At least I live as I believe


I decided long ago, never to walk in anyone's shadows
If I fail, if I succeed
At least I live as I believe

                   


Jag ska flytta!!!

Nu är det officiellt i alla fall: Jag ska flytta. Det blir ett fint litet radhus i Viby, lite synd att man måste flytta ifrån ett sådant bra, centralt, närliggande ställe och ut i skogen/på landet/ut i ödemarken. Men jag är ändå exalterad! Ska bli kul med ett nytt, stort, fint sovrum och ett fint, ljust och luftigt hus. Busstider och sådant blir en vanesak.
Samtidigt kan man ju inte låta bli att känna en viss styng av sorg. Att lämna huset man växte upp i och bott i snart 18 år... ja, det lär bli tufft.

Hade en mysig och trevlig helg i Söderhamn, där en kompis till familjen fyllde 40 så det blev släktkalas. Massa god mat, fika och godis, mycket sång och skratt också (med sång menar jag t ex sex verser av "ja må hon leva").

Mer skola väntar i veckan. Ååhh, ibland vill jag bara ha allt överstökat. Hit med studentmössan, snälla?


Picknick

       


Sleep through the static

Jag hade en jättetrevlig fredagskväll, bestående av sex tjejer på en finfin restaurang. God mat fick jag, gräddig pasta och kladdig kladdkaka (den kladdigaste jag någonsin ätit!) och sen var vi ute och vandrade lite på stan. Därefter åkte vi spårvagn (yeay, första gången för min del) och mötte upp några Kiruna-killar som Maja hade hållit kontakt med. Vi umgicks lite med dem tills vi åkte hem. Tack tjejer, jag hade jättekul!

Idag träffade jag Jessi och mamma i gamla stan, vi åt på ett jättefint stäle med goda pastarätter. Tyvärr började det regna sen, men vi höll humöret uppe genom att ta en chailatte och prata och ta igen förlorad tid. Urmysigt.

Ikväll kommer Emilia över för en liten mysarkväll, ska bli trevligt! Imorgon är det uppträdande på Satelliten som gäller, 19.00 är det nämligen valvaka. Får se hur det går.

Har fått hem Jack Johnsons "Sleep through the static". Awsome skiva! Älskar "Enemy" och "Monsoon"!

                                

My love

Bästa dansen någonsin, typ. Så jävla cool, den här vill jag dansa! Andra klippet är låten vi i måndagsgruppen ska dansa till, det är tv och film-tema så det blir den här extremt fina låten från New Moon. Åh, jag vill bara sätta igång!


Fyrtio ljus

Nästa helg åker jag och mamsen upp till Söderhamn för att fira en vän till oss som fyller 40! Så jag fick lite inspiration...  
   

Ville bara säga

Tack så himla mycket för alla fina kommentarer, jag blir så himla glad!

Nu ska jag ha lite svenska (konstig Kafka-bok om man-som-blir-en-skalbagge-...?) och ikväll är det extra träning som gäller, vi ska uppträda på Satelliten på söndag då det är valvaka. Ska bli kul, jag ställer alltid upp på ett uppträdande! Men det är svårt att minnas koreografin från förra uppvisningen...


Kram!

Tack tjejer för en mysig kväll! Kramar på er!

Sagostund

     

Nyklippt!

Skönt att ha lite kortare hår igen. Har saknat det. Ska snart ut och övningsköra lite med pappsen.

                              


Shopaholic!

Har haft en toppenbra helg! Shopping i stan med syrran och mamma på lördagen, jag hittade en massa! En kjol, en tröja, ett par skor och två nagellack. Dagen efter var vi lite i Sollentuna centrum, så jag hittade saker då också: en tunika och ett halsband. Haha, jag skulle lätt kunna bli en shopaholic!

Har faktiskt haft en riktigt bra måndag!

Sen vill jag också välkomna hem Anna och Tess som vart i Portugal: skönt att ha er hemma igen!

       This is the first day of the rest of your life

                        

I korta drag

En vecka har gått. Bara sådär. Helknäppt ju. Jag förstår ingenting. Chocken har lagt sig men... ibland slår den till ändå.

Tänkte ta mina senaste dagar i extremt korta drag:

Skola, skola, skola. Börjat introt med projektarbetet, tagga!
Onsdag: kul dansträning (som vanligt). Direkt därefter myspys biokväll med pappa och Jessi; det blev Toy story 3. Riktigt bra rulle, rolig och fin!
Torsdag: Efter skolan mötte jag Fia och Sandra för en kort shopping i Sollentuna centrum (en fin vit mössa bidde det, måste ju ha varma kläder inför hösten som kommer nu) och sen hem till mig. Slutar kvällen med lite övningskörning aka chaufför. Det är så himla kul att köra!

Nu ska jag sova.

Fortfarande... helknäppt. But life goes on... right?


RSS 2.0