, Zagreb), Österrike (Wien), Tjeckien (Brno), Polen (Krakow), Tyskland (Berlin, Hamburg), Danmark (Köpenhamn) och hem! Det var så himla roligt, en sådan upplevelse och att få träffa så många olika sorters människor på hostels, pubar odyl. Minnen för livet!
 
Varning för många bilder haha! Ändå är detta ett URVAL...
 
 

Kan inte sova...

... så därför lyssnar jag på "Nightmare before christmas"-soundtrack och tänker; varför inte uppdatera lite? Vad som händer i livet just nu är att jag har flyttat till en studentlägenhet och har bott här i drygt en månad. Jag trivs jättebra, så roligt att få inreda och sätta sin egen prägel på sitt hem! Just nu står många väggar tomma, därför jobbar jag på min alldeles egna rosbukett i olja (äntligen en för mig själv, haha!) som ska få plats på den vita köksväggen. Skolmässigt går jag min tredje termin på Kulturvetarprogrammet och läser just nu Barnkultur I, vilket är jättekul och intressant! Hoppas det underlättar i barnboksillustrerandet, haha!
 
 
Här bor jag! Hade inga bra bilder på datorn från lägenheten, men det kommer! Samt en utveckling på rosmålningen. 
 
 
 

RSS 2.0