Redo som Marylin!

Åh jag är så taggad! Dags för halloweenparty, Marylin Monroe fick det alltså bli. Blev väldigt nöjd med förvandligen!
                                       
                                

Bilderna på huset!

Nu ligger bilderna på vårt hus ute för försäljning. Det ser så himla fint och ljust ut, känns konstigt att titta på för det är ändå inte överrens med verkligheten. Samtidigt blri man stolt över hur fräscht vi fick det att se ut!

                      

                      

                      

Sista bilden är alltså mitt rum, och det ser ju vanligtvis inte ut såhär... men nästan! Om ni vill se resten av bilderna så finns de på adressen här nedan:

http://www.hemnet.se/beskrivning/951138?r=3 

Spännande!!!


Halloweenkostym?

Det är halloweenfest på lördag och jag grubblar på vad jag ska vara. Just nu står det mellan mexikanare och Marylin Monroe. Skulle vara ganska coolt med Marylin Monroe, eller?

                                      

Snart får jag inreda!

Har haft en superbra helg, har hunnit med en del. Fredagen var definitivt höjdpunkten, var hos Fia med några vänner på förkrök innan dem skulle vidare in till stan. Några av oss (somliga ej arton, somliga sjuklingar) fortsatte kvällen på donken, promenerade kring slussen och sen hem till mig för lite film... och sömn, haha!

Lördag och söndag har varit stressigt. Har sprungit runt i huset med familjen och städat, rensat och finslipat inför fotografen som kommer idag! Japp, han/hon ska fotografera bilderna på huset som kommer ligga ute på internet... nervöst. Var också på IKEA och köpte en massa små saker, allting blev i princip vitt. Men det ska ju vara fräscht så...

Jag besökte även vårt nya hus igår! För första gången! Hela resan dit gjorde mig riktigt positivt inställd till allt, och det var bra att ha Anna med. Allt var väldigt gulligt, ljust och fräscht. det var kul att se mitt framtida rum också, man börjar ju redan grubbla på idéer om fondväggar och möblearrangemangen. Hihi. Inreda: yeay!

Nu ska jag iväg och käka lunch med mamma och syrran i Solna. Sen (trots att det är z-dag!) ska jag tillbaka till skolan för en föreläsning - kul!


Vänner är bäst!

Haha, så jävla skönt! Man måste ju bara älska vänner!


Solsken

                         

                                                                                     Åh så fin!

Fantomen på operan

Igår blev det av till Vallentuna och Sandra. Vi käka middag, godis, snacka och kollade på film: Fantomen på operan. Har faktiskt aldrig sett den så det var både kul och kulturellt, haha! Älskar musikaler! Någon som hänger med till London för att titta på typ "The Lion King" och massa andra fyrverkerier av dans och sång? Vill så gärna!

                            

                            

                                                          Love me - that's all I ask of you...

Höstmarknad 2010!

Ja, då var det tänkt att jag skulle visa lite bilder från förra helgen, då det var höstmarknad på landet. Sen är jag ju så himlans seg så det har tagit en vecka för mig att få in bilderna... nåja, bättre sent än aldrig!En trevlig helg som slutade med nya strumpor och ett nytt armband (ovan), samt en massa godsaker förstås: Munktävling (inte slicka sig om läpparna när man äter, sjukt svårt när dem är täckta med strösocker!), godisremmar, fudge mm. Besök Rättvik första helgen i oktober, det är skitmysigt! 

Förvirrad

Allmänt förvirrad.
Det snurrar, det svartnar, blinkar, tjuter, skriker.
Glad. Tacksam över mina vänner som underlättar mn vardag, är extremt tacksam för att dem finns.
Ledsen. En enda röra. På något sätt har mitt varma hem blivit en kall, främmande plats.
Arg. Trött på folk som inte förstår, som tänker egoistiskt och ger mig bara en massa skit.
Förstående. Men ibland inte.
Förvirrad. Det är just vad jag är.

             
                              
Blue lips. Blue veins. Blue, the colour of our planet from far, far away...


Bullar eller barn?

Igår var det kanelbullens dag, och självklart slog jag på stort med 2½ kanelbullar, haha! Jo då, en gratis och en från kafeterian (och halvan var också gratis). Mums, om det bara fanns fler sådana här dagar! Sorgligt nog missade alla att det var internationella barnens dag igår, observerade en vän till mig. Är inte det lite skandal? Bryr sig världen mer om bullar än barn?

                                 

Har haft en outhärdlig danstorka på nästan två veckor, så det var med stor glädje och lättnad som jag gick till träningen. Idag har jag träningsvärk, wiehee!

Hade en urmysig helg, tänkte ta och visa lite bilder senare.

RSS 2.0