Time to dance

Ojojojoj, vilken jävla dag! Och då menar jag på ett bra sätt... bortsett från det faktum att solen skiner och jag har tillbringat det mesta av dagen i Rudbecks mörka, dunkla aula i på tok för tjocka kläder som får svetten att rinna, dessutom stank omklädningsrummen av hårspray och bränt gummi, de flashiga glödlamporna kring speglarna är inte att leka med! Okej, så det var dansuppvisning idag. Yeay, äntligen!

Dagen började med att lilla mamma fick present (mors dag hallå, får inte glömma det i de lättaste taget, mamma blir ledsen annars) och sen var det hopp på bussen med Olivia till skolan... att det ska hållas just i Rudbeck varje år har jag ingen aning om, men så är det! I år hade vi två shower, en kl 13.00 och en 15.00 och den senare dansade vi våra båda nummer medans vi bara dansade ett nummer i den första. Så det blev mycket väntande och så, men som tur är har man ju tjejerna där och vi gick och köpte glass och myste i skuggan (för utmattade för att sitta i solen). Såklart blev den sena showen den man blev mest taggad till och det är alltid lika kul att ställa sig där på scenen och bara köra. Hippie-nummret blev bäst, den var roligast att göra och så.

En annan kul grej som hände var att Lina kom fram och pratade med mig. Hon ville berätta att hon och Kristina, min andra danslärare, hade anmält mig till chansen att få ett stipendium av kulturskolan. Det är typ ett pris på 500 kr för att man är en duktig dansare. Just att jag inte fick stipendiet gjorde ingenting, jag blev jättesmickrad och glad över att dem anmält mig överhuvudtaget! Tack så mycket! Men, som de sa, man vet aldrig hur det blir nästa år... ^^ ´
     Angående nästa år kommer jag utöka min dans med ytterliggare en timme, alltså det blir tre timmar i veckan nu. Dels går jag i en lite yngre/sämre grupp (fast de är ju duktiga) på måndagar en timme och sen i den äldre/bättre gruppen på onsdagar i två timmar. Ska bli jätteroligt, jag vill bara börja dansa igen, orkar inte ha sommarlov!!! (Ur dansperspektiv alltså, inte angående skolan alltså...)



Tack, tack, tack för denna underbara termin, jag ser verkligen fram emot nästa! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0