California del 1

Hemma igen! Planet landade igårkväll kl 19.00, alltså tisdag kväll, men vi åkte från Santa Barbara kl 12.00 på måndag morgon... lite förvirrande att man förlorar en dag i och med tidszonerna. Och vilken jetlag sen! Resan hem tog ca 20 timmar, så det var kortare än resan dit, tack och lov. Det blir bara så knasigt när alla sover på flyget, allting är nedläckt, när helt plötsligt alla fönsterluckor dras upp och dagsljuset spirar in. Flygvärdinnorna kommer in med frukost, när man egentligen är i fas för att sova, även om klockan är 14.00. Det lär ta ett tag att komma tillbaka till rutinerna igen, bara att komma hem till huset känns konstigt!
Så nu har jag en hel del att uppdatera, har över 1000 foton från USA! Kommer inte lägga upp alla dock, men tänkte lägga några åt gången så jag får lite andrum.
De första dagarna var introduktionsdagar i Santa Barbara, en väldigt vacker stad belägen vid Stilla havet, med en massa palmer och spansk stil på byggnader och affärer. Dag 1 visade Sebbe oss runt, vi gick ut på piren (en sann, amerikansk pir) och käkade en av dem godaste hamburgare jag någonsin ätit! Den tog aldrig slut! Efter det vandrade vi på State Street, vilket var shoppinggatan i stan.
Note: På bilden ovan till vänster kan man se en glassbutik som hette Cold stone. Det var supergott och coolt att se, man kunde nämligen inte bara välja en av de massa olika glassorterna som fanns, utan även vad man ville ha i: Twix, Snickers, frukt, vit/mörk choklad och en massa annat. Och allt detta blandade dem ihop på en iskall marmorplatta. Mums!
Dag 2: En riktig sol-dag! Först fick jag och Jessica följa med på en av Sebbes teaterlektioner på SBCC, vilket var väldigt kul! De körde improvisationer bl a. Sedan var det dags för stranden! Jag försökte bada, men tyvärr var det lite väl kallt i havet, men det var superskönt i solen! Sen gick vi på Natural Café, som blev vårt favoritställe - supergoda sallader! På kvällen fick vi vara med och se en filminspelning av en musikvideo som en av Sebbes kompisar från SBCC filmade.
Resten kommer senare!

Kommentarer
Postat av: sandra

Åh! Vad underbart! Skulle göra allt för att åka dit! Kul när man kan se mycket på en resa också :)

2012-05-02 @ 19:59:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0