Barfota för första gången i år!

Ja, nu tänkte jag faktiskt dra på mig ett mer vardagligt inlägg. Min första hela dag på påsklovet (jippie-yay!) börjar helt underbart skönt! Sandra sov över och vi tillbringade hela dagen med att gå runt edsviken och sitta och sola på ångbåtsbryggan. Det var så varmt att vi kunde ta av oss jackorna och strumporna. Tänk - barfota! Det är ju helt otroligt! Sen vart det lite glass på det medan vi gick igenom gamla barndomsminnen och mycket annat. Mysfaktorn var mycket hög kan jag säga!
   Kvällen innan var det taco-mums-middag a casa de Sandra och efteråt spelade vi Alias, vilket går ut på att man ska beskriva ord från kort som den andre ska gissa rätt på. Låter inte så kul, men det lockade verkligen till många skratt!

Ikväll kommer bli min sista middag med Jessi innan hon drar till London med sin pojkvän. Fy fan va avundsjuk man blir. Det hjälper liksom inte att hon påminner en om det var tredje minut. Mitt försvar blir väl att jag ska ju faktiskt till England i hela 3 veckor i sommar. Ha! Sug på den du!
   Skämtåsido kommer jag sakna henne, kommer inte se henne på hela påsklovet. Du får ha det så jäkla skönt i England Jessi! Hälsa Big Ben från mig!



Om ni inte solat idag kan jag bara säga en sak: Ta vara på solen när den ännu är här, era insnöade människor!!!
Haha, pussar och kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0