Vad händer jao?

Just nu inte mycket. Har stressar sjukt mycket över kickstarten på nya kursen, mycket läsning på en gång. Har ett tag nu jag kan andas ut, så är på väg till Eve för att planera vår kommande tågluff i sommar!!! Ska bli så sjukt roligt!
 
På tåget kan man roa sig med att öva på nya figurer. Gillade den här.

Pausa nu då!

En paus är i sin rätt känner jag, nu är tentan komplett (så komplett som den kan bli i mina händer...) och för att få andas ut sitter jag och färglägger lite. Fast det är ingen långvarig paus mellan tentan och nästa plugg, ånej, inför nästa kurs har vi redan fått en drös med läsning. Puh... men ska inte klaga. Vi kommer nu att studera litteraturens villkor, som borde vara mitt element då jag vill arbeta på förlag i framtiden. Får se om det känns rätt det här då!
 
Har på senaste tiden endast använt akvarell och promarkers, så nu bryter jag av med vanliga färgpennor! Imorgon ska det bli pingis/biljard på Biljardpalatset med ett gäng vänner. Ska bli jättekul, och skönt att få lämna in tentan!
 

Fornnordisk mytologi

Sitter och tentapluggar och måste bara dela med mig med detta roliga utdrag ur "Den poetiska Eddan", vilket är fornnordiska mytologiska dikter. Som hämtat från Sagan om Ringen, eller det blir ju tvärtom! Blev väldigt glad av att stöta på dessa figurer mitt i allt i alla fall: Gandalf, dvärgarna... mycket underhållande.
 

Utanför din synvinkel - utan färg

Blev en väldigt skön och lugn fredagkväll igår, satt i fåtöljen i vardagsrummet och tecknade. Denna växte fram i mitt knä på ett sådant sätt jag brukar göra somliga teckningar: jag har ingen som helst aning vad jag vill göra, så växer plötsligt en bild fram i mitt huvud när man väl satt pennan till verket. Lite kul att se.
 
Den ska få lite färg också när jag har tid. Men fasiken, borde hålla mig till min tenta nu! Inga distraktioner! Ha, lättare sagt än gjort...
 

Thank god it's Friday (?)

Min skeptiska Billi får stå för fredagens förvirring - hemtenta en vecka framåt nu så vet inte riktigt om jag får slappna av så mycket...

Elaine och trädet

Äsch, så blev jag sjuk i alla fall! Lite typiskt, snart tentavecka och allt. Men men, vad ska man göra? När huvudet känns som en bomullskudde försöker man att döpa sin teckning, den kan ju inte vara namnlös liksom, nej för tusan... Hon såg ut som en Elaine tyckte jag, vet inte varför. En fundersam Elaine. Och är vi inte alla lite som Elaine ibland, går och funderar, grubblar, i takten med vinden i det döda trädet? Hah, djupa Sandra loosing it över sin tekopp med halvslutna ögon...
 
Ska snart lägga upp den fullständiga bilden på "Busungen" som jag kallar henne, som blev levererad till sin nöjda ägare tidigare i veckan. 
 
Me likey trees!

Pluggdag

Hade pluggdag idag och läste ur tre olika böcker ur olika epoker, blir smått förvirrande... Den här killen höll mig sällskap, men social var han väl inte hela tiden!
 

Skissar

 
 

RSS 2.0