Sandrorna i Lanzarote!

Tillbaka i verkligheten igen! Har varit hemma nu i snart en vecka, och Lanzarote verkar så långt borta. Det var så himla roligt och härligt, ville inte lämna stället. Jag och Sandra hade bokat hotellrum med all inclusive, så all mat åt vi på hotellet, förutom någon enstaka gång då vi åt ute. Faktiskt förvånansvärt god mat var det på hotellet i alla fall, med kockar vid spisarna som direkt kunde ta ens beställning. Fräscha omeletter och melon till frukost varje dag, det var inte så dåligt det!

Dag 1: Lämnar huset 4.00, alldeles groggy kommer vi fram till Arlanda. Där blir det sedan frukost och lite fönstershopping och riktigt shopping (skaffade mig boken "Niceville", fast den engelska versionen: "The Help".)Flyget går på ca 5 timmar, och sedan kommer vi fram till paradiset. Superfint hotell, och förutom problemet att hitta vårt hotellrum (våningarna gick i följden 0, 2, 3, 4... vart är ettan??) så var det en härlig första dag, med en långpromenad på stranden.


















Dag 2: Pga lite mulet väder på morgonen bestämde vi oss för att åka till shoppingcentret Biosfera i Puerto del Carmen. Ett väldigt bra ställe, det blev en hel del shopping, varav några julklappar. Vi åt lunch på restaurang innan vi åkte tillbaka till hotellet.









Dag 3: Åter en mulen dag, lite surmulna över det, men vi åkte och besökte Arrecife. Lite strul blev det, vi tog en buss där vi inte visste vart vi skulle hoppa av, så vi hamnade i "ghettot". Haha, a vi passade inte riktigt in där... Men det var bra att se det tror jag. Sedan hittade vi en shoppinggata också. Därefter hann vi tillbaka till hotellet och ligga vid poolen och ta första pool-doppet: iskallt!









Dag 4: Bussutflykt! Vi åkte runt hela dagen på den norra halvan av Lanzarote, vilket låter som en lång färd, men ön är inte stor. Vi fick se väldigt mycket fint: en kaktuspark, en grotta med naturinspirerad konst-trädgård, en utsiktsplats högt upp på ett berg, "Palmernas dal" och lite annat. Det var väldigt roligt att se lite av Lanzarote!
































Dag 5 och 6 blev det sol och bad i hav och pool, inte mycket bilder från det. Dag 7, sista dagen, åkte vi till Rancho Texas Zoo. Det fanns många djur att se, och tre olika shower med örnar, sjölejon och pappegojor. På kvällen var vi ute och åt middag på en mysig restaurang. Ett perfekt avslut på semestern!






























Awesome resa! Cruise!!!


Kommentarer
Postat av: Anna

ååh vill oxå:D ser awsom ut <3

2011-12-15 @ 21:05:01
Postat av: Sandra

Fan vad kul det var! :D så fina bilder och minnen! Btw du borde dela med dig av fler bilder på fb! Dom är grymma:)

2011-12-20 @ 19:28:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0