Gloria

             

Från teckningskursen

                 

Lite sorligt att teckningskursen i skolan är slut. Men det har varit roligt och lärorikt, så det är något jag kan ta med mig! Håller ögonen öppna för kurser utanför skolan också...

Inspirerad

Jag tror jag håller på att tillfriskna. Har ingen feber, men en sjukt irriterande slemhosta! Uäck, låter så äckligt. Men har ni sett den där reklamen när det är en kille som brottas med ett litet grönt dvärg-slem-monster? Ja, så känner jag det just nu. Hehe...

Vill tacka för snälla kommentarer på min senaste teckning av min syster. Jag blev väldigt nöjd och det är roligt att teckna människor jag känner. Så ni själva kanske dyker upp här snart, vem vet?

Eftersom att jag ska spendera dagen hemma ska jag teckna! Jag har blivit så inspirerad av andra illustrerande/målande/tecknande bloggare och jag vill sätta mina idéer på papper! Jag försöker fortfarande hitta min alldeles egna signatur i mina bilder, men det är svårt. Man får väl helt enkelt bara experimentera.

               
Från "Nora".

Stress kan vara kul!

Efter en lång dag i badmintonhallen är jag äntligen hemma och tittar på tv. Jag är helt slutkörd! Dels är det för att jag fortfarande är sjuk, men jag kände att jag inte kan skippa första passet i hallen. För det andra är det ett stressigt jobb, man är överallt på en och samma gång! Men det är roligt. Jag kom snabbt in i arbetet, vilket är skönt. Vid turneringar, som idag, är vi flera stycken som tar matbeställningar och serverar, diskar och städar och fyller på och fixar. Haha, stress kan vara riktigt roligt ibland! Men kanske inte när man har stövlar med kilklack... jag får bättre mig på den fronten.

Nu är min största prioritering att tillfriskna!

                           

Sjuk i mysbyxa

Äntligen lov! Dock sitter jag hemma just nu, med feber och hosta - kul! Nåja, man ha ju fler dagar att ha roligt på!

Igår åkte jag med tjejerna och Fias brorsa till Sandra i Vallentuna på kvällen. Vi käkade godis från den här affären "Hemmakväll" och dom har bästa plockgodiset! Små marabou, daim, toblerone osv, ja i plockgodiset! Då passar man ju på, haha! Men det var mysigt att träffa alla, vi satt och snackade och hade det trevligt.

Idag har jag varit i Kista med mamma och Jessi innan jag började må dåligt. Jag måste bara säga att jag älskar H&M igen, dem går lite upp och ner för mig men nu är dem uppe! Jag köpte ett par baggyjeans (grymt sköna, har på mig dem nu), ett line och typ pyjamasshorts/hotpants.

Imorgon ska jag till badmintonhallen kl. 10.00 och lära mig kassa och annat. Ska bli kul, men hoppas jag blir någorlunda frisk tills dess, vill inte vara sjuk första dagen, liksom.

                              

Nu ska jag titta på "Despicable me" och äta glass - bästa kuren!

Min syster

      

Catwomans medhjälpare

Ja, nu tar jag mig tiden för ett litet inlägg - internet fungerar! Yeay! Har varit utan det i över två månader nu, ända sedan flyttet, så det har varit väldigt tråkigt och det blir ett väldans handikapp. Men saker rullar på nu: imorgon är det fredag och sen är det ett skönt och välförjänt sportlov som väntar.

Idag var det Vevax-galan på Rudbeck, och jag, Amanda och Elin skulle dansa. Temat var superhjältar så vi fick vara catwomans medhjälpare, haha! Det var väldigt nervöst men som alltid skitkul. Läskigast var improvisationen, men det gick bra det med.

                               

Helgen blir speckad med att träffa vännerna, projekt och jobb i badmintonhallen.


Barnboken klar!

I projekt hade jag, Maja, Emilia och Frida att göra en barnbok om Aspergers. Och nu är vi klara! Superskönt att vara i god tid till projektredovisningen. Det har varit kul att jobba med och speciellt att jag fick testa på hur det är att jobba som en barnboksillustratör... typ. Det har vart väldigt roligt att göra! Vi fick god respons från vår referensgrupp av nioåringar också, så då blir man glad.

                   

                

                  

         Ett litet smakprov! Får se om vi kanske kan publicera den... hihi, ja, drömma kan man ju i alla fall.

                   

Vibys Winter Wonderland

Nu är jag hos mamma i Sumpan, så internet har man nu. Då får man ju passa på! Ja, idag har jag och Emilia varit ute i snön (btw, det var snöstorm i fredags så jag kunde inte ens åka till skolan! Det var kaos överallt! Alla bussar inställda, tågen försenade med typ en timme...) och fotade i en jättefin park som ligger i Viby. Tänkte visa några av bilderna, det är ju ett litet bevis på att vintern är väldigt vacker ändå.

              

               

              

              

              

              

              

             

             

Härlig dag!

Mycket

Hej, jag vet, en evighet sen jag skrev senast. Men jag skyller faktiskt på att jag inte har Internet hemma, samt massa plugg: projekt, matteprov, svenskaprov och på toppen dansuppvisning - idag. Taggar! Det ska bli så himla kul, det är det här man brinner för! Jag kommer delta i fyra olika nr (varav ett är alltså vårt eget koreograferade hemliga nummer).

:)

RSS 2.0