På språng - igen!

Yes! Imorgon får jag resa igen, denna gång till Bulgarien, Sunny beach, med tjejgänget: Anna, Tess, Fia, Sandra och Maja. Ska bli så himla roligt! Sol, bad och bara få vara. Underbart. Nu taggar vi till tusen! En vecka i 30-gradiga Bulgarien, we like!

Pannkakstårta och rabarbersaft

Är på landet med familjen, och utanför regnar det som bara den. Vad gör man då? Bakar! Pannkakstårta blir det dagen till ära, tillsammans med rabarbersaft vi gorde dagen innan utav trädgårdens egna rabarber. Mums!

                                            Bild på Pannkakstårta

Picknick på Djurgården

Lite sena bilder från en picknick i stan, samt lite skönt häng på Humlegården innan. Supertrevlig kväll! Så här ska sommaren vara!

Packar!

Nu packas för fullt, dels för en kort visit på landet över midsommar, ska bli riktigt mysigt. En traditionell släktfest kring midsommarstång med god mat och sång. Stannar kvar några dagar efter också, förhoppningsvis kanske man kan bada lite grann! Sedan blir det direkt hem, packa, tvätta - och åka igen till Bulgarien med tjejerna! Åh, va roligt det sla bliii, taggad till tuseeen!
Men så svårt att välja kläder. Dessutom väger bara min väska i sig 5 kg... aj aj aj. Jag fär väl snylta av dem andras garderober, hihi!
Sunny Beach - Bild 1
Sunny Beach - Bild 2
Sunny Beach - Bild 23
Foto: fritidsresor.se/bulgarien

Jag kom in!

Yes! I höst/vår blir det Edsviks konstskola för min del! Asglad! I ett år kommer jag få lära mig av gästföreläsare, alltså riktigt duktiga konstnärer, få ha tillgång till ataljé ungefär 24-7... Underbart!
Var så himla nervös på intervjun idag. Kände mig först som en sådan himla amatör, men sedan ville de kolla på mina bilder och de gav mig en hel del komplimanger. Så himla glad när de sa: "Välkommen" och skakade min hand, då kände jag en sådan enorm lättnad. Jättekul ska detta år bli!
Det här var de arbeten jag fick visa upp, lite olika tekniker och lite på min stil. Efter intervjun blev det fika med Fia i centrum, sedan middag med syster och mamma i Kista och en liten tripp till Barkarby för shopping. En bra dag!

Tidvatten

Hittade denna teckning, då var den dock halvfärdig. Började på den för något år sedan och lite mer. NU är den klar, haha!

Kokosmuffins

Grattis Sverige på nationaldagen! Dagen till ära välkomnade vi in i och med Evelinas slutskiva, vilket var väldigt kul! Efter en snabb visit på hennes mottagning (åkte dit direkt efter jobbet), drog vi in till stan med den nyblivne studenten. I all härlig studentanda och nostalgisk stämning kunde man inte annat än drömma tillbaka till förra årets champagnefrukost utspring, gubbskiva och hela baletten. En underbar dag!
Så den 6/6 spenderade jag mestadels sängliggandes, ätandes kokosmuffins och tittade på första säsongen av "Vänner", tillsammans med mina vänner. Sen blev det middag på Vapiano med fader och syster, samt en mysig prommis vid slussen.

RSS 2.0