Sommarregn i mars

Nu börjar det sjunka in, att jag om några timmar befinner mig på Arlanda för en långhelg i Prag. Underbart! Har dock sett att det ska regna, lite synd, men ska bli så himla skönt i alla fall. Som sagt, jag vill bara härifrån just nu.
Hela dagen tog jag tid för att packa och göra klart en bild. Den blev inte klar. Suck. Nåja, kom en bra bit på vägen i alla fall, så jag får göra klart den när jag kommer hem. Det är Disneycollaget som jag tidigare nämnt, väldigt kul och ibland väldigt svårt. Somliga av karaktärerna blev jag supernöjd med, somliga inte alls. Men, men jag blir ju aldrig nöjd!
Idag kom också ett riktigt sommarregn, det doftade verkligen sommar. Och i mars! Underbart!
Dåså - snart drar jag till Prag, så vi höres när jag kommer hem igen!

Jag vill bara härifrån!

Nej, nu har jag fått nog! Orkar inte med fler griniga kunder och 10-timmars arbetspass. Jag orkar inte med Sverige just nu. Som tur är har jag ett kärt Prag som väntar på mig, nästa torsdag bär det av mot flygplatsen. Ska bli så himla mysigt och skönt, bara få vandra i en ny, vacker stad. Längtar!


Foto: http://www.flygbiljettersok.se

Mer Disney

Idag hade jag min lediga dag, så himlans skönt! Men självklart ska man inte få vila helt! Jag tog en snabb tripp till Sollentuna för att införskaffa mig ett A3-block för nästkommande projekt, vilket jag har arbetat på idag. Utöver det lånade jag även en bok på biblioteket, och det var lite roligt, för jag hade ingen aning om vad jag skulle läsa härnäst. Men det blev så att jag gick därifrån med Charles Dickens "Oliver Twist" i väskan. En hyllning till klassikerna kan man ju säga, vi får inte låta dem äldre böckerna stå och damma där bakom på bokhyllan. Och i år skulle Dickens ha fyllt 200 år, så det är väl passande?

Projektet för dagen har kommit som en önskan av min syster, som följer temat på min förra bild: Disney! Det ska bli ett Disney-collage av dem mest populära karaktärerna. Jag tycker det är så himla roligt, det är så vackra bilder så jag blir ju verkligen inspirerad och då flyter ju allting på. Skulle ju vara coolt om man fick jobba med något sådant, att teckna till film.


                       
Jag bjuder på några skisser...

Jag vill nåt mer än leva småstadsliv

Idag bjuder jag på en målning utav en scen som ligger mig varmt om hjärtat. I Disney-klassikern "Skönheten och Odjuret" får vi se hur Belle springer ut på ett grönt fält, och kameran glider upp över träden och högt där uppe, får vi se ett underbart landskap. Jag har alltid varit förälskad i den scenen! Så det var väldigt roligt att måla av just den bilden.
                                 

                                 Vill få en chans att se den stora världen... Det är nog det jag önskar mest...

SöndagstankarDrömmer om sommaren - drömmer, längtar och andas för den. Kan inte våren komma snart? Jag vet att alla har dragit på sig skinnjackor, men herregud, det är ju fortfarande nollgradigt. Nej, en vettig människa svettas i vinterjackan istället. Nej, nu får det vara dags tycker jag. Nedräkningen börjar nu. Snart får jag åka till Prag!


Shopping spree

Jag fick ett seriöst fall av shoppingfeber. Har inte gjort det på länge, så allting kom på en gång. Det blev en ny foundation (Clinique), en foundationborste, svarta jeansleggings, en svart topp och en korallrosa blus. Dessutom kikade jag på en gul klänning från H&M som jag verkligen vill ha! Men känner att jag måste vänta lite, blev av med lite väl mycket pengar idag.

                                                   

The world is my ostron!

Äntligen lördag! Eller jag kanske ska säga: äntligen en ledig lördag! Efter ett 10-timmars pass på jobbet igår är jag lagom mör i kroppen, ska snart iväg till Stinsen för att träffa Emilia och Maja för lite shopping. Det behövs...

För övrigt känner jag just nu att världen är mitt ostron... låter bättre på engelska. Får nog med mig Maja till att resa utomlands med mig i höst för plugg/jobb. Så himla bra om jag slapp åka själv, det är läskigt nog som det är! Hursomhelst, ikväll blir det KI-fest, så himla kul förra gången så är extremt taggad!

Ha en härlig lördag!

                                                

Plankschteeek!

Var på en jättemysig middag i lördags. Med Anna, Tess, Fia, Sandra och Veronica gick vi på Drottninghof restaurang på Drottninggatan och fick turligt nog bord på en gång. Beställde plankstek - supergott! Efteråt gick vi till Soft för några öl. Drog hem rätt tidigt för att jag skulle jobba dagen efter. Men det var i alla fall jättetrevligt! Måste vi göra om!


                             
                              Foto: Sandra Gustafson

Har tyvärr dragit på mig en förkyling, så tar min lediga dag till att friskna till. Ska dessutom göra en djupdykning i utbildningar och utomlandsresor - inför året som kommer. Jag måste ju ha en plan...

RSS 2.0