Mer jobb

 
 
Denna har jag inte heller visat tror jag, den var till en debattartikel om studerande föräldrar. Mycket kul!
 

Lite jobb

 
 
Så jag fortsätter min termin på studenttidningen Gaudeamus med att illustrera till främst debattartikeln. Nyligen gjorde jag en bild för en normkritisk artikel. Men denna ovan är faktiskt en bild som uteblev pga sjukdom i redaktionen, just det numret fick aldrig publiceras. Lite synd tycker jag! Jag tyckte om bilden så jag lägger upp den här istället ;) Artikeln rörde svårigheter med studerandet, att inte hänga med på föreläsningar och så vidare (som den förvirrade rödtotten ovan!)
 
Om jag inte ännu sagt det så kan jag nämna min spännande vår jag har framför mig: jag ska praktisera tio veckor på Semic förlag! Det är min dröm att få arbeta på förlag, så det ska bli så roligt!

Deena in green

 
Kändes som att det var längesen jag sysslade med de mer klassiska teknikerna, så jag satte mig och gjorde ett snabbt porträtt i blyerts. Det är kul! Jag tror det är bra att köra blandning av olika tekniker, eller det känns i alla fall bra för min egen del. 
 

Jackie

 
Har köpt gouache nu, det är som akvarell fast en mer täckande färg. Den var nästan roligare att jobba medn akvarell kan jag tycka! Måste experimentera mera... ;)

I Leonid Afremovs fotspår

Jag ville testa att göra en av Leonid Afremovs målningar, eftersom att han är så duktig på färg, ljus och komposition. Har ni inte tittat på hans konst än, göret! Denna är en icke 100% kopia av en av hans motiv. Väldigt kul att testa!
 
 

RSS 2.0